sonuna kadarr reiiisss yaşasın reiss allah reisimize uzun ömürler versin evim yok ev alacak param yok her şeyin fiyatı uçuyor ama allah reisimizi başımızdan eksik etmesin açlıktan ağzım kokuyor makarnadan ekmekten başka şey yiyemiyorum glutenden beynim çürüyor ama vergilerimiz paramız her şeyimiz reisimize feda olsun oyum reise çünkü beynim yok zihinsel engelliym sonuna kadar reis🥳🥳😼😼😍😍😍😍
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Umarım seçilmez.
seçilmez biz kazandık ilk turda bitirdik🫶🏻
Kötü olmuş.
ney kötü olmuş a*p'li misin sen
Akp kazanması kötü olmuş dedim.
ben akp kazandı demedim attığım sorunun son kısmını okuma gereği duysaydın tarafımı anlardın.
Ben gerçek sandım çünkü zihinsel engelli çok bu sitede.
ödpwöxspföwpxl doğru
sdfsdgfsdfsd
literally me
*we
Alacak reisimiz tabi ki ben daha da salağım çünkü 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Jdjdjsjdjwjsjdjs açıklamaya kahkaha attım akpli zihniyeti nsndndnd
Baharlar geliyo bebis merak etme🥳🥳🇹🇷🇹🇷
ilk turda bitireceğiz🫶🏻
13. Cumhurbaşkanı KEMAL KILIÇDAROĞLU🥳🥳😃😃
burada ol tamam mı seçim sonucunda kemal dedem seçildiğinde görücem seniii😃
@asdfx00 üçkağıtçılar diyene bak puahahahja
@asdfx00 boş ver askim ne demişler kahp*eden vefa, akpartiliden de zeka beklenmez😃😃
Seçimden sonra görcez ağlama 😃anneler kutsaldır
Hayatım gerçekleri konuşuyorum ben aç televizyonu😅
Nasıl chp'yi destekleyebiliyorsunuz? Hdp ile iş birliği yapanı
@Fitnessxd23 max fitnesscı
Akp'de hüdapar ile iş birliği yapıyor
Ne alaka max fitnessçı jsjsjsjsjjsjs
@Fitnessxd23 max sjsjs randomu atan varlık
Diyecek bir şey bulamayınca yaptığım spora mi saldırdın? Chpkk'cı jsjsjsjsjsj
Kfkfkfkkffkfkf böyle de random atarım sorun değil hatta xbxbxbxbxbxbxb diye de atarım :)
Kızım hüdapar diyip diyip durmayın sırf şeriatçı dinci diye sevmiyorsunuz. Terörist değiller a*k açın gözlerinizi
@Fitnessxd23 sana laf anlatmaya bile değmez anlayacak beyin nöronlarına sahip değilsin😔 allah şifa versin
Başta arkadaşımın abisi ve diğer bütün şehitlerimiz ahirette haklarını tek tek sizden alacaklar (chp ve diğer uzantılarını destekleyenlerden)
Pilotluk okuyorum. 21 Yks'de 7 bin say sıralama yaptım. 2 tane yabancı dilim var. (İngilizce c1 Fransızca b2) fitness ile hobi olarak uğraşıyorum çünkü vücuduma değer veriyorum sizler gibi her gün makyaj yapıp abur cubur tüketmiyorum
Ayrı yeten kripto parayla ve borsayla ilgileniyorum daha sayayım mi canısı? Kim s*lakmış bir aynaya bakmanı öneririm
Ben sadece akp'den başka verebilecek sağlam bir parti olmadığından dolayı reise verdim. Hdp ile iş birliği yapan hainlere verecek kadar yüzsüz değilim tamam mı? İyi günler dilerim
@Fitnessxd23 hadi sen bana yks'de 7k sıralama yaptığını kanıtla ben de sana odtü'de fizik okuduğumu kanıtlayayım internette sallaması kolay ya xd
İngilizcem c1, yurtdışına çok kez gittim, Fransızca, Almanca ve biraz da çince bilirim, evde oturup makyaj yapıp abur cubur tüketmek yerine çeviriler yapıyorum🥰
Kılıçdaroğlu konuşmasını hazırladı bile kabullenin artık onlarda kaybedeceklerini anladılar baksana nası itiraz ediyorlar 😬
bizi gelişmemiş kendisi gibi biri sanıp sallarken öyle olmadığını fark edince gelen zortlama
Knk tuzlaya gelsene
Eğer inanmıyorsan Okan üni tuzla kampüsüne gel yarın seni gezdireyim okulda :)
Nasıl biriymişim hem görmüş olursun aga tamam mı kabul mu?
Kim itiraz ediyormuş? Anlamadım
@noeshia bebisss kazaniyoruz resmennnnn aç izlee bakk oranlara
@Fitnessxd23 kardeş niye sırf inanmak için kalkıp İstanbul 'a geleyim özelden direkt 7k oluşunun kanıtını atabilirsin.
teknolojiden bihaber varlık
Yaw @noeshia yoda olmuşsun ben daha yeni indirdim bu uygulamayı can sıkıntısından dolayı bi de kalkmış bana diyorsun gelişmemiş diye
Kusura bakma ben ezik biri değilim zamanımı buralarda harcayamam sen gibi :)
Hayattaki tek vasfınız KS'de puan kasmak sksksskskkks
Sen git reis reis diye ağlasana kaybediyosunuz akp devri bitti😃
Emin ol senden daha çok iyiyim sadece burada sayacak kadar görgüsüz değilim zaten konumuz siyaset kendini niye övdün onu da anlamadım ama artık yargılamıyorum sonuçta akpartilsiin normal 😃
Ben kimlerle konuşuyorum a*k biri durmadan kazanıyoruz bebiş yazar biri yoda olmuş günün 20 saatini burada harcayıp cips kola tüketiyor ve daha tanımadığı birine hakaret eder. Allah sizlere şifa versin ben kaçıyorum
Bbys🖐🏻
Kendimi durduk yere övmedim bayan 500 IQ @noeshia anlayacak kadar beynimin olmadığını söylediği için kendimi övdüm hepsi bu
Neyse ben kime ne anlatıyorum aw
Hepiniz vatan hainisiniz yazıklar olsun. İyi günler
@noeshia oyum reise çünkü teröristleri destekleyecek kadar 2 yüzlü değilim vatanımı seviyorum ve şehitlerime değer veriyorum :)
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
İnşallah reis alacak. Ye'is e dusmeyin
Ahahahah
Reis alir mi