Saat 17.00 itibarıyla sandıklar kapandı, oylar sayılmaya başlandı. Yasaklar da muhtemelen 18.30 gibi kalkacak. Heyecandan öleceğiz <3

Hepimize hayırlı olsun.
Saat 17.00 itibarıyla sandıklar kapandı, oylar sayılmaya başlandı. Yasaklar da muhtemelen 18.30 gibi kalkacak. Heyecandan öleceğiz <3

Hepimize hayırlı olsun.
Tek benim umrumda değil herhalde bu seçim olayları 😂 ne heyecanlıyım ne de umrumda 🤣🤣 ben haber dinlemeyi sevmem, siyaset de ilgimi çekmez. Bu tür paylaşımları görünce aklıma geliyor oy kullandığım 😂😂
hiç heyecanlı değilim, ne olsa ikinci tura kalacak. 2 hafta daha karın ağrısını çekeceğiz. piyasalar deprem haftasından beridir durgun zaten, 2023 iptal bir sene
Cevap
18Cevap
Bir şey beklemiyorum hayatım normal devam ediyor.
Özellikle Twitter üzerinden takip ediyorum.
Bir tarafta çok güzel ve umut verici haberler duyarken, diğer yanda her seçimde olduğu gibi usulsüzlük, haksızlık, hilekarlık, sahtecilik ve tehditler içeren görüntüler görüyorum.
Bu güruhun bir kereliğine bile olsa insan gibi hak ve hukuk ile hareket ettiğini görmedim.
Umarım dilediğimiz sonuca kazasız belasız ulaşırız.
Bişy sorucam ben milletvekili oyu verirken kağıdın alt kısmı çok az yırtıldı sence geçersiz sayılır mı bilgin var mı
Emin değilim ama ufak yırtıklar sorun olmaz diye düşünüyorum
Şu AKP gitsin artık ya hayırlısıyla bıktıkk gençliğimizi, hayallerimizi çaldılar
Bişey beklemiyorum hatta seçim sonuçlarına da bakmıyorum yarın öğrenirim ya sevinirim ya üzülürüm bilmiyorum
Huzurla ve sakinlikle bekliyorum.
Değişim zamanı.
Ve değişim herkes için iyidir.
Bıçak Sırtı bir durum var gözüküyor umarım ülkemiz için hayırlı olan neticelenir
Merakla beklenirken kafam şişti artık sonuç açıklansın yeterrr
Yok 7 yi bulur diyorlar ne zaman sayilmaya baslanicak?
20.00 de kalkar çünkü sistem gereksinimleri gereği tüm veriler güvenlik altına alınmalı o yüzden
S Bişy sorucam. Milletvekili oy pusulası oy verirken çok az alttan yırıldıtı çok küçük sekılde sence oyum geçersiz mi
Geçerli. Nasıl başardın anlatsana ilham alalım biz de
Ya arkasına baktım mühür var mı dşye çevirirken oldu eşşek kdr kagıt yapmışlar normal yani
Hahahhaha güldürdün ya beni allah da seni güldürsün 😊
İnslalah geçerli sayılır kanki yA
Geçerli olur ya merak etme önemli olan mühür kanka sıkıntı yapma. teselli vermek isterdim sana da şu an sandık açılımlarını izliyorum
Yani çok yırtılmadı bende izlorım sence kim kazanın
Bu konuyu normal konussak olur mu madem izliyorsun. burdan tartışmayalım olur mu?
Seçim yasakları ne oluyo biri anlatabilirmi? Her yerde bu yazı
Yüksek Seçim Kurulu seçim sürecini yöneten kurum onlar birtakım kararlar alıyorlar o kararlar doğrultusunda işleyen bir saat var takvim olarak haliyle bunlar seçim yasağı olarak geçiyor
Ekrana sayımlar ne zaman gelmeye başlicak peki? Hani oluyorduya %5'i açıldı falan?
vallahi ölecem yaaaa 🥺
çok heyecanlıydım ama olmadı
Ne zaman yasak vardı ben niye hissetmedim
youtube dan takip ediyorum
Ay hadi bakalım, çok heyecanlı.
Evde tv başında donla oturmuş beliyorum :D :D
Galiba değişim olacak. d
Geliyoruz 💡🇹🇷
❤❤❤❤❤❤❤❤❤ hem de gümbür gümgür ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
as bayrakları
https://www.youtube.com/watch?v=kddlMQAWHqU
Evetttt🇹🇷🇹🇷🇹🇷💡🇹🇷💡🇹🇷🇹🇷