Arkadaşlar geceden beri takip ediyorum tele TV izledim ve oyları çalıyolar. Sürekli sayım yapması geceye kadar bitmemesi kesinlikle bu işte bişey var hileye hayır diyin!!
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sinan ogan Kk dese bile illa ki içlerinden bir komşu Tayyip e verecektir
kk bu kadar kampanyaya rağmen ağır kaybetti
Deme öyle ya ülkenin tek kurtuluşu buydu
Tek kurtuluş fetöcülere teslim olmak mı?
Komiksiniz
Bakın size burada çok iyi açıklama yapabilirim ve haklıyım de ama akp liler bunu görmek istedi şekil görüyor
Yap lütfen. Heyecanla bekliyorum:)
Sen doğmadan önce siyasetin içindeydim. Hala da aktifim ama bana siyaset öğrenebileceksen alkışlarım seni :)
Bakın ben kendi görüşlerimi dile getiriyorum 20 senedir ayni adam yönetiyor bu adam ülkeyi afganlara vericek yakında vatandaşlık veriyo + göndermicem diye açıklama yaptı keşke tek sorun bu olsa ülke ekonomisini batırdı , İstanbul anlaşmasını kaldırdı!! Ve kadınlara taciz artıyor günden güne ülkenizi hiç mi dusunmuyosunuz ya yönetim sistemi değişmeli!!! Bir oy bir oydur sizin de kardeşiniz anneniz ablanız vardır Allah korusun onunda başına gelmice ne malum? Elinizi vicdaniniza koyup cevap verin lütfen
1- ülkeyi gerekirse 20 yıl daha yönetsin bu önemli değil önemli olan faydalı olup olmadığı (Singapur tarihini araştır orada 37 yıl bir adam yönetti ülkeyi ve çöplüğü dünyanın en zengin ülkesi haline getirdi)
2- Afganlara vatandaşlık verilmiyor. Ülkeden konut alanlara vatandaşlık veriliyor ki bu uygulama evet yanlış. Ama fetöcüleri listesinden aday yapan adamların yanlışı çok daha büyük
3- İstanbul sözleşmesinin kadınları koruduğunu söylemişsin. Sana soruyorum İstanbul sözleşmesi varken kadınlar daha mı güvendeydi? Sözleşme yürürlükteyken daha az kadın mı zulüm görüyordu?
Bir şeyi ortaya koyarken veri sunmalısın
PKK sevicileri (bundan 8-10 sene önce) her gün boöbalar patlıyordu, askerlerimiz ölüyordu) buna rağmen nasıl destekliyorsunuz?
Ekonomi kötü diyorsunuz da neye göre? Elma elmayla kıyaslanır. Rte öncesi verileri açın, bu kötü dediğimiz zamandaki verilerle kıyaslayın. Ekonominin eskiye göre şu anda muhteşem olduğunu göreceksiniz
Siz şaka mısınız geçmişte yaşamadık bir sene önceki verilerle bu senekileri görmüyor musunuz bunları düzenleyen kim ve eğer kazanırsa bi ekmek 20 TL olunca gorucem sizi halen savuncak misjniz vok merak ediyorum
Bakın akp destekleyinxe fetocu olmuyo da CHP olunca nasıl oluyo ya videolarını izledim zamanında akp de desteklemiş ama Bizim milletimiz o kadar dik kafalı ki takım tutar givi parti tuttu için gelismiyo ülke
Bak bir sene önce hatta 5-6 sene önce zaten ekonomi daha iyiydi ama ekonomiyi o hale de rte getirmişti
Son 8 senedir ekonomiye darbe vuran olaylar silsilesinden örnekler vereyim
Gezi olayları
Halkbank davası ve ABD nin Türkiye ye koyduğu ambargo
Pandemi
Depremler, yangınlar
Buralara giden para olmasa ekonomi daha iyi olurdu zaten. Ekonomi de yanlışları eleştirebilirsin ama eleştirirken de daha iyisini nasıl yapacağını anlatırsın. 300 milyar para getireceğim diye palavra atarak ekonomi yönetemezsin
Herkesin kendi görüşü ben bu saatten sonra ülke düzelcene inancım yok.. sizin varsa bilemem ama görceksiniz ki daha ne olaylar olcak ayrıca afganlilarla yaşamak istemiyorum!! Bıktım artık dışarı her çıktınizda dönüp dönüp bakmaları dayanamıyorum
@master81 pkkyi destekleyenleri falan demişsinde şehit aileleri falan şehit ailelerinin erdoğana isyanı ne olacak? ekonomide akp hariç allahı bile suçlamaşsın :D
@k1ssee keşke anlasalar keşke..
Anlamaz olurlar senden benden iyi biliyorlar. o yaşta taşın üzerine taş koyayım derdi yok tabi kafa rahat. adam milyonlarca vasıfsızı ülkeye doldurmuş gelmiş burada deprem diyor yangın diyor kıl tüyle derdi hala işine gelirse :D
@k1ssee
Akp nin eksileri de var.
