Arkadaşlar 20 senedir yetmedimi sizcede hadi milleti sevmiyorsanız neden Oğanı seçmediniz? Sebepleri neler yani?
Sinan oğan adamdır
Sinan oğan tek gerçek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tüm muhalefet ideoloji mastürbasyonu yapmayı bırakıp tek adayda birleşmeden kazanamazsın en çok oyu alacak kişi en başından biri biliniyordu zaten sizler gidip ideoloji mastürbasyonu için sinanmış muharremiş oymuş buymuş diye mızmızlanırsanız akpden kurtulamazsınız çünkü akp tayfa birlik içinde adamların bir sürü yolsuzlukları hırsızlıkları ortaya çıkmasına rağmen ben ona oy vermem abi ya diye mızmızlanmıyor sizler gibi
Kb mada kemal beye oy vermeyecek bir kesim var buna rağmen neden ısrarla aday oldu Mansur yavas olmadı?
mansur yavaş aday olsa doğudan oy alamazdı çünkü onlarda siz milliyetçiler gibi zırlayıp duruyor bu yüzden ne milliyetçi ne kürtçü olarak bilinen kk aday oldu mantıklı olarak ama akp sizi algılara boğdu bir güzel chp hdp ile beraber diye bu sefer siz mızmızlık ettiniz al sana sonuç. Akpyi devirmek için tayyip düşmanı milliyetçilerinde o doğuda ki büyük oy oranı da şart oğlu şart ama sizin şımarık ideoloji mastürbasyonunuz yüzden bir taraf hep eksik kalacak ve tayyip kazanmaya devam edecek
Ben iktidara hiç oy vermedim şükür ayrıca nereden biliyorsunuz alamayacağını eğer gerçekten söz konusu vatan olsaydı tüm hepsi birleşir 1 aday çıkarırdı herkes koltuk derdinde bunu halk dedi kimse dinlemedi
Sizler böyle yaptığınız için olabilir mi acaba? Zorlamı neden iktidardan 2 tane eski başkanla parti kurdu sence bu iktidardan ayrılanlar masummu?
ister zorla ister seve seve sistem sana bunu dayattı mı dayattı en başından beri muhalefet adayları için en büyük oy potansiyeli millet ittifakı adayı kılıçdar değilmiydi oydu mecburen oy atacaktınız he çok sistem karşıtıysanız zırlamak yerine sokağa dökülecektiniz sistemi değiştirecektiniz bunu yapamıyorsanız en büyük potansiyeli olana oy atacaksınız bu kadar basit bir matematikti bana eski başkanlarla parti kurdu şunla bunla bunu yaptı meselelerini anlatma bende farkındayım ama akp tehlikesi daha büyük meseleydi şimdi karşında hüdaparlı refahlı bir şeriatla karışık terör örgütü hükümeti var sizde hâlâ chp şunla ittifak kurdu diye konuşmaya devam, hadi iyi geceler ben kaçar.
Haklısın bu saatten sonra işimiz allaha kaldı sağolasın seninde haklı olduğun yerler var ama herkesin görüşü farklı allah uardımcımız olsun iyi geceler
Cevap
3Cevap
İliklerimize kadar hissettik diyoruz ama yine bişey değişmiyor
İşte uani tamam milleti sevmiyorsak neden Oğanı seçmediler bu nasıl bir anlayış ülke batıyor
Bizim ülkemizde çok berbat bir siyaset ve başına ne gelse müstehak denecek bir halk var. Ha bide buna kim oy verecek diye diye kimse vermedi ya adamın siyasetini beğenip 'hakediyor ama kazanamaz ki oyum boşa gitmesin' diyenler de oy verse şu an sonuçlar bambaşkaydı
Aynen öyle iktidara verenlerin yarısı oğan kazanamaz diue vermedi bence
Alternatif yok diyip durdular da al sana jilet gibi alternatif
Aynen yepyeni genç bir siyasetçi
Akp'ye giderse beş para etmez oluşunu ispatlar. Makam mevki para köpek eder herkesi şekil a da görüyoruz.
Allah a dua edicez, yarabbim şu kulunu tez zamanda yanına al diye🤣🤣🤣🤣🎶
kurtulamaayız
Ya valla kendimi öldürcem yeter artık gerçekten
yavaş. içeri girdim cıktım iktidar yüzünden senın kadar abartmıyorum
Öyle ama meclis bile insanın kafası karıştırıyo
yapcak bişi yok hepsi bedelini ödeyecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?