Erdoğan
Kılıçdaroğlu
İKİSİ DE DÜZELTEMEZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya anlamıyorum yani ülkenin halinde ne var ki Kim neyi düzeltecek ülke zaten yolundan tıkır tıkır gidiyor He işler hayatta ağırlığı dersen her yerde var Dünyanın her yerinde var yani insanların nankörlüğü insanların paraya doymaması insanların aç gözlü olması insanların olmaması karaktersiz olmasıdır bu bizi zorlaştıran
Polyannacılık da son nokta bravo
😁😁😁😁😁 anca gülerim bunu başka bir şey yapmam
Abi 0 ekonomi vs bilgisi ile o yaşa nasıl geldiniz? Djdhdjdj
Vallahi ben de bilmiyorum bir şekilde büyüdük gitti işte be ya
Ümit ozdag canli yayında 21 senelik bir enkazın olduğunu ikisinin de duzeltemeyecigini, olurda kilicdar gelirse Rte kadrosu gibi ulke yönetme konusunda tecrübeli olmadığından sürecin daha da kötü yonetilecegini, 2-3 sene sonra da erken secim olacağını söyledi. Adam her dediğinde haklı çıkıyor muhtemelen bu dediğinde de öyledir. Ülkeyi de muhtemelen düzelten 2-3 sene sonra onlar olacak
Seçimi kimin kazanacağını da söylesin boşuna beklemeyelim
Seçimi Sinan oğan ve Türk milliyetçileri kazandı. Erken seçimde de iktidara onlar geçip enkazi devralacak, 2002 turkiyesi gibi olucak. Daha çok destek alacaklar. Şimdi iktidar olup başarısız olsalar destek kaybederler ama turkiyeyi ekonomik sorunlardan daha büyük olan mülteci sorunundan kurtararak amaçlarına ulaştılar. Ondan kim kazanacak diye bu kadar takılma. Onlarla anlaşan kazanacak. Rte ne sundu bilemiyoruz. Ozdag tarafı için kim istediğini verirse seçeceği taraf o olacak muhtemelen. Rte de yakın kilicdarda. Muhtemel kilicdar kazanma durumu da pek iç açıcı değil. Geçmiş olsun
Cevap
5Cevap
Kılıçdaroğlu
ikisi de düzeltemez diyenler mi daha s4laktır yoksa tayyip düzeltir diyenler mi daha s4laktır bunun da oylamasını yapalım
İkisi de düzeltemez diyen haklıdır, buna rağmen erdoğan karşısında kılıçdaroğluna oy vermek gerekir o başka konudur. Biraz beynin olsa anlardın bunu.
4erftgyhujıkhygrftgyhujkıl yoo değildir ekonomiden sorumlu kişi kılıçdaroğlu bile olmayacak daha bunun hakkınızda bilginiz bile yok yediğiniz algılar ile boş boş konuşuyorsunuz zaten kılıçdarın amacı ekonomiyi ekonomi bilene eğitimi eğitim bilene emanet etmek hepsinin başına geçip ben yapacağım demiyor adam tayyip gibi allah aşkına gidin biraz mutabakat metinini falan okuyun çok cahilsiniz
Ekonomi kelimesi nerede geçti ne alaka şimdi a q bwyinsizi ekonomiyi düzeltmek=ülkeyi düzeltmek mi oluyor bu halkın cahilliği devam ettikçe müslümanlae çoğunluk oldukça hiçbir şey düzelmez harbi oktrolsünüz aşırı itici bir kitle doğuyor aktrollerden sonra bi de sizle uğraşıyoruz
siz daha tayyibi neden göndermek istediğimizi anlamamışsınız ki adam tek adam rejimi ile ülke yönetiyor ben ekonomistim ben şuyum en iyisini ben bilirim diye bu yüzden zaten ekonomi eğitim dış iç politikalar bu halde millet ittifakının kurulma amacı bu düzeni bozup işini ehline vermek zaten e doğal olarak işini ehline verirsen ülke düzelecek ekonomi kelimesini geçirmemin sebebi de en büyük sorunlardan biri olması yanında eğitimi falanda kattım zaten her sorundan tek tek mi bahsetmem lazımdı kafan basmıyor mu senin