Tarımda 20 yılda çok çok az şey yaptı. Komple tarım politikası değişmeli. Ümit Özdağ ın anlattığı Hollanda da uygulanan sistemi getirmek tarımda ciddi devrimler yapacaktır ama sanayide ülke cidden çığır atladı.
Bundan 20 sene önce vergi rekortmeni her sene Matild Manukyan olurdu sence bunun sebebi nedir?
Allah’ın adaletine inanıyorum. Bu turda değil ama ikinci turda gile yapanların o ellerindeki sopayı kıracakz
Öyle ama geçen seferde yaptılar seçimde hırsızlık bide bunları destekleyenler var şaka gibi ya
Yurt disi oylari ile birlikte kalmama ihtimalide ver kalsa dahi rte alir %100
Sen hangisini tutuyosun
Kk verdim ama rte alicak
Çok yanlış kişiye vermişsin
Ne alaka ya boş atmasana
Seçimin İlk turda herhangi birinin alma ihtimali kalmadı artık yüzdesel ve o hesaplarına göre seçim 2 tura yüzde yüz kaldı
Kime verceksinn
Oylar kullanıldı verilen verildi zaten
Hayır ikinci tur için
Tabii ki ikinci turda PKK destekçilerine vermeyeceğim PKK'nın desteklediği ve PKK'ya özerklik vadeden aynı zamanda ne kadar Emperyalist güç varsa Emperyalist devlet varsa bunların hizmetkarı olacak herhangi birine vermeyeceğim bu ülkeye faydası olan ve faydası olacak olanı oyumu vereceğim tutup da kandilden gelen talimatla hareket edecek birine oy vermeni bekleme
Nasıl ya ciddi mi bu !!! ÜLKECEK gerçekten akillanmadık mı 20 senede adamın yaptığı hiç bişey yok bu ülkede ayrıca PKK destekçisi diyosunuz destekledikleri falan yok açıklama yaptilar savcı karar verir bişey yapamayız diye biraz öngörülü olan lütfen bir oy bir oydur afganlara gelip vatandaşlık veriyo , ülke ekonomisini çökertiyo , İstanbul anlaşmasını kaldırıyor taciz oranları artıyor gözle görülmicek şekilde , yakın zamanki deprem olayı bir oy bir oydur.. ülke için
20 yıldır bu ülkede hiçbir şey yapılmadığını söylemek bir akıl tutulmasıdır açarsın arşivlerden 20 yıl önce ülkenin haldeymiş 30 yıl önce ülkeni haldeymiş ve son 20 yılda ülkede neler yapılmış ve Nereye gelmiş bunları açar okursun Ondan sonra konuşursun 20 yıldır hiçbir şey yapılmadı demek kıldan yoksun zekadan uzak şeylerdir Anladınız mı Birazcık açın okuyun Tamam hadi şimdi İşine gücüne bak
Ben gayet neyin ne oldunu biliyorum köprü yapmakla olmuyo işsizlik oranları zaten bunu açıklıyor güzel bi ülkede olsaydık gençlerimiz yurtdışına gitmezdi daha bu çok etmen var?
Akp alır meclisin hakimi onlar
İyi de ülke akillanmadi mi halen ya
Knk chp hdple birleşti daha ne yapsın apoyu çıkartcak az kaldı kazanmak için
CHP istese bile çıkaramaz ülke de bu algı var ama çok yanlış kişiye oy veriyolar Erdoğan kazaninca bi ekmeğe 20 TL verince anlicaksiniz ama ülke akillanmicak
Benim. icin rahat hdpe oy veren vatan hainlerin düşünsün mezardaki şehitlerin kemikleri sızlıyor
Rte 51 kk 49
Oy caliyolar ama
Güzel kardeşim İstanbul seçimlerinde neden çalamadılar? Muharrem İnce haklıydı, kk kötü bir adaydı. Kabul edin.
Peki seçimin bu kadar uzamasına ne diceksiniz önceki senelerde 9 a kadar oluyodu ve sürekli itiraz etmeli.. CHP kazandı yerlerde hep itiraz 11 kez sayılmaz bu işte bi iş var
Çünkü insanları yıldırmak istiyorlar, oyları defalarca sayarak
İşte bunu anlamayanlara var...
Kaldı zaten.
Sen kime oy verceksin
KK yine.
Çevrendekilere de söylesen bir oy bir oydur
Bazı sonuçlara epeyce şaşırdım.
Neden
Atatürk'ü sevmeyen Kürtler (ki ben de dahil Kürtlerin çoğu sevmez) bile KK'ye oy verirken Türkler vermedi.
Yazıklar olsun türk milleti akillanmaz iflah olmaz
Bu nasıl üstün ırk anlayamadım.
Bende ya oylar kk ye demi