Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kemal Kılıçdaroğlu kazanır, kazanmalı. 21 yıl geçti mevcut hükümetlerde ve sonuç ortada. Ekonomik kulvarda en gerilerseniz ve işin kötüsü millet bunu kanıksadı, alıştı, hatta bu sıkıntılarla tatmin olmaya alıştı. Tıpkı cellatına aşık olan çaresiz birisi gibi. Her şeyin farkında her geçen gün daha kötüye gittiğini bütçesinin zorlandığını TL nin değerinin eridiğini eskiden geliriyle aldığı şeyin artık yarısını bile alamadığını o da biliyor ama bağımlılık yapan bu celladına artık aşık onu bırakamıyor. Kara sevdalı olmuş. Tıpkı sıfır beden mankenin aynayabir deri bir kemik vücuduna bakıp da ay ne kadar da güzelim demedi gibi… Umsrım bir mucize gerçekleşir ve 28 Mayısta verilen oylar sonuçlara olması gerektiği gibi doğru yandır ve yeni bir yönetim yeni umutlarla gelir. Geliyor gelmekte Okan. Gel artık pirim… 😎
Cevap
13Cevap
Twitter yıkılıyor Kemal Kılıçtaroğlu istifa diye
ayrıca muhalif sanatçı ve gazetecilerin bile umudu kalmamış
dip not: Depremzeler ile ilgili yapılan açıklamalardan sonra artık Kemal Kılıçtaroğlu'nun aynı oyu alması zor.
Erdoğanın eli çok güçlü hem kapatması gereken fark az hemde meclis elinde %0,50 yetiyor. Daha geçen perinçekte erdoğana destek açıklaması yaptı %0,20 de ordan geldi. Yani düşünün fark %0,30 kadar. KK kazanması mucize
Sabah sabah şu heriflerin yüzünü görmeyeydim iyiydi be.
aga beeeeee
İyice bıktım yemin ederim şu bunakları görmekten.
Recep Tayyip Erdoğan diye yazılır fakat adam diye okunur
Kemalin alma ihtimali yok Erdoğan farkla bile alır
umarım kılıçtaroğlu kazanır ekrem olsaydı garanti kazanırdı ümitsiz olmamak gerek
tilkinin dikinden (bu ubneler nasıl emoji koyuyor) dolayı xdxdxdxdxd
Rte açık ara alır gibi. SEnce?
Resimdeki kazanmasında
Milletin inanma oranı daha fazla
İktidar kazanır danışıklı dövüş
oyum sana esra
teşekkür ederim yaaa
rica ederim.. ne eksiğin var bu adaylardan
eksıgım yok fazlam var
di mi hemde çok fazlalık var bence hak ediyorsun
Kemal dedem 🇹🇷
Recep Tayyip Erdoğan