Gündem İkinci tura daha önceki seçimlerde kaldığımız oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sanki kaldık diye hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum acaba?İyi hatırlayan varsa söyleyebilir mi? İkinci tura daha önceki seçimlerde kaldığımız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hatırladığım kadarıyla 2018 seçimlerini tekte aldı. 0 0 Yorumla
87modelinsan Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Yok sistem değişikliği olduğunda ilk seçim ilk turda aldı buda ikinci seçim zaten. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sistem değişikliği önceden en yüksek alan kişi mi kazanıyordu yani? Yorumla 87modelinsan +1 yıl Sistem değişikliğinden önce parlamentoda en çok millet vekili olan 301 millet vekili olan kazanıyordu ya da iki üç parti ittifak yapıyordu öyle hükümet kuruluyordu. Yorumla Soran +1 yıl Cumhurbaşkanlığı için soruyorum onun için diyorsun bunu değil mi? Yorumla 87modelinsan +1 yıl Cumhurbaşkanıni parlamento seçiyordu yani şu anki Cumhurbaşkanı aslında başbakan. Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla 87modelinsan +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hatırladığım kadarıyla 2018 seçimlerini tekte aldı.
Yok sistem değişikliği olduğunda ilk seçim ilk turda aldı buda ikinci seçim zaten.
Sistem değişikliği önceden en yüksek alan kişi mi kazanıyordu yani?
Sistem değişikliğinden önce parlamentoda en çok millet vekili olan 301 millet vekili olan kazanıyordu ya da iki üç parti ittifak yapıyordu öyle hükümet kuruluyordu.
Cumhurbaşkanlığı için soruyorum onun için diyorsun bunu değil mi?
Cumhurbaşkanıni parlamento seçiyordu yani şu anki Cumhurbaşkanı aslında başbakan.
Anladım teşekkürler
Rica ederim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!