AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ülkede bu kadar cahil, okumamış, sömürülmeye alışkın, eğitimsiz, hayatında yurt dışı görmemiş yaşamayı nefes almak sanan insan varken o erdoğanı gönderme işi biraz zorluyor. Eminim tayyip kendisi bile şok olmuştur çıkan sonuca. Keriz avi
Sanki diğeri sarayda yaşatacak sizi aw sizi
İşte bu düşünce yapısı nedeniyle bu durumdayız. Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veren hiçbir kimse sarayda yaşamak istemiyor, herkes daha tek adamla yönetilmeyen demokratik bir ülke olmak istiyor. Kadının, hayvanın, çocuğun, ağacın değer gördüğü, üretimin olduğu bir ülke istiyor. Akp çocukları lüks arabalarında kok*in çekip kafa olurken allah kitap diyerek sömürülmek istemiyoruz. Ayrıca kim saraylarda yaşamak istiyor tartışmayalım istersen.
Malum kişiyi çıkaracağım dediğini de duydun mu? Başörtülü kadınların giyim özgürlüklerine karışıldığını duydun mu? Demokratiklikmiş güldürme beni
Kemal Kılıçdaroğlu bu seçim kampanyasında başörtüsünü kaldırcağım dedi de benim mi haberim yok acaba? Ayrıca hiçbir zaman hdp desteğini istemedi alenen bir ittifak yapmadılar hdp kendi içinde örgütlenip destekleme kararı aldılar. Belki gizliden anlaşma yapılmıştır onu kimse bilemez. Kaldı ki Selahattin Demirtaş kötü de meclise giren hizbullahçı hüdapar ve kadın düşmanı fatih erbakan iyi mi? Bunu mu destekliyorsunuz gerçekten? Ulan adamlar bekar kadın sahiplendirilmeli diyor açık açık insanın biraz kendisine saygısı olur ya
Baya akladın alladın pulladın ne iyi adammış yavv
Of konuşma tarzın falan aşırı itici yav yuv saçma sapan. Sana laf anlatılmaz, anlatılsa bile anlamazsın o yüzden reisle size mutluluklar
Saol canm
O kdr değilde rte nin yanindada boş beleş adamlar vardı yeniden refah buyuk birlik hudapar
Hadi şimdi var 21 yıldır mı var?
Hayir tabiki ondan önceki seçimler kendinden emin ve özgüvenliydi ama bu seçim ôzgüvenini yitirmiş %1 oya bile talip bir rte görmek üzdü
Çala çala 2. tura kaldınız anca 28inde 6 oku *mnza sokacaz.
Koyun diyorsunuz ya zaten yıllardır @mınıza koyuyoruz sıkıntı yok
@mına koyulan yıllardır sizsiniz avel. ben dolar üzerinden kazancımı sağlıyorum sen sürünüyorsun bu ülkede ben krallar gibi yaşıyorum. buna rağmen sizin de insan gibi yaşamanız adına mücadele veriyoruz. akp kazansa benim işime gelir zaten ne mal insanlarsınız ya IQ ortalaması 90 olan ülkeden çok bişey beklemek benim hatam gerçi de neyse.
Ben fakirim demedim hayırdır bu egon ne?
demene gerek yok fakirsin
Gayet de zenginim.
https://www.youtube.com/watch?v=fI8wGoq2NNI
Bizde geçemedik ama normalde Reisin ilk turda alması lazımdı artık ikinci turda alacak
Alacak tabi 😂
Kanka mesele almak değil zaten alacak ama neden oyumuz düştü? neden ikinci tura kaldık? Bunlar araştırılmalı ve Reis parti il teşkilatlarında köklü değişiklikler yapmalı çünkü ben çalışmalarını beğenmedim yeterince halka ulaşamadılar bu başarı sayılmaz ilk turdan %60 la almalıydık
Tabiki de bu seçimde çok oyda düştü
Bir adam mı? Akp nin oyu %35 yalnız. :) %14.5 oy hanği adamların
En azından 6 -7 kişi yok knka
Bbp+ hüda par+ mhp + yrp
Dyp+dsp unutmadan söyliyim
Öbürünü yazsam buraya sığmaz
Ne fark eder? Az önce kendin diyodun ber adamı diye. Niye bir adamsa mhp ile ortaklık yapıyor iyi partiyi kaç kere çağırdı ittifaka?
