Kılıçdaroğlu kim ki?
Ekonomi batmış. Her şeyin fiyatı uçmuş. Kiralar uçmuş. Sıfır araba ve ev almak hayal olmuş. Döviz ve Altın rekor kırmış. Deprem olmuş ve uzmanlar yıllardır demesine rağmen dinlenmemiş ve böyle modern bir zamanda bile 50 bin kayıp verilmiş. Ve hala çıkıp kader ve takdiri ilahi diyen bir zihniyet var. İmar affı çıkarıp, ellerindeki belediyeleri ile ranta göz yummuşlar. Buna rağmen deprem bölgesi o vermiş. Şeriat ve kadın hakları konusunda tutumu belli olan HÜDA-Par ve Yeniden Refah gibi partiler var. Kadına bakışları belli. İstanbul depremi ise kapıda. Aynı şekilde onda da yüzbinlerce kayıp verilecek. Muhaliflere ve muhalif gazetecilere baskı, internete sansür ve televizyonda RTÜK gibi baskı aracı var.
İşte tüm bunlara rağmen Erdoğan ilk turda birinci ise, bırakın ikinci turda da kazansın. Halk demek ki bu celladına oy vermek istiyor ne yapabiliriz ki? Daha beter olsunlar! Doları bastırmak için zaten zor tutuyorlar ellerini. KK kazansa ne olacak ki? Tüm enkaz ona kalacak. Madem ki bu enkazı yaratan bu iktidar, bırakın daha beter olsunlar! Boşuna niye sorumluluk alıyoruz ki? Ben şahsen sandık görevlisiyim ama göreve bile gitmeyeceğim. Bırakın kazansınlar. Kadına bakışları zaten belli. İki üç aya zina gibi saçma sapan kanunlar çıkaracaklar. Sosyal medya, internet ile ilgili kanunları daha da çok çıkaracaklar. Kilitli siteleri ve muhalif siteleri kısıtlayacaklar. Bakın pandemi bahanesiyle müzik yasağı hala sürüyor, festivaller bir bir yasaklanıyor. Buna rağmen birinci ise, bırakın gençler de hak ediyor demek ki böyle bir iktidarı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer