CHP'li çıtırlar sizce biz doğuda rekor kırıp elimizden geleni yapmadık mı?

20 yıldır ezan bayrak vatan din masallarına kandırılan düşünme becerileri olmayan bir toplumumuz var. Ülke ekonomik kriz içinde, ülkenin alt yapısı ulaşımı sağlam değil Doğal afetler de selde ve deprem de vatandaşlarımızı kaybediyoruz. Özellleştirmeler ile ülkenin çoğu Araplara satılmış, mülteci merkezi olmuş, Adalet, liyakatlet, özgür değilsin, suni örgütler ile halkı korkutarak yöneten bir anlayış var kendileri gibi düşünmeyen herkes fetöcü ve terörist. Kutuplaştırılmış sosyolojik açıdan bölünmüş bir ülke de Kürt halkı tarihsel sorumluluğunu alarak demokrasi huzurlu birlikte güzel yarınlara sahip çıkmak için elinden geleni yaptı ama sözde türk milletçileri ve Atatürkçülüler ise değişim değil mevcut istikrarsızlığı seçtiniz. Deprem bölgesini anlıyorum ama kıyı şeridi CHP'nin farkla kazanması gerekir iken tam aksine bir tablo oluştu. Sen daha karnını doyuramıyorsun açsın aç ülkeye döviz girsin diye turistlerin hizmetçisi olduk. Yerli halkım açlıktan gezemiyor. İkinci tur da ekonomik refaha, huzura , özgür eşitlikçi adaletli yarınlara sahip çıkmak için değişime tercih etmenizi temenni ediyorum aksı takdir de bu gemi de hep birlikte daha yanarız. Söylenecek söz bulamıyorum
CHP'li çıtırlar sizce biz doğuda rekor kırıp elimizden geleni yapmadık mı?