Ben sana tayyibi göndermeyelim mi dedim şizofren misin beyninden argüman uyduruyorsun bana geçmiş savunup anlattığı şeylere bak KDNSLDJDLR KONU BUNLAR DEĞİL. Ama hadi ona da gelecek olursak 6lı masadan iyi partiyi çıkar gerisinin hiç bi amacı yok hepsi akp artığı hiçbi katkısı yok. Ne kafayla kurdular acaba o masayı? Ayrıca Kk halkı tanımayıp zorla adaylığını direten bi diktatör. Başkası aday olsa şu an rte nin gidişini kutluyo olurduk. He bir de seçim günü olabilecek seneryolar belli olmasına rağmen sandık güvenliğini bile s*klemeyenlerin ülkenin güvenliği için her türlü ayrıntıyı düşüneceğini sanmak ayrı bir kerizlik. Kılıçdaroğlu Erdoğan kazansın diye elinden geleni yaptı adeta. 28 Mayıs sonrası büyük bir linç yiyip tarihe karışacak ve bizi 5 yıl daha akp hükümetine mahkum edecek. Amacı da bu bence
Öff cidden kafan almıyor senin abuk subuk yerlere çekiyorsun konuyu ben sana tayyibi göndermek istemiyorsunuz falan mı diyorum "ikisi de düzeltemez" saçmalığını açarak anlatıyorum ayrıca yanıklık seviyen o kadar artmış ki kafana göre beni kkcı falan ilan ediyorsun biz sanki farkında değiliz ittifaktakilerin ne olduğundan anasını satayım, hadi bay bay senle tartışmam bana bir fayda sağlamaz gider akpli dayı ile konuşurum daha iyi.
Aynen bence de akpli dayıyla konuş hemen hemen aynı masallara inanıyorsunuz çünkü
Kılıçdaroğlu’nun birşeyleri düzeltememe ihtimaline en başından bu kadar karşı çıkman objektif bakmadığını gösteriyor bana göre, seni ilan ettiğim başka herhangi bir şey yok. kknin dediği her sözü tutabileceğine inanman ve ben inanmadığım için cahil demen çekti tartışmayı bu yöne canım benim sensin insanları belli bir kalıba koymaya çalışan öz eleştiri yap biraz olur mu hadi iyi geceler
kknın her sözüne inandığımı nerede söylemişim? ayrıca hâlâ kılıçdarın düzeltmesinden falan bahsediyorsun aynı dilden konuşmuyoruz galiba deminden beri açıklıyorum tek adam rejimi yüzünden her şey bu halde diye hani işini bilen adamlara verecek diye ki çokta kaliteli insanlarla görüşülüyor bu bakanlıklar için müthiş kariyerli insanlar var içlerinde, sana cahil dememin sebebi inanıp inanmaman değil her şeyi kılıçdar tek başına yönetecekmiş algısını devam ettirmen yüzündendi neyse çok yoruldum en iyisi engelleşip bu toksik sohbeti bitirmek
kolay kolay düzelmez tabiki ama oyum tabiki kılıçdaroğluna
İkiside Düzeltemez ama biri dahada beter yapar oda kılıçdaroğlu
Doları euroyu 2 liradan 23 liraya getiren Kılıçdaroğlu mu? Ülkeye 13 milyon mülteci sokan Kılıçdaroğlu mu? Fetöyü besleyip büyüten Kılıçdaroğlu mu? Biz farklı bir evrende mi yaşıyoruz acaba
O olsaydıda yükselecekti bunun gerçek sebebi erdoğan değil. Bize amborgo yaptırım uygulayan devletlerdir. Hatta dönemin abd başkanı trump çıkıp açık açık Türkiyenin ekonomisini mahfedeceğim dedi. Artık duyduysan Feto 40 senelik bir örgüt erdoğandan öncede devletteydi anlatmakdan dilimiz kopacak resmen hala kim besledi argümanı Ülkede 13 milyon mülteci yok ama evet mültecileri Erdoğan yönetimi aldı Bu doğru
Kiliçdaroğlu daha kötü yapar gibime geliyor ya
Erdoğan’dan daha kötü yapamaz gibi geliyor bana da bakalım
Ülkenin duzelmesi cok zor ama imkansiz degil dis borcu cok fazla
kimse düzeltemez
Halk bozuk bir kere
o yüzden dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?