AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne oldu Sinan Oğana da çekil dediniz ince gibi 🤣🤣 şimdi iyi ki çekilmedi diye dua mi ediyorsunuz🤣
Birleşe birleşe kaybettiler 🤣
Borsa güne %6 düşüşle başladı. Ülke ekonomisi çöküyor. Ülke afgan suriyeli pakistanli hindistanli doluyor. Bir ekmeğe 2 yil önce 1 tl bugun 7 tl veriyorsun. Sut 15 tl
Neyine seviniyosunuz bu kadar?
Milleti din diye elde tutuyorlar ülke çökerken bile.
Valla moralim bozuk değil hatta iyi oldu müstehak daha da kazansin ekmek 20 olsun bu artış enflasyonla herkes bu ülkeye yaşattigini çeksin. Zerre çekincem yok. Ben yurtdisina gidicem. Tek odağım o.
Ee git sana gitme diyen mi var?
Bırakın bu matematik siyasetini. Ülke çöktüğü falan yok. Sadece tam bağımsızlık yolunda sancılı bir süreç var. Az daha sabredin bu ağır sanayi , savunma sanayi, enerji yatırımları vs alt yapılar bitti artık kaymağını yeme vakti geliyor. Az daha sabır. Almanya bu günlere ışınla mi geldi? Hiç mi ekonomik sıkıntı cekmediler. O yüzden inanın ve güvenin Türkiye yüzyılı başlıyor.
Ya sktr git leyla misin
Berat albayrak dolarla mi maas aliyonuz dedi. Bunu diyen bi insan ekonomi bakaniydi ve ekonomiyi cokertti
Soylu ben icisleri bakanligina geldigimde guvenlikle ilgilj tem makale okumamistim bana bakan olcaksin dediler oldum dedi
Ülke geriyr gidiyor yandaş medya sizi enerji bilmem ne diye uyutuyo. Hedef 2023 du 2023 kadar ekonominin coktugu hic hi yil olmadi lan
Şunu kabul edin abuk subuk insanlar da var akp de akilli insanlar da var. Chp de de abuk subuk insanlar akillilar var.
Herkesi deli divane desteklemek yerine AKLI BASAN liyakatli adamlara yonetim vermelerini kadrolarini zeka liyakat egitim dolu insanlarma doldurmalarini talep etmeliyiz hangi partiyi destekliyosak! Her şeye eyvallah demeyin yahu. Yine ver oyunu ama damadi oglu akrabasi yandasi bilmem nesi hic okumamis kafasi basmayan insanlari doldurdular ulke yonetimine. Ve multecileri yurtdisi anlasmasi yuzunden dolduruyolar siz din kardeşimiz diye aliyolar saniyosunuz.
Amannnnnn neyse yahu
Doları neden bu kadar onemsiyorsunuz. Dolar ₺ karşısında 1.300.000 kat olduğu zamanlarda vardı bu ülke batmadi.1$=130 Japon yeni Japonya battı diyebilir misiniz? Ve düzgün konuş öyle sktr lan falan olmaz. Fikirler tartışsin. Ama fikri olmayan hakarete yönelir. Tamam haklısın liyakat olarak yanlışları var. Ben sonuna kadar herşeyi doğru demiyorum. Yukarıda yazdıklarım benim fikrim. Benim gibi düşünmek zorunda değilsin. bende senin gibi düşünmek zorunda değilim. Buna demokrasi ve düşünce özgürlüğü deniliyor. hani sizlerin savunduğu ama bir türlü uygulamada yapamadiginiz.🤣🤣 Muhtemelen şimdi beni engelleyip yorumu da kaldıracaksin🤣🤣 çünkü sizin tartışacak düşünceleriniz yok sadece fikriniz var. Ve yine diyorum sizin gibi düşünmeyen herkesi koyun ger. i. ze. kali gören bir zihniyet yok olmaya mahkumdur
Abicim ben kimsenin fanatigi değilim ama siz fanatiksiniz. 130 Japon yeni ediyormuş muş Japonya'nın alım gücü ve asgari ücreti Türkiyeden ne kadar çok bunun farkında mısın?
1.300.000 çoklu sıfırları da paranın değer miktarı değil sıfırlı dönem olduğunu senin benden iyi bilmen lazım. O sıfırlar düşmedi, atıldı. Yeni para sistemine geçildi ya hani? Ne anlatıyorsun
Özetle kim geliyorsa gelsin liyakatli adamlar yönetsin ülkeyi chp de akp de ıq suz insan kaynıyor bunların bizim kaderimizi belirlemesi can sıkıcı. Zeki insanlar azınlıkta. Ve festivallerimize gençliğimize özgürlüğümüze karşı çıkan zihniyetlerle ittifaklar bunlar kanıma dokunuyor.
Uysunlar zihniyetimize uyalım onlara. Zorla insanlarin yaşamina mudahale etmek isteyen bedevileri milletvekili çıkardilar
👍👍👍
Yahu kaldı işte, hem resmi olarak açıklandı hem de açıklanmasına gerek yok.
Daha açilmayan oylar var diyorlar twitterda. Resmi olarak hala veri giriyolar ne bilim
Açılmayan oy çok az, matematiksel olarak 2. tur ihtimalini değiştirmeyecek sayıda.
Evet kaldi ysk 99 acti rte 49,20 civari herhalde
sali gününe kadar itiraz yetkileri var partilerin.. ysk net bişey soylemedi
Kaldı bile