Şikayetleri babala tv'ye çıkan üç beş tipten biliyorsun, yerel halkın sorunu yokmuş belli ki, bu saatten sonra kimse hükumeti eleştirmesin fena çarparım sizi
@selim451 sndsdnoınd nereye iyi hizmet almışlar ben hataylıyım çadırlar hala sorunlu insanlar isyan ediyor ama iş oya gelince sırf alevi diye kılıçdaroğluna vermeyiz diyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır hiç şaşırmadım yani konuşurum da bu kadar söz yeterli.
Şikayetleri babala tv'ye çıkan üç beş tipten biliyorsun, yerel halkın sorunu yokmuş belli ki, bu saatten sonra kimse hükumeti eleştirmesin fena çarparım sizi
Eleştirdiğimiz zaman içeri gireceğiz zatrn
belki demiştim bir nebze akıllanır insanlar ama olmaz, bu ülkeden gerçekten olmaz umarım 2. tura iyi hazırlanıp her şeyi değiştirebiliriz
"Söylesem te’siri yok sussam gönül râzı değil
Çektiğim âlâmı bir ben bir de Allah’ım bilir." Fuzuli... 🤷♂️
Benim başka şüphelerim var ama Allah selamet versin
Adana da deprem olmadı mı orası deprem bölgesi değil mi? insanların özgür seçim hakkına saygılı olalım lütfen
Onlardan Allah razı olsun ki nankörler bi kez daha belli etti kendini… acizliklerini karakterlerini gördük çoğunun
Troller devleti ezmeye çalışsa da onlar devletin yanında olduklarını yalnız bırakmadığını bi kez daha ispat ettiler
E doğru adam bir ayda ev yaptı depremzedelere SONUNA KADAR REİS 🇹🇷
Doğru kararı verdiler.
Şaşırtmadı, beter olsunlar
Bisey demek istemiyorum susuyorum
Şaşırtmadı beter olsunlar
Milletimizin kafasını anlamak mümkün değil.
ülkedekiler celladına aşık olmuşsa biz napalım
İyi hizmet almışlarki herkes memnun
@selim451 sndsdnoınd nereye iyi hizmet almışlar ben hataylıyım çadırlar hala sorunlu insanlar isyan ediyor ama iş oya gelince sırf alevi diye kılıçdaroğluna vermeyiz diyorlar
Şaşırtmadı
İçmeye devam mı devamsa içerek muhabbet guzel olurr
Yazik...
o kadar şaşırdım ki