Tarafsızim diyorum aslında biraz CHP kazansın istiyorum ama oy kullanmaya gitmiyorum gidemiyorum yani tarafsızim bence öyleyim neyse ben annem annem annem teyzem kuzenim kız watsapp grubumuz var. Seçim günü kime attığınız oyunuzu dediler annem ben ak Parti'ye attım Merve gitmedi tarafsız dedi. Oradan kuzenim yazdı attık ama Erdoğan'a değil dedi. O zaman bir şey demedi
Sabah saatlerinde video atmış teröristler namazla dalga geçiyor falan öyle bir video neyse altına yazmış bunlar terörist Türkiye'yi bolecekler falan demiş bende bir şey demedim haddimi aşmak istemiyorum aynı zamanda Atatürk düşmanı kendisi geri kafalı işte anneannmi sevmiyorumm ama kalbini de kırmak istemiyorum ne yapmalıyım
Sabah saatlerinde video atmış teröristler namazla dalga geçiyor falan öyle bir video neyse altına yazmış bunlar terörist Türkiye'yi bolecekler falan demiş bende bir şey demedim haddimi aşmak istemiyorum aynı zamanda Atatürk düşmanı kendisi geri kafalı işte anneannmi sevmiyorumm ama kalbini de kırmak istemiyorum ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Müslüman bir insan kuranı kerime gökten inme diyen adamı sevmemekte haklı ve CHP'ye oy vermemekte de haklı ha sen müslüman değilsen o başka
İsterse kâfir olsun kimene o allahla onun arasında yargılamak kimsenin haddi değil olamaz da şu siteye şu an sorsan herkes Müslümanım der kim ibadetlerini yapıyor diye sor hik pik derler yapsınlar yapmasınlar bizene kimene yapanda kendine yapmayanda
Erdoğan kötü Kılıçdaroğlu iyi demiyorum objektif olarak yorum yapıyorum ben isterse Erdoğan hristiyan olsun ülkeyi güzel yönetiyorsa başımın üstünde yeri var. İsteyen isteği gibi yaşasın diniini Kılıçdaroğluna alevi diye dalga geçiyorlar olabilir. Bazı kendini bilmezler peygamber mezarından çıkıp gelse parti kursa yine Erdoğan kazanır diyorrlar Allah Bir Erdoğan iki diyorlar daha birsuru şey
Kılıçdaroğlu da yanlış sularda yüzüyor Demirtaş'ı serbest bırakacak bu oy kaybettiriyor işte ona belkide böyle yapmazsa Sinan oğan la dayanışma halinde olsa kazanacak o da doğu kesimden oy toplamaya uğraşıyor böyle yaparak ama yanlış yapıyor
Dediğim gibi ben oy kullanmaya gitmiyorum bı Parti'ye fanatik değillm ortada oy vermeye değecek bir aday yok benim gözümde hayırlısı
Tamam herkesin dini kendine ama Atatürk İslam'a beyni sulanmış hafızların dini diyor şimdi ben CHP'ye niye oy vereyim CHP kazanırsa devlet kurumlarında baş örtüsüne yasak gelmeyeceğinin garantisini verebilirmisin hayır biz sadece Erdoğan'ı sevdiğimiz için değil Kemal'in kazanmamasi için de oy veriyoruz kemal kazanırsa ülke bölünecek bak özerklik verecem diyor özerklik nedemek biliyor musun Güneydoğu'yu seloya verecem diyor iki ayrı devlet kurulacak diyor adam kendi diyor ama siz hala neyse bunların olmasını istemiyorsan oyunu Erdoğan'a vermek zorundasın
Zorunda değillim kimse değil CHP'yi desteklemedigim gibi AKP'yi de desteklemiyorum iyi bir aday çıkana kadar oy falan vermicem isteyen versin... umrumda değil
siyaset için kimsenin kalbini kırma derim bunlar gecici şeyler ama kalp kırmak öyle değil
Doğru huzurevine 😅
Sinir oluyorum ya saygı duymuyorlar bı surat hepsinde 5 karış neden ikinci tura kalmış bu iş ben ne yapayım milletin tercihi hainler diyor
Yanlış anlama ama, aslında kendisi hain. Bak kendin söyledin, video var demiş sana ama öyle bir video yok. Sadece yalan ve iftira... Hatırlıyor musun Erdoğan'ın Kürt açılımını ve onun sonrasında gelen şehitlerimizi? Veya PKK'lı katil Osman Öcalan'ı tutuklamak yerine TRT'ye çıkardılar. Sonra fetöye ne istedilerse verdik diye Erdoğan itiraf etti ve fetö darbe girişimiyle bir sürü vatandaş ve askeri şehit etti ve daha binlerce sebep...
Videoyu attı gruba olabilir terörist yani kötü ne bekleyebilirsin ki vicdansız aralarında sanki Kılıçdaroğlu varmış gibi şerefsiz diyor adama zaten Atatürk düşmanı ikisi sinir oluyorum
Ses çıkarma bildiğini yap