haklısın oslo görüşmelerini ben yaptım,2018 yılında 74 mehmetçiğin katili osman öcalanı tv ben çıkarttım, habur sınır kağpısına 34 teröri, sti özel savcı ile ben affettim, kandile özel kurye ben gönderdim, imralıya mektubu ben yolladım, çözüm süreci adı altında ileri jandarma karakollarını ben kapatıp o şehrilerde hendekleri ben kazdırdım zavallı çocuğum atatürkün açtığı fabrikaları da ben sattım değilmi? zavallı çocuğum
Kişi kendi davranışları ile kendi kalitesini belli eder ben burada oyum geçerli mi diye bir soru sordum sen bana siyasi görüşüm yüzünden hakaret ettin davranışın ne kadar etik bilemiyorum herkes senin gibi düşünmek zorunda değil bu benim tercihim bana saygı duymalısın o beğenmediğiniz akpliler sizden daha saygılı ve medeni
Ayrıca ben Türk evladıyım "Selaattin demirtaş'ın çıkmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz" diyen bir cumhurbaşkanı adayına oyumu değil günahımı bile vermem bu vatan kolay kazanılmadı kılıçdaroğluna atılan her oy şehitlere sıkılan bir kurşun demek benim vicdanım bunu kaldırmıyor ben türk evladıyım bu vatan bizim tek vatan tek bayrak! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
bak önceki mesajına cevap vermedim efendiliğimden yaşınız gereği sadece konuşulanlara bakarak bana burada ahkam kesiyorsunuz,!!! o halde sorularıma cevap vereceksiniz ki selahattin demirtaşı hapisten çıkartacağım diye bir söylev ortada bile yok söyle bana lütfen Oslo görüşmelerini pkk ile kim yaptı?74 askerimizin şehit edilmesinde sebep olan osman öcalanı tv kim çıkarttı?34 pkk terörüstünü habur sınır kapısında özel savcı getirerek kim affetti? ileri sınır karakollarını kapattırıp kapatılan sınırı karakollarının bağlı olduğu şehirlere kim hendek kazılmasına göz yumdu, çözüm süreci adı altında bir çok teröriste kim kaçmasına göz yumdu? sen bana şehitlere sıkılan kurşundan bahsederken bu ülkenin bağımsızlığı için yalın ayak başı kabak istiklal savaşında kanları ile kurulan bu memleketin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kim ayyaş dedi ve o ayyaşın kurduğu tüm fabrikalarını kim tek tek yok pahasına sattı bana sakın ama sakın bunlarla gelmeyin bu sözlerin altında kalırsınız, lütfen ama lütfen bana bilgi ile gelin kulaktan dolma laflarla gelmeyin bak çocuk sen henüz dünyaya gelmemişken ben o pkk denilen it sürüsü ile gabar'da cudi'de göğüs göğüse savaştım, tam 5 silah arkadaşımın şehit cenazesini ailesine teslim ettim, sen şehit ailesinin yakınına bile gitmezken ben 5 şehit ailesinin dizi dibinde acısız ağrısız göz yaşı döktüm bu ülkeyi iki çapulcuya bırakacak hiç kimsenin peşinden gitmedim gitmem de ama sen beni iki cümle ile vatan haini yaptın sen önce sana bu çakma sahte bilgileri verenler ile otur konuş ya da gir internete gerçekleri öğren 1954 yılından beri bu ülkenin yönetimi %90 sağ partilerin yönetimindeyken olan bitenleri iyi öğren iyi hatim et öyle gel karşıma
