Bunun vatan severlikle alakası yok kardeşim. Yıllarca akp belediyesi yönetti. Şehre yapılan tüm inşaatlar o belediyelerin kararıyla yandaş müteahhitlere verildi. Yapı affı yaptılar deprem yönetmeliğine aykırı yapılan denetlenmeyen kaçak siteler yasal hale getirildi. 50 binin üstünde ölen insan var. Aynı olay Avrupa'da olsa kimse o partiye oy vermezdi. Bu neyin kafası böyle? Hadi diyelim sağcısın, muhafazakarsın tamam anlarım. Orada Sinan Oğan var. Adam hem Türkçü, milliyetçi hem Atatürkçü hem de ne pkk ile ne de fetöyle alakası var. İkisi de değil. Burada Kürt seçmen de çok fazla. Bunlar PKK'nın siyasal sözcüsü HDP'ye de oy atmamışlar. Demek ki esas Kürt partisi AKP'dir. Her seçimde pkk/hdp ile chp iş birliği yapıyor diyorlar. Alın bakın Kürtler Akp'ye oy vermiş. AAAA şimdi Kürt akp'ye oy verince vatan sever Kürt, CHP'ye oy verirse vatan haini pkklı Kürt oluyor. CHP, Kürt oylarına talip olup Kürtlerden oy almak için uğraşınca vatan haini oluyor. Ama Kürtler AKP'ye oy verince Akp pkk partisi olmuyor. Bunu neden dedim biliyor musunuz? Akp, Çözüm Sürecinden sonra ve Fetö darbesinden sonra milliyetçiliğe oynadı. Suriyeye, Mısıra harekat yapmalar. Kendisini Metehanmış göstermeler. Muhalefeti milliyetçi olmamakla itham etmeler falan ama bakıyorsun ki doğuda hdp'den fazla akp milletvekili çıkarıyor. Bu nasıl milliyetçilik? CHP beyinsizi de anlamadı gitti Akplilerin ve Kürtlerden oy almak için uğraşmamaları lazım. Sadece Atatürkçü-Kemalist- Türk milliyetçisi çizgisinde propoganda yapmalıydı.
Saat 01.45 YSK'ya göre açılan sandık sayısı %87,13
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer