İster ezan, ister çan dinlet,
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
Müstehaktır ona her türlü zillet.
Ksr bkmayin ama yarin oburgun kimsenin bu ulkede hicbiseyden sikayet etmeye hakki yok arkadas!!!
Kendi istedi, kendi buldu...
Başımıza daha ne felaketler gelirse gelsin, ne astronomik zamlar yersek yiyelim akillanmayacak bu millet 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ne ekonomik krizler, ne işsizlik, ne mülteci sorunu, hic ama hicbisi umurlarinda degil. At gözlüğünü takmışlar gidiyorlar. O zmn ksr bkmyin ama hersey müstehak bu millete 😡😡😡😡😡😡
Covid'ten dolayı dünyada ekonomik kriz oluştu. Tabi Türkiye'de daha çok hissedildi. Mültecileri almak zorundaydı. Aldı. Başta CHP'de olsaydı mültecileri alacaktı. Sınır komşunda savaş varsa uluslararası anlaşmalar gereği savaştan kaçanları ülkene almak zorundasın. Almaz isen ve onlar sınırında ölürse dünya basını seni linç eder. Türkiye orta halli bir ülke. Katar gibi petrolümüz yok ki onun ekmeğini yiyelim. Sürekli çalışıp üretmek zorunda olan bir ülkeyiz. Çalışmaz ve üretmez isen ekonomin kötüye gider. Covid sürecinde de üretim çok düştü. Bu yüzden ekonomik kriz patladı. Erdoğan bu seçimleri kazanamadı ama kim gelirse gelsin uzun süre daha ülke bu halde olacak. Kılıçdaroğlu gelince ülkede petrol çıkmayacak. Yani daha kötü olur ama daha iyi olmaz. En azından 50 yıl içinde kimse durumu değiştiremez tabi bir mucize olmaz ise
Benim tum servetim su yuzugumdur ile yola cikip nasil boyle bir zengilgine sahip olunur? bunu da diger anlattigin seyler gibi tane tane aciklayabilir misin acaba 🙏🏻🙏🏻
Çalıştı kazandı. Sadece maaşı bile zengin olmasına yeter. ayda 100.000 TL. ne gideri var ne harcaması var. yatırım yapar daha çok kazanır
Eski Alman Cumhurbaskani Merkelin maddi durumunu cok kisa bir netten arastirin, tekrar konusalim olur mu? ya da ozet geceyim size; kadin cumhurbaskani olduktan snr da ayni apartman dairesinde yasamaya devam edip kendi alisveriisini markete gidip kendi yapio
Siz de hala hakkiyla calisti kazandi deyin 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
nette gördüğüm her şeye inanacak mıyım? atatürk hakkında nette neler yazıyor gir bak hepsine inanalım mı şimdi? diyelim apartman dairesinde yaşıyor ki buna asla inanmıyorum, bu onun fakir olduğunu mu gösteriyor? Merkel'in asgari ücrete başkanlık yaptığını mı iddia ediyorsun şimdi?
