2 gün önce cumhurbaşkanlığı seçimi yapıldı biliyorsunuz sonuçlar da çoğu il AKP Tayyip Erdoğan a oylar verdi bunun hakkında düşünceleriniz nedir ama tabi kesin sonuçlar belli olmadı seçim 2. Tura kaldı 28 Mayıs 2023 de 2. Tur seçimi benim düşüncem böyle giderse yine Tayyip Erdoğan kazanacak gibime geliyor ama bakalım göreceğiz
Seçim de tayyip in fazla oy alması hakkında düşünceniz nedir?
Her türlü pozitif bakma tarafındayım. Erdoğan alırsa 10bine aldığım ve şu an 42bin TL olan motorsikletim, Temmuz zammıyla birlikte en aşağı 60 bine gidecek. 1500 lira banka faizi ile birlikte net 48.500tl kâr elde ediyorum. CHP kazanırsa da motorsikletin fiyatı düşmeden satacak, ek bir kredi çekecek ve ÖTV siz araba alacağım. Negatif şeyler olarak, RTE gelirse milliyetçi tarafımdan hiçbir şey kalmayacak. Ülkeye faydalı bir vatandaş olmak için, tüketici ürünleri, çeşitli sosyal haklar ve çevre için son bir yılda olusturdugum 400'den fazla kamu şikayeti ve topluma yapmayı düşündüğüm onca katkı bir daha olmamakla birlikte çok sürmez birkaç yıla yurt dışına taşınacağım. Aynı şeyleri İsveç veya Kanadalı hükümetler için yapacağım ve pek muhtemel bunu yaptığım için de bolca takdir alacağım. Kk alırsa bu katkıların sayısı ve kalitesini artırmakta birlikte , sivil toplum kuruluşlarına da gönüllü olarak katılacak, belediye çevre ve sehir düzenleme kurumlarına talep oluşturup bizzat giderek bulunduğum ilçenin güzelleşmesi için gönüllü olarak katkıda bulunacağım.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tayyip mı yüksek oy almış? Neden iktidar olamadı ozaman? 😄 YSK yurt dışı oyalarda Kılıçdaroğlu'nun açık ara önde olduğu ülkelerde süre kısıtlamasına giderken Erdoğan'ın önde oldu ülkelerde böyle bir karar almadı. AA Erdoğan'ı %60'dan başlattı ve açılan sandıkları %50'ye kadar hızlıca yükseltti ondan sonra Erdoğan düşmeye Kılıçdaroğlu yükselmeye başlayınca veri aktarım hızı giderek düştü ve son 16 milyon oyda iyicene yavaşladı ve sandıkların %50'sinden itibaren AKP teşkilatları organize bir şekilde her yerde itirazda bulundu yani ben Erdoğan'ın zaferini göremiyorum açıkçası devletin onca imkanına rağmen bu oya ulaşıyorsa orada başarıdan bahsedilemez
Yani açıkçası diyecek bir şey yok Burada birazcık millet ittifakı şapkayı önüne koyup düşünecek Yani az bir oy alacağım diye HDP'nin oyuna talip olup da geriye kalanları küstürmek bu sonuca neden oluyor
abim kim ne derse desin baharın sonu yaz her iki koşulda da gidici bu 90+1 taktiği biz savaştık ama kaybettik süreyi ne kadar uzatırsak bizim için daha iyi olur düşüncesi