Gündem Uyuyacağım, biri yazsın kim kazandı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 2. tura kalmasin ya... Uyuyacağım, biri yazsın kim kazandı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Henüz belli değil 0 0 Yorumla
iyikadınkaraborsa Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Erdoğan açıkara öndeyiz İkinci turada halkın sözü var dedi 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kimse kazanmadı, 2. tura kaldı. 28 Mayıs'ta bir daha oy kullanacağız. 0 0 Yorumla
tavuklupilavveayran Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Daha yurt dışı oyları sayılmadı henüz hiçbir şey belli değil. 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erdoğan kazandı ama ikinci tura kaldı 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl 2. Tura kaldi çok yüksek ihtimalle. 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Henüz belli değil 2. tura kalabilir 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimse kazanmadı 2. Tura kalır buradan 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl bız kaybettık herzaman oldugu gıbı halk kaybeder 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sonuc ne? belli oldu mu Yorumla devilish_humanity +1 yıl 2. tura kaldı ama erdogan once %49 erdgn %45 kk Yorumla
Zerbetan Takip Et Xper 3 Yaş: 103 +1 yıl 2. tura kaldı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl off... Yorumla fikret927 +1 yıl 2. Tur derken yine mi kullanicaz yani nasil oluyo Yorumla Zerbetan +1 yıl @fikret927 evet. ikisi yarışacak. Büyük olasılıkla Yorumla fikret927 +1 yıl Ee bu seçim ne zamn olabilir Yorumla Soran +1 yıl @fikret927 2 hafta sonra Yorumla fikret927 +1 yıl Kime verdiniz bu arada 😂 Yorumla Zerbetan +1 yıl @fikret927 hacı şahsen ben vermeye karşıyım. Bastım geçtim 🤣 Yorumla fikret927 +1 yıl Haha bende oyle reis ya amac turkiye iyi olsun gelissin iyi bi duzen olsun rte verdim ben Yorumla fikret927 +1 yıl Fiyatlara bakmicaksin zam zam diye onemli olan türkiyenin gelecegi hadi chp kazansa kaŕini alicaklar teroristler sokaktan bunu da ogren😂 Yorumla fikret927 +1 yıl Adamlar 20 22 kazanmadı hadi cikiyo mesela sasirirlar aa ben cumhurbaskani oldum ne yapicaz diye hic bi bok yapamazlar adam yine yapti herseyi yavas yavas ta yapmaya devam ediyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Henüz belli değil
Erdoğan açıkara öndeyiz İkinci turada halkın sözü var dedi
Kimse kazanmadı, 2. tura kaldı. 28 Mayıs'ta bir daha oy kullanacağız.
Daha yurt dışı oyları sayılmadı henüz hiçbir şey belli değil.
Erdoğan kazandı ama ikinci tura kaldı
2. Tura kaldi çok yüksek ihtimalle.
Henüz belli değil 2. tura kalabilir
Kimse kazanmadı 2. Tura kalır buradan
Galiba ikinci tura kalıcak yat uyu bacim
bız kaybettık herzaman oldugu gıbı halk kaybeder
sonuc ne? belli oldu mu
2. tura kaldı ama erdogan once %49 erdgn %45 kk
Erdoğan yurt dışı oylarıyla kazanacak.
Daha belli degil
2. tura kaldı
off...
2. Tur derken yine mi kullanicaz yani nasil oluyo
@fikret927 evet. ikisi yarışacak. Büyük olasılıkla
Ee bu seçim ne zamn olabilir
@fikret927 2 hafta sonra
Kime verdiniz bu arada 😂
@fikret927 hacı şahsen ben vermeye karşıyım. Bastım geçtim 🤣
Haha bende oyle reis ya amac turkiye iyi olsun gelissin iyi bi duzen olsun rte verdim ben
Fiyatlara bakmicaksin zam zam diye onemli olan türkiyenin gelecegi hadi chp kazansa kaŕini alicaklar teroristler sokaktan bunu da ogren😂
Adamlar 20 22 kazanmadı hadi cikiyo mesela sasirirlar aa ben cumhurbaskani oldum ne yapicaz diye hic bi bok yapamazlar adam yine yapti herseyi yavas yavas ta yapmaya devam ediyo
Kazanan yok henuz