Yasadigi mutevazi hayati ornek veriyorum sana. Cocuklari gemiciklerle. oynayip. para kutularina dolarlari saklamiyor... Ahh ahhh herkes herseyi biliyor su memlekette de hala uc maymunu oynamiyor mu uyuz oluyorum yaaa 😡😡😡
milletin yaşam tarzı kimseyi ilgilendirmez. kimse mütevazı yaşamak zorunda değil. kimin nasıl yaşadığını da bilemeyiz. sadece bize gösterileni biliyoruz. ne görmemizi istiyorlarsa onu gösteriyorlar. herkes kendi istediğini görmemizi istiyor ama ben onların istediğini görmem. her zaman şüpheyle yaklaşırım. ama insanoğlu işte. inanmak istediği şeyi görüyor
Keske biraz da su reize suphe ile yaklassa su millet. O kadar cok degisir ki
Milletin karşısında daha iyi bir seçenek olsa onu seçer zaten. Kılıçdaroğlu insanlara güven vermiyor. İnsani tarafını geçtim. İnsan olarak çok iyidir, mükemmeldir, mütevazıdır, iyilik severdir falan filan. Bunlar ülke yönetmek için gerekli kriterler değil olamaz da. Sert ve acımasız bir tarafın da olacak. Eğer olmaz ise kurtlar seni parmağında oynatır. Sen ülke yönettiğini sanırsın ama bir tarafından o parça koparır, diğer tarafından öteki parça koparır. Kılıçdaroğlunda ülke yönetecek, diğer devletler ile dengeli ilişkiler kuracak potansiyeli insanlar görmüyor. Zaten görse ona verir. Millet her zaman kendi çıkarını düşünür. Erdoğan mükemmel biri mi? değil ama mevcut adaylar içinde en iyi seçenek
Gene de en iisi her zmn reiz diosun yani 🤦🏻♀️
Her zaman değil. Kılıçdaroğlu olduğu sürece en iyisi erdoğan. 20 yıldır ak parti kazanıyor ve 20 yıldır rakibi kılıçdaroğlu. çoktan istifa edip koltuğunu başkasına bırakmalıydı. demek ki millet onu istemiyor. 20 yıldır chp'nin bu inadı neden. neden başkasına bırakmıyor koltuğu
ben çok sakinim henüz sayımlar devam ediyor, eskidwn şimdiye kadar çoktan balkona çıkmılştı havalarda sıcak bahar geldi ne demek bu?12 milyon girilmeyen oy var
Ya kim kazanirsa kazansin su saatten snr farketmez benim icin.. su kafasi basmayan zihniyetin hala bu kadar oy alabilmesi delirtiyor beni.. hakkaten bu millete yazkklar olsun!!! Ne g. rizekali kafasi basmaz insanlar bunlar!!! Daha ne olmasi gerekiyor gozlerini acip gercekleri gormeleri icin Yarabbim? Ya sabir
@eminehanımdiyeceksin size cevap vermeyi bile değer görmüyorum zira siz tartışma kurallarından bile habersizsiniz yazık, uzatmadan sizi çöpe atıyorum zavallısınız önce saygılı olmayı öğreneceksiniz
@wkertenkelekudurmanizi görmek ör ga zmdan daha çok zevk veriyor dpkddbjdbnsnd
çok güzel kullandılar yalanlarını pkk dediler ancak!!1oslo kandil imralı 34 teröristin haburda özel savcılık, daha ne söyleyeyim ha!74 askerin katili tv çıktı osman öcalan ileri karakolların kapatılıp o şehirlere hendek kazılması gibi masallarla uyutulan halkım
ama çok doğru köylerde okulları kapatıp imamlara terk edersen sonuç bu önce cahil et sonra köle et taktik bu
Ya bunlar saygısız sırf kendi bildiklerinin doğru olduğunu sanıyorlar
@SporSevdalısııı bana mı diyorsunuz?
Hayır sorana diyorum kertenkeleye
@SporSevdalısııı buyrun efemm , bana mi seslendiniz 😇🤣😬
Kesinlikle. Al sana örnek maraş
Taş üstünde taş omuz üstünde baş kalmadı %65 oy çıkıyor adama
Pesss dedim
İste ben de tam olarak bunlara şaşırıyorum!!! Hic mi ders almaz mi millet yaaa 😡😡😡
Ulan tapu dairesi midir nedir hepsini atese verdiler, delilleri yokettiler foyalari cikmasin diye meydana 😡
İşte boşuna bunlara koyun demiyoruz🤷
Yapıcak bşi yok
Ya en hayret ettiğim şey şu mhpye giden oylar. Allah size akıl fıkır versin. Neyin kafasını yaşıyosunuz bir anlatın bana? Bahçeli kadar... bi adam mı var ya Mhp diye bir parti mi var? Yani yeni partiler meclise giremedi ama mhp hala yerini koruyor. Komedi ya.
Akp de deprem bölgesinde çok iyi oylar aldı yani. Kimse ağlamasın. Demek herkes memnun öyle ya.
Cumhur ittifakı gene çoğunluk sağladı mecliste. Her açıdan adamlar kazanmış hayret ediyorum ya.
