Halkın Yüzde 45'i Muhafazakâr/İslamcı, yüzde 25'si Kemalist-Sol, yüzde 20'si Ülkücü, yüzde 10'u Kürtçü.
Zamanla herhangi bir farklı görüşün çıkması mümkün mü?
Halkın Yüzde 45'i Muhafazakâr/İslamcı, yüzde 25'si Kemalist-Sol, yüzde 20'si Ülkücü, yüzde 10'u Kürtçü.
Zamanla herhangi bir farklı görüşün çıkması mümkün mü?
Sosyalist Anarşist Faşist Kominist
Sanırım üste yazdıklarımdan daha farklı ideolojiler de var. Ancak bu görüşlerin arkasında bu ideolojiler olur. İnsan bencil varlıktır sahip olma arzusu olan vahşi bir hayvan kısaca. Tüm tuşlara basarlar ama asla düz bir çizgide ilerlemezler. Mutlaka saparlar çünkü her şey bozulmaya mahkumdur. Doğa da uyum için de ama uyum kaosun uyumu. Kaos her türlü işin içinde. Kelebek etkisi gibi tek bir şeye bakıyor her şey esasında. Ölüm veya bir şeyleri bir anda kaybet gibi. Bu yüzden devrimler ve savaşlar çıkıyor. Kaos ile yeni düzenler ortaya çıkıyor.
O kısım hdp'ye oy verir genelde. Bu seçim hdp yüzde 8.5 aldı tip yüzde 1.5. Toplam yüzde 10 içindeler.
Ben oligarşi ya da otokrasiye evrilmesini engelleyecek bir denetim mekanizması ile birlikte teknokratik bir sistemi savunan apolitik biriyim. Yani zaten var fakat saydığın seylerden daha popüler olabilecek ideoloji olmaz maalesef
Ülke hep onların tekelinde olmaya devam edecek.
Öyle duruyor
Cevap
3Cevap
Bence mümkün
% 2 - 3 lük bir sosyalist grup da var bence.
Onlar kürtçülerle beraber yüzde 10 yapıyor.
Solcu demokrat Chp uyesi olacaksin, bu ulkenin yolu bu dur.
Yazdim zaten
Dincilerin sonuna baksana, ulke ne hale geldi sacmalik.
Soran sanırım size bu yorumu atacaktı:
O kısım hdp'ye oy verir genelde. Bu seçim hdp yüzde 8.5 aldı tip yüzde 1.5. Toplam yüzde 10 içindeler.
@Kullanıcı-0 akilli kadinlari severim.
Akıllı deģilim sadece sorana yardımcı olmak istedim ya da ben soranın yorumunu yanlış anladım. Başka bir sorunum yok.
@Kullanıcı-0 sorun yok, sevdim seni akilli kiz
Halkın yüzde 60 ı net ak partili bence yoksa netice bu kadar vahim olmazdı 😄
Yok ya kazanmayacak tek aday, aday oldu. Sonuc bu oldu maalesef
Suriye fanatikleri çıkabilir lsdkfs
:)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?