Gündem Kızlar soruyor kullanıcıların adayı kim? mckq33 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi Adaya oy verdiniz veya kazanmasını umuyorsunuz gelin anketime katılın. Recep Tayyip Erdoğan Muharrem İnce Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan Oy kullanamıyorum Hiçbirisi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ben ankete katılamadığım için buradan açıklıyorum. Benim Adayım Recep Tayyip Erdoğan. Kızlar soruyor kullanıcıların adayı kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Kemal Kılıçdaroğlu 0 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Sinan gibi faşistlere oy yok. İslamcıya hiç yok. KKye bastım. Mecliste de TKP. 0 1 Yorumla mckq33 +1 yıl Aferin sana Yorumla
UluBeg Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Erdoğan 1 10 Yorumla mckq33 +1 yıl Aga be clementime 🚬 Yorumla UluBeg +1 yıl Aşkım o benim. Yorumla mckq33 +1 yıl Yo benim o Yorumla UluBeg +1 yıl Lee yetiştirdi onu. Elraenn sayesinde 19 bölüm beraber mücadele ettik. Yorumla mckq33 +1 yıl Sendemi elraennde tanıştın clem le vay be. Kenny de iyi adamdı Yorumla UluBeg +1 yıl Kenny kaytan bıyıklarına yandıgım. Adam boşuna öldü ya Yorumla mckq33 +1 yıl Aga be dizi gibi o bölümler bu akşam yine başlayayım izlemeye Yorumla UluBeg +1 yıl Bugün yeniden başladım ztn 3. kez izleyeceğim Yorumla UluBeg +1 yıl O yüzden pp yaptım Yorumla mckq33 +1 yıl Adamsın 😘 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Muharrem çekildi haberin yok galiba 0 3 Yorumla mckq33 +1 yıl Oylar geçerli sayılacağı için ekledim ankete :) gündemi takip etmiyosun anlaşılan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçerli sayılmayacak sadece pusula basımı o çekilmeden önce yapıldığı için öyle kaldı gidip oy verirsen boşa gitmiş olur çünkü ortada aday yok Yorumla mckq33 +1 yıl İyi araştır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu
Sinan gibi faşistlere oy yok. İslamcıya hiç yok. KKye bastım. Mecliste de TKP.
Aferin sana
Benimki de Reis ❤️
Erdoğan
Aga be clementime 🚬
Aşkım o benim.
Yo benim o
Lee yetiştirdi onu. Elraenn sayesinde 19 bölüm beraber mücadele ettik.
Sendemi elraennde tanıştın clem le vay be. Kenny de iyi adamdı
Kenny kaytan bıyıklarına yandıgım. Adam boşuna öldü ya
Aga be dizi gibi o bölümler bu akşam yine başlayayım izlemeye
Bugün yeniden başladım ztn 3. kez izleyeceğim
O yüzden pp yaptım
Adamsın 😘
rte 💡🫶🏻
Muharrem çekildi haberin yok galiba
Oylar geçerli sayılacağı için ekledim ankete :) gündemi takip etmiyosun anlaşılan
Geçerli sayılmayacak sadece pusula basımı o çekilmeden önce yapıldığı için öyle kaldı gidip oy verirsen boşa gitmiş olur çünkü ortada aday yok
İyi araştır
Sinan Oğan 🤘🇹🇷
Sinan askoma verdim