Sence kim kazanır? Yani her iki tarafın kendine özgün medyası var kestirmek kolay değil. Burdan bakalım oylara ve kazanana.
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ulkede dusunmeyi bilmeyen o kadar sahis varken buyuk ihtimal rte kazanir basimaiza gelmeyen kalmadi depremde insanlar soguktan öldu ve o durumda rte desteklicisi kizilay cadir satti ulkenin ekonomik durumu bariz belli issizlik cok yuksek siginmacilari soylemiyorum bile onlar bile oy kullandi yani Turkiue degil burasi artik Afganistandan farki yok meclis cogunluk akp de bu bile Turklere saygisizlik zira ben onlarin turk oldugunu dusunmiyorum
ülke kötü durumdayı şu an artık daha kötü durumda şeriat olacak kadın hakları kalkacak demokrasi olmayacak son şana son bunu anlayan yok
Cok yazik gercekten bunlari insanlae kendine nasil reva goruyo anlamiyorum yani gel beni s. ik diyolar resmen
başka ülke bizim ülkemiz gibi gel kapılarımız sana açık desin koşup gitmeyenin ya ya bakın bu ülke koyunlaştırılmış bi kitleyi güdüyo kendi fikirleri yok olmuş
Atatürkçülük için son seçim gibi duruyor o yüzden Atatürkçülerin Kılıçdaroğlu'na vereceğine inanıyorum. Şeriatçı kesim Erdoğan'a basar.
şeriat kurulmasın lütfen 🙏
Kurulması için elimizden geleni yapacağız
Ya bu ulkede seriat lafini gecirmem bile suç olmali burasi Turkiyde Cumhuriyeti ya inanamiyorum ulke nerelere gidiyo cildiricam bu kadar koyun insan ne ara icimize girdu
Yıllardır dinselleştirme politikası güttüler. Atatürk öldükten sonra tarikat ve cemaatler halkın beynini yıkadı
Cemaatleri konusmak bile istemiyorum oralarda yaptiklari pis isler kucuck cocuklara dokunmalari evlendirmehe calismalari kaç genc o tarikatlar yzuunden in. tihar etti ya yazikk
@Tatliprenses_hchdh Halk anlamıyor anlatamıyorsun işte ülkenin IQ ortalaması 90 pek de bir şey beklememek lazım
Erdoğan'ın karşısında o zavallı varsa tabiki erdoğan
biraz daha asılgan olmalı
Kılıçdaroğlu bu 12 günlük süreci iyi değerlendirmesi gerekiyor.
umarım yoksa sonumuz fena