Ben Atatürk'e vatan haini asla demedim demem de akplilerin demiş olması beni bağlamaz Erdoğan'ında yanlışları oldu ama bunlardan geri döndü adamın kırmızı çizgileri var "Haksız dahi olsa Selaattin Demirtaş gibi bir teröristin sözde hakkını savunacak değiliz" dedi Kılıçdaroğlu da "Selattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız" dedi linkini de koyuyorum izleyin lütfen Atatürk'e saygım sonsuz şu an olsa verirdim Muharrem İnceye bile verirdim adaylıktan çekilmese ama Kılıçdaroğlu'nun hiç kırmızı çizgisi yok 2 oy için vatana hayinlik yaptı ben akpli falan değilim akplileri de zerre sevmiyorum sadece vatanım ve milletim için ülkem için doğru olan kişiye verdim dediğim gibi sizinde haklı olduğunuz yerler var ama Erdoğan kesinlikle Kılıçdaroğlu'ndan daha vatansever ayrıca adam çalışıyor Kılıçdaroğlu'nda ülke yönetecek vizyon yok adam ssky'ı yönetemedi 7 kişi ülke mi yönetecek biri solcu biri muhazakar biri terörist chp döneminde sular akmıyordu bu insanlar ne zorluklar gördü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçerli evet
Sağa sola taşmadıktan sonra geçerli olur. Senin ki geçerli
Yok başka partilere değmedi sadece aşağıya kaydı düz çizgiyi biraz geçti resimdeki gibi oldu
El emeği göz nuru bir çizim olmuş ahahaha
Gülme knk ya djsjsjja
Çok hoş yalnız 😅
Bir şey olmaz. Başka bir ismin bölgesine girse gecersiz olurdu.
Yok sağa sola kaymadı diğer partilere yani sadece aşağıya kaydı düz çizgiyi geçti biraz
Resimdeki gibi oldu aynı
Yok yok bir şey olmaz, geçerli. Merak etme.
Teşekkür ederim ❤️
Benimkide biraz taştı bunun bir önemi yok sayılır
Nasil tasti
Seninki gibi ama biraz az fazla değil
Geçerli olur mu benimki
Olur olur sorun olmaz
Yuvarlağa tam gelmesi önemli değil öbür sınıra geçmemesi önemli.
Öbür sınır derken öbür partilere değmedi sadece düz çizgiyi geçti resimdeki gibi aynı
geçerli dediğim gibi o bölge sayılır
Kesin dimi
evet
mührü çizgilere oturtsan basmadan aşağı kaymazdı
Oturtamadim iste biraz huzursuz oldum
geçerli oyunda mührün kalınlığı çüzgi arası kadar öyle ayarlanmış
Peki teşekkür ederim
rcia ederim gülen yüzün hiç solmasın :)
Üstte ki foto komedi
Nxjsjns
geçersiz sayılır umarım
Ahahshda
keşke geçersiz olsaymış
Yukarda ki görsele koptum.
Hzhajaj geçerli sayılır mı peki
Çizgiyi geçtiyse sıkıntı olabilir belki
Emin misin
Olabilir emin değilim.
İnşallah sayılmamıştır ezk koyun
Tam tazminat almalik
zavallı ezik
Senin gibi vatan haini olmaktan iyi
haklısın
oslo görüşmelerini ben yaptım,2018 yılında 74 mehmetçiğin katili osman öcalanı tv ben çıkarttım, habur sınır kağpısına 34 teröri, sti özel savcı ile ben affettim, kandile özel kurye ben gönderdim, imralıya mektubu ben yolladım, çözüm süreci adı altında ileri jandarma karakollarını ben kapatıp o şehrilerde hendekleri ben kazdırdım
zavallı çocuğum atatürkün açtığı fabrikaları da ben sattım değilmi? zavallı çocuğum
Kişi kendi davranışları ile kendi kalitesini belli eder ben burada oyum geçerli mi diye bir soru sordum sen bana siyasi görüşüm yüzünden hakaret ettin davranışın ne kadar etik bilemiyorum herkes senin gibi düşünmek zorunda değil bu benim tercihim bana saygı duymalısın o beğenmediğiniz akpliler sizden daha saygılı ve medeni
Ayrıca ben Türk evladıyım "Selaattin demirtaş'ın çıkmasını istiyorsanız bize oy vereceksiniz" diyen bir cumhurbaşkanı adayına oyumu değil günahımı bile vermem bu vatan kolay kazanılmadı kılıçdaroğluna atılan her oy şehitlere sıkılan bir kurşun demek benim vicdanım bunu kaldırmıyor ben türk evladıyım bu vatan bizim tek vatan tek bayrak! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
bak önceki mesajına cevap vermedim efendiliğimden
yaşınız gereği sadece konuşulanlara bakarak bana burada ahkam kesiyorsunuz,!!!
