Hatta kadinlar kolunada üye olun.. siz bunu hak ediyorsunuz sevgiller…

Hatta kadinlar kolunada üye olun.. siz bunu hak ediyorsunuz sevgiller…

O kadar acizsiniz ki. 21 yıldır bu ülkeyi Akp yönetiyor. Ve ne şeriat geldi ne başka bir şey. Üstelik zinanıın suç olmasını ortadan kaldıran da Akp :) Gerçekten aşırı komiksiniz. Bunları halk artık yemiyor yemiyor. Anlayın artık. Şu politikayı değiştirin. Yoksa yüzde 25 e devam edeceksiniz yüzyılalr boyunca
Hdhhzuzf insallah euro 30 a cikar catir catir yiyecem… almanya yasiyorum bu yazda harcicam eurolarimi sizin sayenizde cok tsk ederim…. Sizde kuru sogan yiyin
Cevap
9Cevap
arkadas hep yanlis propaganda yapiyorsunuz. sağcı biri olarak chp basina beni secin %60 oy alirim. halki asagilayarak, alay ederek, dalga gecerek oy alamazsiniz tam tersine o tarafa yatkin kararsiz secmeni kendinizden uzaklastirirsiniz. cidden chp den aday filan nasil oluyoruz şu partiyi ve koyun secmenini bi adam edeyim guclu bi muhalefet olsun su ulkede ameka.
Ne yanlışı? Kendine yakışanı yapmış. CHP gerçekten de en büyük kadın düşmanı değil mi? Yıllarca camileri kapatıp ezanları susturup başörtülü kadınlara canavar muamelesi yapmadılar mı?
oyle de dusmanlik tohumu ekmeye gerek yok boş ver
Ya insanların inançlarına , siyasi düşüncelerine , giyimine gore böyle gören zihniyet hiçbir zaman kazanamaz zaten
Hani sizler demokrasi ve düşünce özgürlüğü diyordunuz. Bu mu sizin demokrasi ve düşünce özgürlüğünüz.
Haklısın. Kaç seçim kaybetmiş kişi ile yine seçime girdiler. birleşe birleşe kaybettiler 🤣
Bu görsel hoşlarına gider yanlış görsel seçmişin 😂
Ahaha kapanicam bende 😌🤭
onlar halinden mutluysa sana ne onu anlamadım
Shahah bizim millet bunlara hevesleniyor
o da bir tercih heveslensin ne olacak sana ne oluyor
milletin hevesine de mi karışacaksınız anlamadım
Insallah euro xikar 30‘a
yaa çıkarsa çıkar alla alla yaa özgürlükçü demokratik laik medeni olarak kendinizi tanımlıyorsunuz millerin hevesine karışıyorsunuz bende bunu anlamıyorum. bu nasıl bir tezat anlamadım. sizin özgürlük anlaşışınz herkesin sizin gibi olması mı mk
Anam bacım da ne istiyorsa öyle giyinebilir. Onlara da kimse karışamaz.
@eminehanımdiyeceksin hakaret etme !
hoşt 🐕🐩🐶🐶🐕🐩
O sensin
siz ve sizin gibiler olduğu için CHP sağ kesimin oyunu alamayacak bende buraya elinde içki şişesi açık seçik giyinen CHPli fotosu atsam hoşuna gider mi 😅😂
sen önce üslubunu duzelt yaprammm
bu ne ya
Eger rte ye verdiysen bilmelisin
rte mi :D :D
Çekemiyorsan anten tak dürrük kafalı
Ak parti olmasa zaten onlara verirdim.
Her gün 1 odaya
vay be halkım
Çıldıracağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?