Yardımlarınız siyaset için miydi yoksa insanlık için mi?

Siz kimsiniz ya nasıl böyle vicdansız insanlar oldunuz inanamıyorum deprem zede insanlarına benimgibi bütün ailesini kaybetmiş insanlara nasıl böyle hayvanca diyecem hayvana hakaret edicem o gün annemin acısından haftalarca yemek su içemedim zaten benim boğazımdan sizin bir lokmanız geçmedi iyi ki geçmemiş şükürler olsun siz kendinizi ne sanıyorsunuz siz olmasanız boğazımızdan lokma geçmiycekmidi Allah'a şükürler olsun Rabbim tüm rızkımızı vericekti zaten annem hayatta olsaydı derdiki bak kızım insanlar kendi menfaatleri olmadığı sürece hiç bir iyilik yapmaz bu zaman da derdi ne kadarda doğruymuş iyi ki annem sen bu hakaretleri duymadın yoksa o kadar çok dert ederdin ki bu insanlar nasıl bu hale geldi annem nasıl böyle dünyaya bir karış toprak için bu kadar insafsız bu kadar kötü olabildiler nasıl bu hale geldiler siyaset için nasıl bu duruma düştüler insanları bu kadar kutuplaştırdılar hep bu zihniyeti anlatırdın bana bende hep böyle düşünenlerin partisini savunurdum şimdi o kadar pişmanım ki anladım hatamı doğru yolda oyumu kullancam annem senin istediğin gibi güzel annem çok özledim seni😔

Yardımlarınız siyaset için miydi yoksa insanlık için mi?