1. sinan bey cumhur ittifakına ben oy atıcam bana gönül veren seçmenlerime de tavsiyem orasıdır diyecek. tabi anti tezler olucak. çelişkiler. ne domuzbagı kısmına takılcaktır. bildiğiniz üzere 3 vekil akpden girdi su anda parlemontoya. karsı sav geliştirecektir. karsılıgında pazarlıkta bunu aldık gibi. bence bu durumu bekliyordu ve calısmıstı kendini baglamıstı ama bagıda cozecektir. ama ittifak lokomotif partisi baskanının mhp den cıkması kendisi de keza kötü anılar bilmiyorum bunlarda sorun olarak bekliyor oluyor o tarafta. bu taraf muhtemelen avantajlı kesım oldugundan kazanan kesimde olmayı tercih edebilir.
2. eleştirel bakıs acısıyla muhalefet bloguna gecicek. secmenlerine işareti kemal bey olarak vericek. bi cumhurbaskan yardımcısı da ben olurum ne olcak diyebilir. sıgınmacı konusunda kemal bey daha benzer düşünce olarak sinan beye. ama ilk konu. yani kandil dagı. bunu nasıl ikna eder bilmiyorum. savlarını görücez bu tarafı secerse. tabi hangi cenahın onla pazarlıga acık olacagı da ayrı bi konu. tek taraflı değil. olayın bi de hükümet kurma asamasında hükümette istemediği bölücü unsurların olması ihtimalini de degerlendirecektir.
3. ben sozumun eriyim 2 tarafta esnemedi arkadaslar terörle arasına mesafe koymadı bence kimseye oy atmıcam. size de diyorum ki atmayın. bana en az realistik secenek bu geliyo bi siyasi oy atmamayı teklif edip kendide atmamazlık yaparmı butopa girermi bence hayır.
4. ben secmenimi bırakıyorum kararlarını kendileri versinci yaklasım. kariyerinde bi dönüm noktasında pasif davranması manasına geliyor bu secenek.
5. benim bi beklentim yok sadece bi vatandas olarak oy atıcam. kendimce en az kötüye. bu grupların 2sinin de icinde olamam malum terör konusundan diyip kendine 3. yol acmak da olabilir. calısıcam oyumu yükseltmek ıcın diyebilir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sinan Oğan akıllı bir adam 5 milyon insanı dışlamak gibi bir ifadesi olacağını sanmam.
HDP ne olursa olsun 5 milyon insanın oy verdiği bir parti bu kadar insanı dışlayıp terörist ilan edersen büyük sıkıntı var demektir. Asıl amacın bu 5 milyon oy olduğunu o da çok iyi biliyor.
Makul ölçüde herkes olmalı.
Sinan Oğan'ın koltuk değneği olacağını hiç sanmam olursa da kendi kaybeder.
İrtica ve şeriat tehlikesi göz önüne alındığında KK'ye vereceğim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!