KEMAL KILIÇDAROĞLU
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tabiki KK ♥️
Cevap
1Cevap
Of valla bilmiyorum neden bu ikisi aday olmak zorunda ki
Bir dahakine inş istediğimiz kişiler aday olup özgürce oy vereceğiz ama şimdilik elimizde bu ikisi var
Sinan ogan ne tarafa kayarsa oraya gideceğim o adama güveniyorum
Sinan Oğan büyük ihtimal serbest bırakacak gibi hissediyorum ama Sinan Oğan’ın mülteci politikasının aynısını kk vaat ediyor zaten. Bu seçim çok önemli sizlerin tercihi geleceğimizi şekillendirecek
Elbette Recep Tayyip Erdoğan.
Kandilden emir alan Amerikanlı Kemal Kılıçdarogluna oy verirsem ellerim kırılsın. Vatan haini değilim ben
😂😂😂 Kandil sürekli “Kılıçdaroğlu Kılıçdaroğlu” diyor ve bunun ona oy kaybettireceğini düşünmüyor değil mi :) Bu söyleyiş kime yarıyor :)
Amerikalılarla, Sorosla, zamanında Fethullah Gülen’le görüşen kimdi ki? Sizler 13 milyonu ülkeye gelişi güzel gelmesini sağlayan insanları destekliyorsunuz ve vatandan milletten bahsediyorsunuz? PKK terör örgütüdür Allah hepsinin belasını versin peki sen Hizbullah terör örgütüdür ve hüda-par onun siyasi uzantısıdır diyebiliyor musun? 4 tane teröristi meclise soktunuz? Kimseye milliyetçilik dersi vermeyin
Senle hiç tartışmayacagım ama ne kemalizm ne de solcu cereyanlar asla Türkiyede dirilemez. Türk halkı Erdoğandan yana. İlk seçimde gördünüz ztn
Kardeşim cidden TRT ya da ahaber izlemeyi bırak.
Kardeşim bende solcu değilim. CHP’de benimde içime sinmeyen şeyler var. Ben Atatürk milliyetçisi biriyim.
Sana söz Halk TV ve Sözcü TV ve Fox izlemeyi bırak bende bırakacagım xd
olabilir senin tercihin.
Kandildeki fareleri sevmiyorum. Ülkesine bağlı Kürtler başım üstüne. Ama dediğin gibi kandille iş pişirme yok.
Bu adamlar önceden akpye oy veriyordu bir şekilde. Bu seçimde kk destekliyor o kadar. Kk’nin terörle alakalı söylediği birçok söylem var. Madem kk teröristlerle iş tutuyor devlet yakalayıp cezasını verse ya. Lütfen araştırmadan etmeden yazıp çizmeyelim
İnan Halk tv izlemiyorum. Ahaber ne ise halk tvde aynı b. kun laciverdi
KHKlıları serbest bırakacagız, özerklik konuşacagız, seloya özgürlük diyor herif xd
Saydıklarından sadece fox tv izliyorum. Neyse ülkemiz için hangisi hayırlıysa o olsun. Spor ve siyaset muhabbetinin kazananı olmazmış :)
Kazanan hep Erdoğan oldu knk 22 yıldır edhehdefhk
Biliyorum dostum bu seçimi de büyük ihtimal o kazanacak. ama yukarıdaki görselde bahsettiğim 2 şey var. Ekonomiden memnun musun? Mülteciler gönderilsin mi? Bu iki sorunun cevabı otomatikman kk dedirtiyor. Anladığım kadarıyla sende milliyetçisin. Pkk olan hassasiyetini neden Hizbullah-hüda-par’a ve ülkedeki 13 milyon mülteciye göstermiyorsun? Sınırlar delik deşik Bugün dünya kadar video gördüm afganı pakistanlısı sınırdan geçip ülkemize giriyor kanına dokunmuyor mu gerçekten?
Knk vallaha ben ekonomi mekonomi zerre umrumda değil. 8000 liranın hepsini yemege ayırıyorum aile falan baktıgım yok. o yüzden rahatım
mültecilerle bir sorunum yok.
Kardeşim gelecekte bir hayalin yok mu? Ne bileyim evim olsun arabam olsun evleneyim demiyor musun? 8000 lira alıyorsun Allah daha çok versin ama bu az değil mi? Sana bunu hak görenlere tepki vermen lazım. Bak ben takım tutar gibi parti tutmuyorum. Ben Bitlis’te öğretmenlik yaptım sırf hdp olmasın diye akpye oy da verdiM. Bugün kk derim yarın yapamadı mı babamın oğlu değil ya vermem banane.
Mülteciler bugün olmuş 13 milyon giderek artıyorlar ürüyorlar. Ülkemizde azınlık olacağız. Okulumda bir öğretmen ev aldı. Mutfak yenileyecek Türk marangoz 12bin demiş Suriyeli 5bin. Gitti Suriyeliye verdi işi. Böyle böyle Filistin gibi olacağız. Filistindeki halka fazla para veriyor diye toprağını evimi yahudiye satmıştı İnan bir fark yok
Minimalist yaşam tarzını benimsiyorum. Okuyan adamın arabaya ihtiyacı yoktur bana göre. Ben mahsus tuşlu telefon kullanıyorum. Akıllı telefon falan bir sürü masraf ve beyin yorucu.
Okuyup mesleğimi ele alacagım sonra Yurtdışında bir hayat kurmaya çalışacagım. Olmazsa Türkiyede inşa ederim.
Milyonlar gergin olsun ben anı yaşıyorum. Erdoğana karşıda kalbimde sevgi var. Sevgi akılla değil kalple ilgilidir.
Kardeşim sevgi varsa ona diyecek sözüm yok. Dediğim gibi hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Ülkemiz için hangisi hayırlı olacaksa o olsun. Belki ben, belki sen yanlış taraftasın. Bunu zaman gösterecek :) hayırlı akşamlar seninde hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşAllah
amin. kasmanın faydası yok. kaderde olan şey yaşanır senin benim isteğim değil.
Saldım çayıra Mevlam kayıra felsefesine uy
Kemal dedem
Tebrikler 👏👏👏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar