ekonomi o kadar kötü ki hiçbir şeye gücüm yetmiyor.
giydiğim Ayakkabı ayağımı vuruyor değiştirmeye kalksam ayakkabılar enn kötüsü 800 1000 tl
bıktım artkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kemale oy verdim o da bi haltı beceremedi
ekonomi o kadar kötü ki hiçbir şeye gücüm yetmiyor.
giydiğim Ayakkabı ayağımı vuruyor değiştirmeye kalksam ayakkabılar enn kötüsü 800 1000 tl
bıktım artkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kemale oy verdim o da bi haltı beceremedi
umutsuz olma bak kazanmadi ikinci tur oy varki 2.5 milyon Sinan ogan kk ye gelirse farki kapatip kzaniyoruz yetmedi inceye veren 200k insan var onlarda verir yetmedi o doneme kadar 50.000 yeni 18 olup oy kullanacak insan cikacak o da yetmedi 8 milyon oy kullanmayan uye var icin rhat olsun
Cevap
2Cevap
Kkyi elestirecegjn tek nokta fazla guvenmesi ve mv vermesi olabilir onun disinda adami gunah kecisi bellemek sacma. Hemen dagilmayin esinizi dostunuzu ikna edin
Saadet ve devaya fazla guvenmesi mk kafam yerinde defil
Kardeşim okuyup iyi bir işe girmen lazımdı ya da zengin olmak için bir şeyler yap fakir insan zaten hep mutsuz olur Amerika'ya da gitsen fakir olsan yine ekmek peynir yiyeceksin
O kadar haklisin ki, senin dediklerini ben de dusundum dun. Ne yapmak lazim biliyor musun. Tasini taragini toplucsksin eger gidebilirsen almanyaya gideceksin. orada yasayacaksin ve oy zamanı da tayibe oy atacaksin. Bu ulke bunu hakediyor.
akp falan kazanmadı mal mal iş yapma
Sakin ol daha bitmedi lütfen
Bende öyle tüm yaşam enerjim gitti yanlız değilsin
Dur daha 2. tur var inşallah kazanacağız
Ne iş yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?