o halde sorularıma cevap vereceksiniz ki selahattin demirtaşı hapisten çıkartacağım diye bir söylev ortada bile yok
söyle bana lütfen
Oslo görüşmelerini pkk ile kim yaptı?74 askerimizin şehit edilmesinde sebep olan osman öcalanı tv kim çıkarttı?34 pkk terörüstünü habur sınır kapısında özel savcı getirerek kim affetti? ileri sınır karakollarını kapattırıp kapatılan sınırı karakollarının bağlı olduğu şehirlere kim hendek kazılmasına göz yumdu, çözüm süreci adı altında bir çok teröriste kim kaçmasına göz yumdu? sen bana şehitlere sıkılan kurşundan bahsederken bu ülkenin bağımsızlığı için yalın ayak başı kabak istiklal savaşında kanları ile kurulan bu memleketin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kim ayyaş dedi ve o ayyaşın kurduğu tüm fabrikalarını kim tek tek yok pahasına sattı
bana sakın ama sakın bunlarla gelmeyin bu sözlerin altında kalırsınız, lütfen ama lütfen bana bilgi ile gelin kulaktan dolma laflarla gelmeyin
bak çocuk sen henüz dünyaya gelmemişken ben o pkk denilen it sürüsü ile gabar'da cudi'de göğüs göğüse savaştım, tam 5 silah arkadaşımın şehit cenazesini ailesine teslim ettim, sen şehit ailesinin yakınına bile gitmezken ben 5 şehit ailesinin dizi dibinde acısız ağrısız göz yaşı döktüm
bu ülkeyi iki çapulcuya bırakacak hiç kimsenin peşinden gitmedim gitmem de ama sen beni iki cümle ile vatan haini yaptın sen önce sana bu çakma sahte bilgileri verenler ile otur konuş ya da gir internete gerçekleri öğren
1954 yılından beri bu ülkenin yönetimi %90 sağ partilerin yönetimindeyken olan bitenleri iyi öğren iyi hatim et öyle gel karşıma
Ben Atatürk'e vatan haini asla demedim demem de akplilerin demiş olması beni bağlamaz Erdoğan'ında yanlışları oldu ama bunlardan geri döndü adamın kırmızı çizgileri var "Haksız dahi olsa Selaattin Demirtaş gibi bir teröristin sözde hakkını savunacak değiliz" dedi Kılıçdaroğlu da "Selattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız" dedi linkini de koyuyorum izleyin lütfen Atatürk'e saygım sonsuz şu an olsa verirdim Muharrem İnceye bile verirdim adaylıktan çekilmese ama Kılıçdaroğlu'nun hiç kırmızı çizgisi yok 2 oy için vatana hayinlik yaptı ben akpli falan değilim akplileri de zerre sevmiyorum sadece vatanım ve milletim için ülkem için doğru olan kişiye verdim dediğim gibi sizinde haklı olduğunuz yerler var ama Erdoğan kesinlikle Kılıçdaroğlu'ndan daha vatansever ayrıca adam çalışıyor Kılıçdaroğlu'nda ülke yönetecek vizyon yok adam ssky'ı yönetemedi 7 kişi ülke mi yönetecek biri solcu biri muhazakar biri terörist chp döneminde sular akmıyordu bu insanlar ne zorluklar gördü
https://youtu.be/NqH2HWywprk
5.00 a gelip izleyin lütfen.
Atatürke ayyaş demedim*
Sayılır 😂
Gülme knk ya jdjsja
Koyun