Seçimlerin böyle sonuçlanmasının nedeni nedir? Kim, nerede doğru yaptı, kim nerede yanlış yaptı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Seçimlerin böyle sonuçlanmasının nedeni nedir? Kim, nerede doğru yaptı, kim nerede yanlış yaptı?
Bunun sebebi Erdoğan'a olan kemikleşmiş kitledir. Halk Erdoğan ne yaparsa yapsın vazgeçmiyorum senden dedi dün. O değil de artık bu ülkede her şey çok daha beter çok daha berbat olacak yaşayıp göreceğiz
KK her zamankinden fazla oy aldı , 6 lı masa ve HDP sayesenide , Erdoğanın kitlesinde bir kaybı yok oda her zaman ki gibi %50 yi buldu, değişiklik yok aslında. Şimdi Oğan ın oylarıda gelse , ki milliyetçi bir zihniyet olduğu için Erdoğan a yarayacağını düşünüyorum, kazandı yani her zamanki gibi.
Muharrem ince cekilmese rte ve kk kafa kafaya olacaktı. Ince ye saldıran iftira atan da fetoculer. Fetoculer de chp nin içindeler. Bay kemal nerede hain varsa hepsini topladı. Sırf secilmek için devletin güvenliğini, şehitleri, canı yananlari hiçe saydı. Bu yüzden de kaybetti
Galiba yanlis olan biziz.
Pasa duzelmez artik umut da sifira indi. Millet karar verdi saygi duyuyorum kararlara. Ama gonlumden gecen kk kazansin bir nebze olsun degisim olabilirlik ihtinalini artirsin. Begenmezsen sonraki donem yine oy verirsin baskasina. Ama millet vazgecmiyor alistiklarindan
Cb aday swciminde mi zor vermedi millet oy beklentim 60 alirdi 48 alamadi
5 yil daha mi beklenilecek
Cevap
8Cevap
Amerika böyle istedi onun fidina cikilmadi... Daha kötü şeylere hazır olalım.. Ordu iyice oazivize olacak hatta Anıtkabir'in yıkılıp yerine cami yapilmasi bile gündeme gelirse şaşmayın.
Ya surekli itiraz etmelerinden dolayi sevim sonuclari gecikti ustelik henuz yurt disi da eklenmedi
malum parti manüpulasyon ve hak yeme konusunda gene çok doğru adımlar attı
Muharrem İnce oyları akp ye kaydı millet ittifakı o kadar partiyle yine bir seçimi daha kazanamadı
Kılıçdaroğlu ne kadar güvenilmez olduğunu hala anlayamadı. Bu kadar şartlar müsaitken bile adama güvenmiyor millet, bir daha aday vs görmek istemiyor
@SymrnaCityStyle sanırım kendinden bahsediyorsun şerro falan, sosyoloji bilmeden aday oluyorlar, değişim için önce güven lazım topluma, kendini bu kadar toplumdan üstün görenlere müstahak
beklenen oldu bence
iki tarafında %50 yi geçemeyeceğine emindim
ülkede Allah mı Tayyip mi desen Tayyip diyecek kitle olduğu sürece bu böyle devam eder
Sinan Oğan sağolsun ilk turda bitmesini engelledi yoksa erdo alırdı ve soygun düzeni devam ederdi
Halkın zihniyeti böyle yapacak bir şey yok.
Şu saatte seçim sonuçları gecikti o yüzden böyle oldu diyen geri z... lı bir insan topluluğu da var. Ve bu kişiler Twitter da İnstagram da seçim kazanacağız zannediyor.
CHP=PKK terör algısı yüzünden
Halkın tutuculugu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?