Cidden bu 5 yıldır hiçbir şey göremedim ben , akp nin yaptıkları dışında bir taş bile oynatmadi.
Bugün CHP ye oy verdim ama İstanbul u bile yonetemeyen bir parti tr yi nasıl yonetecekti Allah bilir.
Belki de en doğrusu bu oldu.
Cidden bu 5 yıldır hiçbir şey göremedim ben , akp nin yaptıkları dışında bir taş bile oynatmadi.
Bugün CHP ye oy verdim ama İstanbul u bile yonetemeyen bir parti tr yi nasıl yonetecekti Allah bilir.
Belki de en doğrusu bu oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Mantıklı yorum 😀5 yılda belki 5 kere en az tatil yaptı da 5 tane önemli icraat yaptı mı şüpheli
Kendisine oy vermiştim ama baya pişman oldum
Ciddî isen bravo
Partici değilim ben , düşünür taşınır öyle atarım
Hükümet tarafından işleri sabote edilmesine rağmen kaç tane metro yaptığını saymadım.
akp yapırmadı anlayamadınmı bunu. adam ne yapmak istese mecliste akp oylarıyla engellendi.
Verme o zaman koyun musun sen. Akp ye koyun der chpliler ama daha koyun kendileri oluyor. Kendin yazmışsın iş yapmayana oy neden?
Ankara 'da aynı maalesef
Mansur iyi diyorlardı, o da mı aynı?
Vah vah...
Aynen bende hiç bişey göremedim ufak tefek var ama ciddi manada bir icraatları olmadı
Boş hava cıva ya...
Baharlar maharlar da hikaye , insanları hep otekilestirip dislayacaklar
Başa geçmeden insanlar kimin ne olduğunu anlamıyor maalesef
Kemal de en büyük tayyipci bence...
Israrla bir insan 11 seçim kaybetmesine rağmen hala ve hala...
Kemal'in peşinden koşanlar oy verenler düşünmeden oy veriyor sanırım yıllarca uğraşsa kazanamaz çok yaln konuşuyor
Bu mu düzeltecek ekonomiyi dedi Millet.
Hiç güven vermediler. Keza İstanbulu Ankarayi da gördükten sonra..
Ben chpliyim diyen birçok kişinin bile akp ye bastığını ama soyleyemedigini düşünüyorum
Ama adam genede yüzde 45 aldı halen ona inanan insanlar var bu bir gerçek demi insanlar hangi haline güveniyor anlamadım
Körsün ozaman bir göz doktoruna görün sayın aktroll
29 yıldır İstanbul'da yaşıyorum,
Gayet net görüyorum her şeyi sen rahat ol
akp ne yaptı mesela?
29 yıldır İstanbul'da yaşıyorum ve sana yuh diyorum 😀