Çevremden 8 kişiyi ikna ettim akpye vermesinler diye çok uğraşıyorum yoruluyorum da umarım kazanabiliriz ümidimizi kaybetmeyelim
Bi sensin
Yalniz değilsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevremden 8 kişiyi ikna ettim akpye vermesinler diye çok uğraşıyorum yoruluyorum da umarım kazanabiliriz ümidimizi kaybetmeyelim
Neyin çabası bu? Seçimi alan aldı kaybeden kaybetti zaten anlaşılmıyor mu yeterince? Muhaledetin vaadi neydi? Mevcut sistemi değiştirip parlamenter sisteme geçmek ! Mecliste sayı olarak üstünlüğü olmadığı için ikinci aday seçilse de bir işe yaramayacağı gibi her kararda sıkıntı çıkar istikrar olmaz bu da bizi olumsuz etkiler o yüzden birinci aday bence daha mantıklı ! Meclis üstünlüğü olmadığı için hiçbir işe yaramaz kazansa bile vaad ettiği sistemi değiştiremez , kanun çıkaramaz tabiri caizse eli kolu bağlı gibi olur , anayasayı bilmiyor olabilirsin ama çaban boşa artık , anayasayı bilmeden boşa çaba sarfettiğinle kalma diye söylüyorum arkadaşım
Cevap
3Cevap
Meclis çogunlugu akp+mhp de cumhurbaşkanı Kılıçtarolu bile olsa kukla olur. Seçim çoktan bitti... Bari Kılıçtarogluna vermeyinde şu chp nin başına insan taklidi yapabilen biri gelsin..
Bende akpte vermelerini öneriyorum, ama hiç uğraşmama gerek kalmıyor çünkü millet artk kimin hain kimin hizmetkar olduğunu anladı, akp' yaptığı hizmetler ve chp yaptığı kıyaslanınca her şey ortada ztn, chp şuana kdr akpnin yaptıklarını eleştirmekten başka bi halt etmedi, birazda sizin yaptığınız işleri görelim, kendi görevini bile doğru düzgün yapamayan bi parti, cumhurbaşkanlığını nasl yapsın, chpde birlik yok üyeler bir birini yiyor ztn
Yorma gendini boş işler 7 kocalı Hürmüz ittifakı birde Kandil yanına birde hapisteki terör seviciler birinin de heykelini dikeceğiz diye böğürenler özerklik naraları atanlar İçin neden bu çaba 🤔
Hizbullahci terör örgütü hudaparla ittifak yapan parti mi kazansin
Binde 1 oyu olmayan ama partinden tam 38 vekil koparan deva gelecek Saadet DP için değer mi 🤔
Kazandı zaten meclis onlarda çoğunluk bu saatten sonra kim oy verir daha da düşer oy kimse gitmez herkesin sıtkı sıyrıldı çok kandırdılar anketçi yalakalar insanları
Erdoğanın gitmesi için değer
Kazanmadı daha 14 gün var
Sen bilirsin emeğine saygı demokratik hakkın
Mecliste çoğunluğu aldı dedim kazandı demedim evet 14 gün var oğancılar da oy vermeyecek nasıl olacak peki küfürler ediyorlar tweterda bize ayıp sanki biz kaybettirdik o hakaretlerden sonra bende gitmiyorum sandığa böyle linç olmaz ayıptır oyuma talip olup kaybetme sebebi biz değiliz ama alamamış işte kalmış 45 de
Ogan chp verirse secmenleride verir mecliste çoğunluğu alsa cbaskaninin son söz
Tweterda Hakaret ederek oyumuzu alamazlar hdp ile sandıkları patlattılar gördük kimlerle beraberler ne sözler verilmiş belli ki doğuda milliyetçi seçmen vermez yeşil sol hdp ilr iş tutana
O hdp yi dışlayıp gelsinler bakarız o zaman
Hdpyi dışlayıp suriyelileri yollama sözü vermeleri gerek
Evetttt
Valla umudum kalmadi ya saldim o yüzden oyda kullanmicam
Sakin öyle bisey yapma daha belli değil hicbisey oyunu kullan lütfen
Küsme kazanabiliriz normalde erdoğan balkon konuşması yapardı kazanırdı bu sefer o da kaybedeceğini anladi
Yalnız değilsin
Inşallah kazanırız çabalamaya devam edeceğim düzenin değişmesi gerekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?