Sizce kılıçdaroğlu kazanır mı?
Bence iyi olan yaparlarsa kazanır gibime geliyor
Kazanir
Kazanamaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce kılıçdaroğlu kazanır mı?
Bence iyi olan yaparlarsa kazanır gibime geliyor
Tayyip namaz kılıyor diyerek oy atanların, çocuğumun ve benim canımdan alsın Tayyibe versin diyenlerin, Allah gibi adam Tayyip diyenlerin olduğu bir ülkede ben Kılıçdaroğlunu başarısız görmem. Evrimini tamamlamamış beyin küçüklüğü yaşayan bir topluluk var karşısında. Sözüm meclisten dışarı. Ha birde ülkem umurumda değil ben şirketime parama bakarım hükümet değişirse para kaybederim diyenlerde var.
Sözün özü, deveye hendek atlat daha kısa sürer.
Belki devran tersine döner
Hiç bir şey olmaz. Ortadoğu pojesinin ilk safhası eğitim sistemini bozup halkı cahil bırakmaktı. Bu başarılı oldu. Şimdi mültecileri yığarak ülkeyi ele geçiriyorlar. Bizim saftiriklerde AKP nin A sının Adalet olduğunu sana dursun.
Kazanır da yaşananları görüyoruz sandıklara sahip çıksan verilerin girişlerine bir şey yapamıyorsun. Gençlik bunu oyun görüyor istediği aday çıkmadı diye küsüyor sandığa gitmiyor ya da geçersiz oy atıyor ileride çok vurular başlarını duvarlara.
Cevap
5Cevap
Kazanir umarım
Kilicdaroglu yanlis strateji yaptı yeteri kadar sandıklara sahip çıkmadılar şu an yapması gereken şey deprem yerleri +kdz bölgelerine yogunlasmak gerekirse sokak sokak gezecek biri rize biri samsun bu şekilde erdoğan pkk dedi eski videoları millete izletti onlarda doğal olarak aç kalırız ama ülkeyi pkkya vermeyiz deyip ona oy verdi kilicdarin daha baskın sert bağırması lazım pkk değilim iş birliği yapmıyorum demeli söylediklerimi yapıp sandıklara sahip çıkarlarsa kazanırlar
Halka konuşması lazım. İç anadolu ve deprem bölgesini hedef almalılar. İnternete video atmakla pek olacak bir iş değil. Oğuzhan Uğur'un programına katılması çok iyi hareket. En önemlisi başta deprem bölgeleri olmak üzere seçim günü oyların güvenceye alınması. Çok hile oldu çok.
Oy vermeyenlerin gitmesi lazım zahmet. edio oy kullanmazlar sinra şikayet ederler
Aynen öyle baksana yorumlara herkes kazanamaz diyor adam gibi çalışılirsa niye kazanmasinlar ki
Yanı bunlar salmış nasılsa kazanamayacak diyip sandigada gitmezler ben 8 tane akpli tanidigimi ikna ettim chpye verecekler hiç akıl yok ki bunlardan oturdukları yerden eleştirirler anca
Aynen öyle
şimdiye kadar istese daima kazanırdı çok pasif kalıyor muhalefet
Evet ama son videosu baya iyiydi
rüyasında kazanır o ancak
Ben öyle düşünmüyorum
28 Mayıs gecesi ağzımı tam açıcam özellikle instagramda ki provakatör akrabalarıma 😂 o günü bekliyorum
storylerle coşturucam hikayelerimi bakalım 😂
Inşallah 20 yıllık saltanat biter
evet biter bekle 😂
Rte kazansın diye aday oldu.
Kazanacak
Inşallah
Başını alır
gram umudum yok
yenilik gerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?