Adam 21 yıldır yeniyor ne tatava yaptın kabul et işte yıkamıyorsunuz
Yav banane yenmesinden. Sen bir adam diyosun beni ne ilgilendirir. Sanki senin babanın oğlu. Yeniyorsa kendine yeniyor. Sana ne faydası var
Öbürü de senin dayının oğlu değil oda kazanınca sana bir faydası yok o zaman hep böyle düşünelim
Öbürü de beni ilgilendirmiyo bilader futbol takımı mı bu? Sanki sen yenmiş gibi hava atıyorsun. Adamın dünya serveti var. O hayatını yaşıyor sende soytarı gibi hava atıyorsun başkasının hayatıyla
1. hayatını yaşamıyor. Cumhurbaşkanı olmak kolay bir şey değil. Adam yıllarını ülkeye verdi yıllarını ama çoğu kişi bilmiyor kıymetini gerçekten
Hayatında kaç kere cumhurbaşkanı oldunda kolay bişey değil diyosun? Hayatını vermişmiş. Bizim vermediğimiz kulağımızın arkası kaldı adama sen hala adamın derdine yanıyosun, kendin ne olcan sen onu düşün 😄
Üfffffffff bi saçmalama ya sanki dışarıya çıkıp gezen biri. Gezemez öyle rahat rahat bol düşmanı olduğu için
Ya boş ver sen onun derdini ne düşünüyosun. Kendi derdini bırakmış 300 koruması olan, heryere jetle giden. Konvoyu 200 300 araç olan. Sarayda yaşayan adamın derdini düşünüyo. o rahattır merak etme. Sen şimri 2 oda evinde, zengin koca nasıl bulurum goıgle yaz 😆
Zengin koca avında değilim ne alaka sanki başlığa fakirim yazdım
Derdin yok mu bebeğim senin niye böyle şeyler düşünüyosun , 😄
Sen git kumunda ağla bence. Çok buralarda dolanma
Niye böyle diyosun? Bananee siyasetten tek tuttuğum parti seks partisi 😆
Aldılar boylarının ölçüsünü
halk bu işte ne yapak
Halk 💪🏻 yanında
suriyelilerle mutlulklar
Diğer çıkartacakları kişilerden iyidir suriyeliler
1 dolar 20 lira yazık.
İşiniz gücünüz para zaten 🧠 anca bunu algılayabiliyor
ne olacak para tabi refah istyoz senın gibi kuru ekmek tamah etmek
Önce bir Afrika’ya bak sonra kendi haline bakıp şükret bu bir ikincisi de zenginler doyamadığı için ülkemizde geçinemeyenler var. Herkes zekatını şununu bununu asgari ücretlilere bağışlasa zaten rahatız. Ayrıca ülkede baya fakir ekonomik sıkıntı yaşayan ne çok kişi varmış hepsinin de interneti var maşaallah
avrupaya bakıyom banane afrikadan.
doymayan iktidar. ali yeşildağ ifaşlarını bi ilze.
senın eğitimin yasın kac cidden
Yaşla eğitimle alakalı değil bunlar bu 1 Avrupa’nın fakir olan mahallelerini YouTube’dan aç izle Buda 2
eğitim seviyesn düşük zaten bakan demişti eğitim seviyesi arttıkcao yumuz düşüyo diye
Oy verdiğin kişi kim bilmiyorum ama git bi araştır bakalım lafı bir araya getirebiliyor mu?
Çalmasın çaldır mısın adil olsun kafi
Allah fırsat vermesin
Tek başına bir ordu