Gündem Seçimde hile yapıldı mı , kaç seçimdir hile yapılıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2023 Hile yapıldı 2023 Öncesi (?) seçimde hile yapıldı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seçimde hile yapıldı mı , kaç seçimdir hile yapılıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazı iddialar var ve bunlar derhal açığa çıkartılmalı. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 590 cevap paylaştı. artık midem kaldırmıyor zaten hırsızları yalancıları sahtekarları sevemedim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu da sor mu şimdi? Görmediniz mi kudurmuş gibi nasıl itiraz ediyorlar? Ayrıca kendimde duydum ama burada konusmak tehlikeli olabilir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl tehlikeli olacak kim olduğun belli değil sen bildiğini söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvah demesemiydim... yanıtımı kaldırır mısın lütfen Yorumla Soran +1 yıl Neyin kafasını yaşıyosun ablam sen. Sabah sabah kaç duble içtin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dostum ya bulurda dava falan acarlarsa oclar banane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kimi destekliyorsun bakiyim ona höre özelden yazarım? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazı iddialar var ve bunlar derhal açığa çıkartılmalı.
artık midem kaldırmıyor zaten hırsızları yalancıları sahtekarları sevemedim
Bu da sor mu şimdi? Görmediniz mi kudurmuş gibi nasıl itiraz ediyorlar? Ayrıca kendimde duydum ama burada konusmak tehlikeli olabilir
Nasıl tehlikeli olacak kim olduğun belli değil sen bildiğini söyle
Eyvah demesemiydim... yanıtımı kaldırır mısın lütfen
Neyin kafasını yaşıyosun ablam sen. Sabah sabah kaç duble içtin
Dostum ya bulurda dava falan acarlarsa oclar banane
Sen kimi destekliyorsun bakiyim ona höre özelden yazarım?