Kaynanam baskı yapiyor?

Nişanlıyım işsizim iş arıyorum bugün bir işe başladım evime çok uzak 1.30 2 saatlik yol akşam 21.00 de çıkıyorum eve gelmem 23.00 buluyor otobüse biniyorum sonra metro metrodan aktarma yapıyorum alacağım paranın yarısı yola gidiyor yani bugün beni başka bir yer görüşmeye çağırdı yarına ama saatleri çakışıyor napicam bilmiyorum

Ben uzak diye işten ayrılsam kaynanam sürekli neden çıktın benim ogullarimda o saate geliyordu falan der ailemede siz izin vermiyorsunuz kız gitsin falan diyiyor ailem kırılıyor bir noktadan sonra nişanlımda issizdi 1 ay oluyor calisali daha ince sur kli işe girip çıkıyordu benim ailem hiç ned n böyle yapıyorsun demedi ama kaynanam bana baskı yapıyor ben içine kapanık birisiyim ondanmi kafayı yicem simdi gitmesem dilind n kurtulamam

Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlım neden gitmedin diye sordu uzak diyince iş begenmiyorsun falan der o yüzden bende sigorta giriş süresini uzattılar dedim küçük bir yalan söyledim nasıl olur kurumsal bir yer ve AVM içinde biryer nasıl sigorta yapmaz benim orada çalışan arkadaşlarım var hepsinin sigortası var sende ilk kez duyuyorum. Dedi galiba inanmadı
Kaynanam baskı yapiyor?