Güncellemeler
+1 yıl
KS sorumu silme lutfen amacim kavga cikarmak degil
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ablamla tartistik az once. Chp ye oy verdim diye vatan haini oldum. Hudapar akp ile ittifak kurmadimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kurmuş sanırım
Evet akpliler soktu meclise hdpyide meclise sokan girmesine izin veren akp idi bazıları unutmuş tabi.
Ben bunu demistim bizimkilere inanmiyorlar varsa kaynak vs atarmisin
Hdpyi kimin spktuğunu zannediyorlar ki? Ayrıca nasıl bir kaybak atıcam ben
Herkes siyasetçi olmuş 😂 ne diyim siyaseti bilenler yapsın egrisiyle dogrusuyla ki gizel bir panel izleyelim
Evet ama parti olarak girmedi. AKP listelerinden girdiler
Sonucta akp sayesinde girdi dimi
Evet
Hudapar tam olarak nasil akp sayesinde girdi arastirdimda bide baskasindan dinleyeyim. Ablam chp ile ittifak halinde dedi
Hudapardan birkaç kişi AKP milletvekili olarak aday gösterildi. Ve bunun karşılığında özellikle güney doğudaki seçmenlerinden akpye oy vermelerini istedi. Kendi birkaç mv kazandı AKP de g. doğuda oylarını arttırdı
Hudapar genel başkanı açık açık söyledi kurdistan kuracağız diye. Ablanın mantığına göre akpye oy veren de vatan haini.
Peki chp ile ittifak olan partiler kim? Chp seehaddini hapisten cikaracagiz dediya onu bahane gosteriyorlar bana
Hdp Ysp adıyla gizli ittifak. Açıktan olmasa da cb seçiminde destekledi. Ama milletvekili seçimlerinde CHP ittifakları hepsi iyi p basta olmak uzere sağ partiler.
3 hüdaparlı milletvekili olup meclise girdi bile
Akp sayesinde oldu ama dimi
CHP'ye oy verdim. Bana hain diyecekler benle vatanperverlikta yarışamazlar.
Kurdu tabii ki yoksa meclise nasıl girecekti hem hizbullahçı hüdapar hem de fatih erbakan denen kadın düşmanı
HDPye verdim de sen ona
Hdp direkt terorist, aponun heykelini dikeceklermis
Evet
Ben türküm ve sonuna kadar akpartiliyim ama HDP kazanmasını isterim biraz Türklere zulm etsinler belki akılları başlarına gelir
CHP PKK ile ittifak kurdu o daha çok üzerinde durulması gereken bir konu