Cumhurbaşkanlığı konusunda hep dedim aynı kişilerle farklı sonuçlar beklemek zaten saçmaydı. İnadına Erdoğancı ve inadına Kemalciler yüzünden gene Erdoğan kazanacak. Bu adam hayatta olduğu sürece kaybetmez. Ondan sonra da bu kitle başka bir Erdoğan saracak kafamıza. Ben emin oldum.
Eh ne güzel en azından Reis'in üstünlüğünü kabul etmişsiniz. Bu bu da bir erdemdir.
Erdoğan kazanırsa Türkiye kazanır
@eminehanımdiyeceksin hala hayal dunyasindasiniz. Bi silkelenin de acin gozunuzu yaw 😡
Cevap
8Cevap
Maalesef akıllanmazlar
Tabii ki müstehak. Bir millet nasıl yaşıyorsa öyle yönetilir. Bu hükümet aslında sadece bu milletin bir yansıması. Ülkede çoğunluk adalet istemiyor, kendine torpil istiyor. Ne zaman herkes kendisi bencil hareket etmez, toplum için de adalet ister o zaman düzelir dicem ama Türk milleti için maalesef bu imkansız. Konu uzun yaz yaz bitmez.
Keşke milyarlarca verginin aslında kendi parası olduğunun bir farkına varabilse de kendi cebinden çıkıyor diye 25 kuruşluk market poşetine, 750 liralık limit vergisine verdiği tepkiyi kocaaaaa hazine boşaltılırken verebilse.
Yok şuymuş yok buymuş yok böyle bir şey, onların dolarları varsa bizim Allah'ımız var kendine gel.
Allah'in olacak tabiki ama reisini de onla bir tutacak kadar tapma!!!
Herkesin Allahi vardir, gozunu dogru sekilde acik onu gorebilmek mesele !!!
Adam olmaz bu millet valla sinirim tavan yaptı
Ağlaaaa
@eminehanımdiyeceksin çalmaya devam edin
Ağlama yar ağlama anam djjdhddhodbdjd
@eminehanımdiyeceksin karakter yok sizde matap olmaya değmezsiniz
Ahhsgdussbvdgdjsnsbsgsgge seçimden önce sizde yoktu kaybedince bir karakter yüklemesi mi yaptılar size dkkdhdhd
@eminehanımdiyeceksin onurlu olun oğlan gibi konuşarak neyi elde ediyorsun karaktersiz
Ah o kadar zevk alıyorum ki. Ya sizde sinek kadar akıl olsa kaybedeceğinizin kesin olduğu bir yola girmezdiniz. O kadar gülünç bir durumdasınız ki bazen sizin için üzülürken buluyorum kendimi
@eminehanımdiyeceksin onur yok sizde dininiz imanız para kaç tl aldın onursuz karaktersiz hepimiz parayla satın alındınız
Bunlarin tayfasi belli yaaa.. gecen ay bi ses kaydi ortaya cikmisti malum partinin. Sosyal medyadaki bu saksakcilara verecegimiz son odeme miydi bu ay diye🤣🤣😬. Bu da o tayfadan iste 😏
İyi oyun kuruyorsunuz teknelojiyi kullanarak size yakışan bir karaktersizlik
Merak ediyorum kaç tl aldın iyi paraya satmış ol bari kendini
En doğru kararı verdik çok iddialıydınız ne oldu🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zamlar geliyor ne olabilir baska? Kemerleri sikmaya basla aga 🤣🤣🤣
Jsjshsysgs ağlayın gtünüz baya kalkmıştı bu sefer kdjshdhkskdhd
Benm tuzum kuru merak etme sen. Ben sizin cekeceginiz sefalete uzuluyorum. Yaziklar olsunnn
Jshdgdbsnddhdh ağlama yar ağlama anam djjdhddhodbdjd
Konusma. tarzindan ne oldugun belli zaten 😏😏
aynı şekilde düşünüyorum
Kafa yok kimsede
mustahakkkkkkk
Seninle sonuna kadar hem fikirim.
Çok iddialıydınız bebek?
