Sizce Sinan OĞAN ikinci tırda kimi destekleyecek ve neden?
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce Sinan OĞAN ikinci tırda kimi destekleyecek ve neden?
Suriyelileri göndermek için kk'yı destekleyebilir haz etmese bile diye düşünüyorum.
Ve hüdapar cumhur ittifakı sayesinde meclise 4 milletvekili soktu. Hüdaparın şartları belli ki bunu saklamıyorlar. Oğan’nın sırf bu yüzden bile o ittifaka destek vermeyeceğini düşünüyorum fakat belli de olmaz. Lakin her iki taraftan da hoşlanmadığı açık.
oğanın değilde seçmenin ne karar vereceği önemli
oda doğru hüda parın meclise girmesi erdoğana oy kaybetirebilir
Acikcasi Ben secimde hile oldugunu dusunuyorum bir cok hdp oyu mhp ye yazilmis cumhurbaskanlik secimindede erdogan degil kilicdaroglu ondeydi erdogan 49.5 alacak 've itiraz etmeyecek İstanbul secimleri gibi
Biz bu adamdan ancak azrail kurtarir bu Arada eig icin tsklerrr
Cevap
2Cevap
millet ittifakına oy verenlerin çoğu sandığa gitmeyecek zaten kimi desteklerse desteklesin seçimin sonucu belli
Cumhur ittifakından yana olduğunu açıkladı. Dİrekt söylemedi ama mesajı verdi.
Ne söyledi tam olarak? Bence hangi ittifak şartlarını sağlarsa ona destek verecek. Oğan’nın Türklük silinmeyecek Kürtçe ikinci ana dil olamaz anayasanın ilk üç maddesi değiştirilmemesine uyulması gibi şartları var ve cumhur ittifakı hüdapar bunların hepsine karşı. Millet ittifakına bakarsak hdp var. Hdp ve hüdaparın olduğu yerde Sinan Oğan olmaz ancak şöyle bir durum da var Hdp resmî olarak millet ittifakının içinde yer almadı ve meclise milletvekillerini tip partisi ile ittifak oldukları emek ve özgürlük ittifakından çıkarttılar. Yani hüdapar cumhur ittifakı sayesinde meclise 4 milletvekili soktu. Hdp sadece millet ittifakını dışarıdan desteklemiş oldu cumhurbaşkanı adayı çıkarmayarak. Bu şekilde bakarsak en yakın Millet ittifakını destekleyecek gibi oluyor lakin bu siyaset. Siyaset de dengeler her an değişebilir. 19 Mayıs’ta göreceğiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar