@Sessizvegizemli Ömründe kaç kere tatile gittin kullandığın araba ne kendine ait evin var mı Turistlerin nerelerden gelip gezebildiği kendi ülkende olan kaç yeri gezebildin? ömründe kaç ülke gördün ögrenilmiş çaresizlikten çıkamadıkça hep aynı hayatı yaşar durursun
Gidemiyor mu Allah aşkına herkesin elinde on numara telefon mis gibi araba aaa biz açız diyen insana gözünü toprak doyursun derler avmlere hiç gitmiyon galiba sen gezdiremiyormus peh peh peh
Daha yeni üretim ve fiyatı şu an çok iyi ilerde daha da düşecek fiyatı üretim arttıkça sen oyu boş ver seni bindiririm yayila yayila söversin içinde ak Parti'ye zihniyet bozuk olunca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Genelde en kötüsüne oy verirler
Onlar yaşamanın ne demek oldugunu bilmiyorlar o yüzden çobanlarına tapiyorlar
Hayvanlar gibi içip sicmak mi yaşamak
@Sessizvegizemli nerenden anladığına bağlı 🙄🙄
@Sessizvegizemli kimse ne mrmleketine gidebiliyor ne coluk cocugunu gezdirebiliyor ne de cennet olsn Türkiye'yi gezebiliyor
@Sessizvegizemli insanlar ibadetlerini bile yapamıyor
@Sessizvegizemli Ömründe kaç kere tatile gittin kullandığın araba ne kendine ait evin var mı Turistlerin nerelerden gelip gezebildiği kendi ülkende olan kaç yeri gezebildin? ömründe kaç ülke gördün ögrenilmiş çaresizlikten çıkamadıkça hep aynı hayatı yaşar durursun
Gidemiyor mu Allah aşkına herkesin elinde on numara telefon mis gibi araba aaa biz açız diyen insana gözünü toprak doyursun derler avmlere hiç gitmiyon galiba sen gezdiremiyormus peh peh peh
@sue-rd-u-nk yokluk mu var diyon yani sen ne anlatiyon
@Sessizvegizemli Herkesi bırak kardeşim sen onların kaçını yapabiliyorsun togg ön siparişi falan verebildin mi?
Yaaa ama şimdi togg falan nerden çıkardın ben kaç kilo soğan alabiliyon diye sormani beklerdim 😂😂😂
@Sessizvegizemli Soğan patates Suriyeden geliyor yerli ve milli arabayı al öyle akp ye basarsın
Daha yeni üretim ve fiyatı şu an çok iyi ilerde daha da düşecek fiyatı üretim arttıkça sen oyu boş ver seni bindiririm yayila yayila söversin içinde ak Parti'ye zihniyet bozuk olunca
Refah seviyeme bakıyorum. Yarın chp gelse aynı duruma soksa onlara da asla oy vermem
Takım tutar gibi oy veriyorlar. Benim adayım kazansın da ne olursa olsun kafasındalar
Daha iyisini görmedikleri için soğana tamah ediyorlar.
Vatan millet Sakarya edebiyatı boş hepside ülke sığınmaci kaynar onlar laf milliyetçiliği yapar r
Başta ki lider tanrı olduğu için ona veriyorlar dinen çünkü diğerleri haram
Din iman , vatan millet sakarya ,
Takım tutar gibi adam tutuyorlar
Adam gibi adam olana göre
Cahil, eğitimsiz insanların %99 u AKP ye veriyor.
Maneviyat paradan üstündr
akp saikdamxkamxks
Her şeye göre
Hissiyat