Sana mi sorcak bu millet kime oy verecegini? Seninle ayni fikirde mi olmak zorunda herkes?
boş ver gtleri cayır cayır yanıyor
İlerde cocuklariniz size soracak ama? Savunmanizi simdiden hazirlayin derim 🤣🤣
Aciklama yapmak zorunda olmayacagimiz bir secim yaptik. Siz aciklamanizi hazirlayin, 7 kere secim kaybetmis bir aptala 8. kez neden oy verdiginizi 😅
Bak cevabı kendin söyledin gizli üye, aptal oldukları için tabii ki djdjdkdkdm
Ben kimseyi tutmuyorum. Kim gelirse gelsin bu gunumuzden ii olacagi kesin onu biliyorum
Ağlamaya başladınız 😂
Aww bırak ağlasınlar, kalpleri hüzün dolu! Bir kez daha reis tokatladı, canları acıyor. Bırak ağlasınlar
@eminehanımdiyeceksin o kadar övdüler dedem geliyor dediler dedelerinin pili bitti gelemiyor 😂
Evet ilerde yasayacaginiz hayata agliyorum bacimmm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sus rezil olmaları onlara yeter, yaralarına tuz basma 😆😆😆😆(bas bas😂)
@eminehanımdiyeceksin su ulkenin kaderini degistirecek olayi bile sadece cocukca bir yaris olarak algilayan zihniyetinize ben... Neyse aglayacak yillariniz cok olacak. Acele etmeyin. Yarin obur gun bakalim ne hesap vereceksiniz cocuklariniza guzel. bir gelecek birakamadiginiz icin? 😡😡
@wkertenkele ne oldu baya şişmiştiniz zizi yarğıliycaaaassss! Diyordunuz kdjddgdhdh şimdi de çocuklarına hesap vereceksin diyor dkdkdjdhhd gülmemi durduramıyorum
Hdp sizi kurtarsın haydeee naş 😂
Allah hepinize akil. fikir versin.. tez zmnda gozunuzu acmaniz dilegiyle
Jejedvjsbdbdbdn şimdi de duaya mı başladın hem de alkol kokan ağzınla? Gjjvjhffh
Teyzem sakin ol jsjdj
Senin gelecegin iicn endiseleniom burada velet. Yoksa bana ne, benim tuzum kuru 😎😎
Geleceğim teröristlere mi emanet olcak😀
Daha kotusu, korkarim bir gelecegin bile olamayacak 🤦🏻♀️
Allah akıl fikir versin
Aminnnn. Tum koyunlara 🙏🏻🙏🏻
Hakaret etmen hoş değil
Neden ustune aliniyorsn ki? Benim lafim hala at gozlugu takip gercekleri goremeyenlere 😡😡 azcik silkelenip kafasini calistirmaya korkanlara
Seninle aynı görüşte olmak zorunda mı insanlar sen chpye verirsin o Akp verir kendinizden olmayanlara hemen bir hakaret hemen bir küçük görme yaşınıza uygun davranın bence
Bende akpli değilim ama sırf chp hdp ile oy tuttuğu için Akp bastım ülkeyi teröristlere emanet edilmez
İy yapmisin aferin, gun gelir onlar da b. sar 👍🏻
Hala hakaret
Ediyorsun yazık neyse
Bu ulkenin cb milletine hakaret ediyor, benim dedigim ne ki?
Saygısız insanla tartışmam hata iyi günşer
Bu ulkedeki iyi gunlere giden treni coktan kacirdiniz siz 😏😏😀
Surunmeye devam
gecmis olsun efemm
Ben sürünmem ben zenginim sıkıntı yok teyZem
Sen yeterki terbiyeli saygılı ol başka düşüncedeki insanlara saygılı davranmayı öğren gerisini biz düşünürü
İste ulkenin sorunu da tam bu, herkes k. cini kurtarmanin derdinde. Bana dokunmayan yilan bin yasasin dimi? Yarin oburgun ulkede suriyeliler afganlar yuzunden kendini yabanci ve huzursuz hissettigide de ayni rahatligin devam edebilecek mi acaba
Banane yav
Bence de sana ne, hic karisma sen , git paraciklarinla oyna
Oynarım teyzem sjdf sıkıntı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?