görüntü kemali destekleyeceği yönünde. kemal daha esnek. bir cb yardımcılığı koltuğu daha verebilir mi verebilir. bakanlık da verebilir. kemal sıgınmacılar konusunda daha uygun taraf bu da görünüyor. ama şu var ki sinanın1. kıstası hdp. tahminim bu konuyu "biz hdp ile ortak değiliz" diyerek aşacaklardır. sinan da "mutabakata yazdırdım" diyecektir. ama tabi yalandan ben inandım bu sözde olucak. "hdp ile resmi bişeyde yok" diyip kendini avutabilir. hdp den oy almadan zaten kazanamayacak kemal bey. bu yüzden biraz sessiz kalıncak kamoyuna öyle anti hdp söylemleri sosyal medyadan pek sanmıyorum ki olsun. belki 1 2 ufaktan silik acıklama yaptırtabilir 2. adamına partide sinan beyin seçmeni için hdp ye de "idare et azcık" diyerek. bence hdp de idare eder. ümitide bence işin içine alabilirler. sorun olmaz kanımca. muhalif her 2side bu acıdan ortaklar. birleşe birleşe kazanabiliriz diyip ikna edebilir senin yerin burası diyebilir sinan beye.
cumhur. havalı duruyorlar. daha öncede randevu verilmemiş sinan beye. ama doğal olarak yakın taraf burası. sinan milliyetci. mhp kokenli. her ne kadar ordan atılmıs olsa da ana özü mhp. seçmeni bu seceneği secerse daha fazla onu dinleyecektir. ama tayyip bey defaatle (ve sebebini anlamadıgım sekilde) sıgınmacı konusunda esnemiyor. eyt aklıma geldi bakarsınız esner. bu konuyu aşabilirlermi? henüz görüşme olmadı. bence kazanan taraf olurlar aşarlarsa. zafer partisi 2.25 az değil. bunu görürse tayyip iyi olur kendisi için. tecrübeli bi siyasetçi kararını öğrenicez. 2.25lik oran 5 sene sonra büyüme potansiyeli olan bir oy. meclise girememiş olsa da zafer partisi hatrı sayılır oy aldı. bbp yi geçti. saadeti de geçmiştir bence. gelecek deva. demokrat partisi. yani adam akıllı partilerden sonra o geliyor. yrp ile birlikte. burada diğer husus hüdapar ki bu konuda esnedi sinan bey görev vermeyin ok dedi. ki 3 vekil aldılar mis onlar acısından. sorun yok bence. depremzedeye hakaret üzerinden bence gidecekler. kendilerini agırdan satıyorlar ki oyu daha cok. normal bu. ama siyaset bu illaki esneme payları var ve kullanılcaktır. muhalif cephede sinan iktidar bloguna gecmesi de bi sıkıntı olcak ve diğer cenahın nefretini de kazanacaklar. cumhurun büyümesi gerekli bu secimin ötesi de var neticede. 5 yıl sonra ne olur bilinmez yrp de ayrılmıs sanırım. bu işin bu tarafıda var. bi partiyide karsıya kaptırmasın modunda olabilirler. bence mhp de ikna ediledebilir.
bence cumhuru secicek. secerse kazanan tarafta olucaktır muhtemelen. secmenini de mutlu olur. ardından yürür. hüdapara hassasiyet de yok toplumda cunku hdp kadar en azından. sinan kitlesi ne diyorsa o tarafı secmek zorunda bence. kemal beyle de gorusmesi pazarlık da koz elde etmek bence. kitlede herkes biliyorki cumhur tarafı. ters tarafı secerse sasırırım. bir tarafı secicekse bence cumhuru secer ki bir tarafı secip benim sayemde diyebilmek icin kesinlikle secicektir. ki gelecek var. bahceliden sonrası diyorum ve to be continued...
sizce hangi cepheyi secer ve neden...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer