Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlım neden gitmedin diye sordu uzak diyince iş begenmiyorsun falan der o yüzden bende sigorta giriş süresini uzattılar dedim küçük bir yalan söyledim nasıl olur kurumsal bir yer ve AVM içinde biryer nasıl sigorta yapmaz benim orada çalışan arkadaşlarım var hepsinin sigortası var sende ilk kez duyuyorum. Dedi galiba inanmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel kardeşim, senin sessiz oluşun onları daha da cesaretlendirmis anlaşılan. Sen böyle susmaya devam edersen daha fazlasını da görebilirsin. Ülkemizde bir çok evlilik aileler ile yapılıyor. Bunu da gözeterek nişanlina halini belirt ve işten çık. Nişanlandin sadece iradeni ellerine vermedin ya
Nişanlımda anlamiyorki yani ne olacak gidebilirsin şimdi evine yakın iş yok bulamazsın diyiyor
Kaynanama nasıl bir yalan söylesem işten neden çıktın derse
Önemli nokta eline adam akıllı para geçmiyor ki hammallik yapmış olursun. Daha yakın bir yerde görüşme varsa. Kaçırma bir şekilde git.
Yahu neden yalan söylüyorsun. Net ol. Yanında olmak isteyen yanında, karşında olmak isteyen karşında olsun.
Ya olmazsa 3 aydır işsizim heryere basvurdum temizlik görevlisine kadar ama yok
Ya gerçekten kafayı yicem en azından çenesini kapatiyim boş boş konuşur zaten bu işsizlik psikolojisi beni bitirdi kaynanamda boş kinusur iyice kötü olurum
O zaman o gün için bir şekilde izin al. İse gitme görüşmeye git. Olursa değişirsin, olmazsa devam.
Yarın görüşme ben bu işe bugün basladim
Yaz yetkiliye. Şansını denemiş olursun. Güzel bir mazeret bul.
Mesela bulamıyorum şimdi yarın geç gitmek istesem beni 22 da bırakır degilmi otobüs bulamulirmiyimki
Nişanlım neden gitmedin diye sordu uzak diyince iş begenmiyorsun falan der o yüzden bende sigorta giriş süresini uzattılar dedim küçük bir yalan söyledim nasıl olur kurumsal bir yer ve AVM içinde biryer nasıl sigorta yapmaz benim orada çalışan arkadaşlarım var hepsinin sigortası var sende ilk kez duyuyorum. Dedi galiba inanmadı
Lol) yahu hastaydım vs deseydin. Yine de ısrar etmezse ifşa etme. Yalan bile söylemiyorsun.
Bugün hastaydım derim elbet 2 gün sonra duyucak o zaman ne dicem ya
Nasıl yalan söylemeliyim inanamadiysa napicam
Yalan söyle derken is yerine demiştim. Bir gün idare ederlerdi etmezse de yapacak bir şey yok diye. Tekrar yalan söylersen iyice çıkmaza girersin. Neyse üstlemezse söyleme. Üstelerse net ol. Hamallık yapmak istemiyorum. Hem vakit hem para olarak. De
Nişanlıma uzak yol parası maaşımın yarışı bitiyor desem en fazla 2 bin gider gerisi sana kalır uzakta iş var yakında iş bulamazsın bende oradaki AVM de çalıştım falan diyiyor yani beni anlamıyor bende böyle bir yalan söyledim oda galiba yemedi ustelerse ne yapıcam ve yalan söylediğini söylersem neden diye çıkışır 🥺😭😭🤦
E bana da yalan söylemişsin. Maaşın yarısı demişsin. Şu yeni işi bağlarsan hallolur bir şekilde
Hayır yalan söylemedim şimdi asgari ücret belli 2 bin TL yola gidiyor ben nişanlıyım çeyiz kuruyorum neden boşu boşuna 2 bin TL uçup gitsin 10 saat çalışıyorum eşek gibi zaten o değil nişanlımla buluştuğumuzda sürekli bu konuyu açar napicam bilmiyorum yalanimi anladı galiba
bence gitme. kaynanan kendi çalışsın.
bu zamanda gelin kısmı çalışır mı hiç.
yıl olmuş 2023
Çok komiksiniz 😊😔
gülmeye ihtiyacımız var kuzum.
şaka bir yana ev ile o kadar mesafesi olan işte çalışılmaz.
şunu asla unutma. en güzel iş eve yakın olan iştir.
Haklısınız 3 aydır işsizim napicam bilmiyorum 🥺😭🤦
nerde yaşıyorsun?
Ankara
evine yakın yerlerde ki iş imkanlarına bak önce.
eğer fabrika tarzı yerler varsa cv bırak.
seçimlerden sonra umuyorum ortam biraz rahatlayacak.
Allah kolaylık versin
bence yalan söyleme. işimin eve uzak olmasını istemiyorum de.
Sen bu düsünceyle cok yipranirsin kaynanan rahmetli olana kadat kafayi yersin
Napicam
Kendini ezdirme herkes yerini bilsin kaynanan niye senin isine karisiyor hatdaha seni bukadar piskolojik etkiliyor biraz dik dur. Bu kaynana ölene kadar basinda olucak simdiden bukadar ezdirirsen karsinda boyun büksersen yarin yedigine ictiginede karisir huzurun kalmaz
Kaynanama nasıl bir yalan söylesem işten neden çıktın derse
Bir yalan bulmaliyim
Inanmamis ama benim demek istedigim sürekli yalan düsünerek birilerine devamli hesap vererek kendini yipratirsin
Ya buluştuğumuzda sürekli beni sıkıştırırsa ağzımdan laf almak için napicam