koçunu yerim senin. Bugün sinan oğan cumhur ittifakından yana olduğunu açık açık belirtti. Dinle açıklamasını. Sonra da artık kuduruyon mu ne yapıyorsan yap.
Bir zamanlar Bahçeli ile erdoğan da kavgalıydı. Ama bahçeli tam devlet adamı olarak görevini yaptı. Kötünün iyisi, ülkenin bekası için erdoğan'dan yana oldu. Bugünkü sinan oğana çıklamalarından sonra onlarında öyle düşünmelerinden dolayı çok rahatladım. 28 mayısta hepinizi popiş etçez.
@oskii Bahçeli'nin danışmanı Oğana hakaret etti ayrıca ekleyelim. Atatürk Cumhuriyetinde yaşadığımızı unutmuyorum en azından Rte'nin yapabileceklerinin sınırı var her sene pasa pasa Anıtkabir'e gidecek 😎
son yorumunla anladım aciz olduğunu. KK üni mezunu da noldu? teroristlere satıyor ülkeyi. Böyle adama vereceğime lise mezununa, gerekirse ortaokul mezununa veririm. Liderlik akademi ile ölçülmez. Zekayla ölçülür de gel işte senin gibi denyolara anlat bunu.
@oskii Eğitim olmayınca senin gibi hakaret ediyorsun işte evlat. Ortaokul mezunu adam matematik dil tarih bilmez. Einstein'in dediği gibi zeka sadece öğrenme sürecini hızlandırır. Akademik bilgilere hakim olmayan bir cumhurbaşkanı da ekonomiyi nas suresine göre idare etmeye kalkar dış politikanın içinden geçer
atatürkün partisi atatürkçülükten çıktı dirilse kahrından partiyi kapattırır , sizi de astırır. Gerekirse ülkenin yarısını astırır. Maksat toplumun karakteri, genleri temizlensin.
ya sen o ayyaş mevzusunu hç anlamamışsın kdkdkd zaten dicek bişey bulamayınca biliyordum bunu diceni. Peki açıklama yaparken türk bayrağını kaldırmasından da iyimi chp lilerin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ata ittifakı KK'den yana gibi duruyor.
kaynağa bak t24 fkfkkfkf
Tüm kaynaklar verdi koçum sorun mu var
koçunu yerim senin. Bugün sinan oğan cumhur ittifakından yana olduğunu açık açık belirtti. Dinle açıklamasını. Sonra da artık kuduruyon mu ne yapıyorsan yap.
@oskii Yav he he kesin öyledir kanka.
@oskii Atatürkçülerin Atatürk düşmanlarıyla ittifak olacağını sanmanız komik ümit Özdağ Süleyman soylu kavgası bile yeterli.
Bir zamanlar Bahçeli ile erdoğan da kavgalıydı. Ama bahçeli tam devlet adamı olarak görevini yaptı. Kötünün iyisi, ülkenin bekası için erdoğan'dan yana oldu. Bugünkü sinan oğana çıklamalarından sonra onlarında öyle düşünmelerinden dolayı çok rahatladım. 28 mayısta hepinizi popiş etçez.
@oskii Bahçeli Atatürk'e ihanet etti devlet adamıymışmış. Sinan ogan kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü bakanlık istiyor sadece
kdkdkdk görcez
@oskii Bahçeli'nin danışmanı Oğana hakaret etti ayrıca ekleyelim. Atatürk Cumhuriyetinde yaşadığımızı unutmuyorum en azından Rte'nin yapabileceklerinin sınırı var her sene pasa pasa Anıtkabir'e gidecek 😎
kanka havlamana gerek yok. 28 mayısta görcez sonuçları
@oskii ahaha hakaret ettiğine göre biraz çıldırdın sanırım?
yo çıldırmaya gerek yok. Bu ülkede teroristten çok vatansever olduğunu bildiğim için kimin kazanacağını biliyorum.
