Ben gerçekten hiç iyi hissetmiyorum, o yüzden dalga geçmeyin.
28 yaşındayım, birkaç aydır işsizim her yere torpille alıyorlar deneyimim olduğu halde iş bulmakta zorlanıyorum. Evli değilim ustelik , bekarım. Bu yaşta aile evinde olmak da çok zor az çok bilirsiniz..
Yani sihirli değnek yok bu adamın elinde ama rte ile devam ederse de ülke iyice bataklığa girecek , surilerin sayısı artmaya devam edecek :(((
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayni durumu ben de yaşıyorum cevremiz olmadigi icin hicbir yere giremiyorum 20 yildir bu duzene katlandik ben gercekten KK gelirse cok seyin degisicegine inanıyorum gencligimizi daha fazla heba etmeyelim lutfen dun daha gencecik bir kiz intihar etti akp ye verenlere hakkimi helal etmiyorum dedi lutfen bunlari goz onunde bulundurarak gencligimizi dusunerek doğru kisiye oyumuzu verelim bitsin su duzensiz duzen
geç olur ama düzelir oturduğumuz yerden umut edersek kazanamayız çevremizde akpli veya oy vermeyen kitle varsa onları ikna etmek zorundayız artık vatandaşlık görevine dönüştü bu
Rte kazanırsa her şey daha da kötü olacak o yüzden değişim şart
Gelsinde gör bakalım düzelir mi eğer çalışıyorsan maaş alamazsın bırak ekonomiyi
Kk dan nasıl bişi bekliyorsunuz hayret daha beter olur ülke geriler
Daha kötü ye gidicek emin ol. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan!
Gelsin de gör mumla ararsın bu günleri.
Sanmıyorum.
He düzelecek he 😂😂
Düzelicek