Ateist olamaz mı ya da hiristiyan?
Müslüman olur ama adaletsizdir, haram lokma yiyordur, ülkeyi kötü yönetiyordur mesela ama ateisttir, adildir, iyi bir yöneticidir falan.
Bu durumda ateist olanın gelmesinin bir sakıncası yok benim gözümde. Din Allah için yapılan bir şeydir sonuçta. Ülkeyi yönetmek apayrı bir vasıf.
Haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır inancın önemi yok ülkeyi yönetmesi önemli dini inancın bize ne faydası var? yani o kişi inançlı olmasının ülkeye bir faydası olmaz
Müslüman olması ve adaletli olmasıönemlidir hak hukuk bilecek insanların haklarını adaletini sağlayacak elbette
Önemi yok ama ülkemizdeki müslümanlar bencil oldukları için kendilerinden olmayan insanları sevmezler.
Benim icin dininin bir onemi yok... ahlakli olmasinin bir onemi var... herkese esit ve adil olmasini isterim
Müslüman olması önemlidir benim için. Adaletli olması benim için önemlidir.
Onu soruyorum işte her müslüman adaletli değil ki? Adaletli bir ateisti mi tercih edersin adaletsiz bir müslümanı mı?
İnancımdan olmayan biri dinime yardım etmeyecektir. Ve neden hep Müslümanları adaletsiz göstermeye çalışıyorsunuz?
Ne alaka sorumdan bunu mu çıkardınız.
Adaletsiz bir Müslüman yönetici varsa onu oylarımızla gönderip, yerine adaletli Müslüman bir yönetici yerleştiririz.
Kesinlikle müslüman olması önemlidir diyosunuz yani. Anladım teşekkür ederim.
Evet öyle. Rica ederim.
Bence Ateist olmalı bizim millet mal Allah Peygamber Kitap diyince hemen kanıyorlar Ateist olsa millette inanmaz o milleti de kandıramaz
Var bnce
Tabiki var
Neden peki?
Ben müslümanım ve kapalıyım akp vargen gayet rahatız çünki müslüman
Kk baş örtüsü için düşüncesi ortada neden seçeyim özgürlüğümüzü çok kısıtlıyacaklar
Ateist biri senin dinini nasıl yaşayacağına müdahale etmese mesela oy atmaz mısın?
Ben parti konuşmuyorum bu arada.
Atmam
Ülkeyi çok iyi yönetse bile mi?
Farketmez dinimi yaşayamadıktan sonra hiçbir anlamı yok