@oskii Vatansever olanlar Atatürkçülerdir şeriatçılar değil aslan parçası
senden öğrenecek değilim kim vatansever kim değil. hadi yürü işine
@oskii Benden öğreneceksin
bide atatürkçüyüm diye geziniyon etrafta. yazık kafana
@oskii Atatürkçüyüm evet şeriatçı olsam utançtan yaşayamazdım
anlıyorum kardeşim. beyninde ciddi sıkıntılar var. ama geçecek 28 mayısta
@oskii Ahha dostum kimin beyninde sıkıntı olduğu belli. Sorgulamaktan okumaktan aciz bir kitlesiniz. Cumhurbaşkanı seçeceğiniz adam lise mezunu sjssjs
son yorumunla anladım aciz olduğunu. KK üni mezunu da noldu? teroristlere satıyor ülkeyi. Böyle adama vereceğime lise mezununa, gerekirse ortaokul mezununa veririm. Liderlik akademi ile ölçülmez. Zekayla ölçülür de gel işte senin gibi denyolara anlat bunu.
@oskii Eğitim olmayınca senin gibi hakaret ediyorsun işte evlat. Ortaokul mezunu adam matematik dil tarih bilmez. Einstein'in dediği gibi zeka sadece öğrenme sürecini hızlandırır. Akademik bilgilere hakim olmayan bir cumhurbaşkanı da ekonomiyi nas suresine göre idare etmeye kalkar dış politikanın içinden geçer
öfff uza git ya. pp sine koymuş atatürkü millete atatürkçülük öğretiyor burada. Atatürk dirilse yüzüne tükürür lan senin.
@oskii Verecek cevabın olmayınca böyle saçmalarsın. Atatürk dirilse sizi Arabistan'a paketler
aynen kardeşim anlıyorum
İdrak edebilmene sevindim 😇
ona buna maket diyen adamın arkasından gitmek ve ondan dolayı kendinizi atatürkçü ilan etmek de tam size yakışırdı.
@oskii Atama ayyaş diyen adamdan iyidir 😂
atatürkün partisi atatürkçülükten çıktı dirilse kahrından partiyi kapattırır , sizi de astırır. Gerekirse ülkenin yarısını astırır. Maksat toplumun karakteri, genleri temizlensin.
@oskii Atatürkün baş düşmanı sizsiniz gelmiş hala konuşuyorsun. Laiklik ilkesine karşı çıkan Atatürk'ü ayyaş ve vatan haini ilan eden sizsiniz ajajssj
ya sen o ayyaş mevzusunu hç anlamamışsın kdkdkd zaten dicek bişey bulamayınca biliyordum bunu diceni. Peki açıklama yaparken türk bayrağını kaldırmasından da iyimi chp lilerin?
@oskii Erdoğan'ın askerlere kelle demesinden iyi gibi duruyor
kk nın konuşmalarını gülmek için açıyorum. sen anla ne m*l olduğunu
s400 ü neden aldık kim saldırcak bize diyor.
@oskii https://youtu.be/blFhCzAuM2M
öyle kıvırırsın işte. senin başkanının dediğim şeyleri söylüyyorum sen gelmişsin konuyu çarpıtıyon. gerçeklerle yüzleşmek zor maalesef
bunlar eski şeyler kardeşim. eskilere girersek kılıçdaroğlu idam edilmeli zaten
@oskii Sen Rte'nin sözlerini cevaplayamayip KK'ye saldırıyorsun kanka. Ben kk süper demiyorum. Rte'nin karşısına terlik koy terliğe oy veririm
@oskii Eski diye yaşanmamış değil. RTE bundan korkuyor gibi zaten yargılanmaktan.
neyse sana daha yazmıcam bir şey. Fikrin değişmicek. Ne biliyorsan onu oku. İyi günler. İYİ olan kazansın.
@oskii Bence de hayırlısı olsun Tayyip kazansa da başımın üzerinde yeri var
Allah biliyor tahminimi açıklamak istemiyorum
bence tayyip
Kk alıcak inşallah