KS canlar oyunuz kime
NOT: bu anket taraflıdır. kemal kılıçdaroğlunun kazanması dileğiyle... değişim şart
recep tayyip erdoğan
kemal kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
KS canlar oyunuz kime
NOT: bu anket taraflıdır. kemal kılıçdaroğlunun kazanması dileğiyle... değişim şart
Bu da soru mu şimdi... Depremzedeler yaptığı yardımı haram eden biz zihniyeti ben değil siyasi görüş, insan olarak görmüyorum. O zihniyeti destekleyenlerinn insanlığından şüphe ederim.
kemal kılıçdarğlu haram etmedi siyasi görüşü farketmeksizin yardımlarını sürdüreceğini dile getirdi. CHPli taraftarın birkaçıydı ki onlarada resen soruşturma açıldı. akpli seçmenin zihniyeti de pek hoş değil sanki sayın erdoğanı ulvi kata çıkarıp benim dinimi kirletiyorlar. islamda şirk haramdır
Öyle mi.. Ciddi misin... Yani sosyal medya sabotajı idi diyorsun... O halde Tekirdağ Belediyesi neden depremzedeleri çıkarmaya çalıştı otelden... Bırak kızım bırak.. Bu bir parti politikası idi... Bırakın bu iyi polis kötü polis oyununu.. Belediye başkanı bunu kafasına göre yapmadı.. Aldığı emri uyguladı... Aksi olsa çoktan CHP den ihraç edilirdi.. Kılıçdaroğlu da bal gibi bu işin içinde... Hespini bir kenara bırak... Yaptığınız yardımı bile vicdanen değil, oy için yapmışsınız... Ben buna ahlaksızlık diyemiyorum... Bu insanlık dışı, daha öte bir davranış... Dağdaki hayvanlar bile avına karşı daha merhametli... Benim için Millet ittifikanı destekleyen herkes insanlığını yitirmiş insan artığıdır..
Düşüncem dünkü hakaretlerden sonra asla değişmeyecek.. Üstüne nefret eklendi.. Artık o siyasi görüşün seçmenini de insan olarak görmüyorum.. . İçimdeki hayvan sevgisi ile eşdeğer oldukları için yaşa hakları var diyorum.. Arjantinle kıyaslanmak? Ah be tatlım... Türkiye onlarca yıl Arjantin, Güney Afrika ve Meksika ile kıyaslandı... Sen bunu yazdığına göre çok daha ileri gitmişiz ki şimdi böyle b i laf duyunca Arjantinin çok geri bir ülke olduğunu fark etmişsin... Birçok gittiğim bir ülke Arjantin... Hem ekonomi olarak hem de hayat tarzı olarak Türkiye ile aynı durumda idi.. 10 Yıl öncesine kadar.. Ama Türkiye büyük fark attı... O yüzden şimdi Almanya ile karşılaştırılıyoruz.
Çakal Tekirdağ belediye başkanının açıklamasını da bir oku bakalım , her boka tek taraflı nakış milletin gazına gelmeyin. Bana söylesene o bölgede yaş varken kutlama konvoyları neden sadece oralarda oldu? Yaş varken davullu zurnalı kornalı neyin kutlamasıydı bu. Almanya’yla kıyaslanıyormuş bu kıyası sadece kör cahiller yapar.
Cevap
16Cevap
kemal kılıçdaroğlu

Sorman hata tabiki de Kk.
Depremzedeleri üzdüler bence bu sefer daha fazla oy alacaktır diye düşünüyorum 😎
tayip kazanırsa almanyaya göç ediyoruz 7 arkadasımla birlikte
Lütfen kemal bey kazansın
Söylememeyi tercih ediyorum.
Birşeyler olsun artık (:
Değişim sart arkadaslar. Hepiniz Rteye verin ve su muhalefetten kurtulalim lütfen
kemale vereceğim oy
Kemal Kılıçdaroğlu.
İki ucu boklu deynek oy kullanmayacağım
Hata. Lutfen oyunu kullan. Kullanmadigin oy muhalefete yariyacak. Bari kadinlari dusunerek oyunu kullan. Lutfen. Cunku ben surtuk degilim.
@angelofthecity akp den chp den bıktım
Olabilir. Ama tekrarliyorum "ben surtuk degilim hatta annemde degil." Ve ben bu sozu haketmiyorum. Dahasi bekar kadinlarin sahiplendirilmesini (!) de uygun bulmuyorum. Lutfen 🙏lutfen.
@angelofthecity izine çıktıgım için kullanamıyorum seçim değil milletin aklı ile alay ediyorlar
Secimsizligin bir tarafa daha cok yarayacak... Bunun icin lutfen git kullan. Kararsizlar oy kullanmayanlar gecersizlerin hepsinin oyu muhalefete yarayacak. Yapma lutfen.
@angelofthecity ben diyorum ikiside bok gibi sen bana akp yi savunuyorsun
Akp savunmuyorum 😂 bu konusmadan bunu mu anladin
@angelofthecity ikiside dedim aynı bokun laciverti sen iktidar yanlısı konuşuyorsun
Ben iktidar yanlisi degilim kiiii 😆
@angelofthecity kime vercen
Kilicdaroglu
Secimsizligin bir tarafa daha cok yarayacak... Bunun icin lutfen git kullan. Kararsizlar oy kullanmayanlar gecersizlerin hepsinin oyu muhalefete yarayacak. Yapma lutfen.
Muhalefet zaten chp
Aaaaa yanlis yazmisimmm 🙈🙈🙈
@angelofthecity benim tek ihtiyacım izin izine çıkacagım için oy kullanamıycam
İlk turda sinan oğana verdim
Ya kullan boş ver izni. Herkes bunaldi.
@angelofthecity izinim önemli kaç aydır bu anı bekliyorum yemişim seçimini
Ye 😤
@angelofthecity sen benim yerimede kullan
Bu durumda oyle olucak yazik.
@angelofthecity izinimi iki neydüğü belirsiz parti için hiç edemem
Kılıçdaroğlu tabii.
Kesinlikle 😊👍
Kılıçdaroğlu
Hani ilk turda bitiyordu 😅
Kk yüzde 10 hdpten aldı zaten. CHP adına fiyasko bu sonuç. Aylarca dedik Kk aday olmasın diye dinletemedik. Tek amaç malum kişiyi göndermekse kk bunu başaramaz. Ve rte daha fazla oy alacak ikinci turda göreceksin.
amin
Kemal k
Kemal Kılıçdaroğlu.
Önce sen söyle 😂
Memati Baş
Sana vereceğim
Erduğan erduğan erduğaaaannnn
Değişim şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?