Gündem Kılıçdaroğlu kazanıyor, kutlama yapacak mısınız? Ruakh Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben hazırladım her şeyi akşamı bekliyorum 🎉🎉 Güncellemeler+1 yıl ben akpli diye bilinen bir ilçede yaşıyorum burada bile kime sorsam chp'ye veriyor. Bu iş bitmiştir Kılıçdaroğlu kazanıyor, kutlama yapacak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hepsi gitse daha iyi bir 70 lik içmezsem srfsizim. Normalde içmem ama bunların gitmesinin şerefine içerim 😂 1 2 Yorumla Ruakh +1 yıl Ben de sevmem ama akşam yaşanacak bazı güzellikler 🤣 Yorumla Alpagu16 +1 yıl Biladet ben hiçbirini sevmiyorum ya 😂 70 yaş üstü gerçekten defolup gitsin 😂 Yorumla
blueflames Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şampanyalar hazır, adımı unutana kadar içip dans etmek istiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Elbette ki kutlayacağız. Hayırlısıyla bi gitsin şunlarda. Ayrıca bugünü milli bayram ilan etmek gerekir 1 0 Yorumla
Elifdeniz746 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 100'lük viski hazır benimleiçecek kişi de buldum mu tamam 😁 1 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 699 cevap paylaştı. Akşama hazırlıklar şimdiden tamam 😄 1 0 Yorumla
Sümeyye2223 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl inşALLAH kazanır 1 2 Yorumla Sümeyye2223 +1 yıl helal beee Yorumla Sümeyye2223 +1 yıl sandıkları koruyalım madem kutlama yapacağına oy verdiğin sandığa git Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayırlısı olsun derim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu yorum burada kalsın. Akşama görüşelim 0 9 Yorumla Ruakh +1 yıl ne için görüşcez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balkondan seslencez sana da ondan :) Yorumla Ruakh +1 yıl E gel akşam bu soruya da gözyaşlarını sileyim 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bakalım görecez… 😎 Yorumla Ruakh +1 yıl iddiasına da girererim yiyorsa miktarı sen belirle 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Miktardan korku değil ama kumara girer dostum ben kumar oynamam 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha karşılıklı muhabbetim olan bi arkadaş olsaydın yemek vs sınırsız sıkıntı olmazdı da Yorumla Ruakh +1 yıl Korktum desene🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şttt ben seni unutmuşum noldu 😂😂😂 koymamıştır gerçi size yenilgilere alışıksınız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hepsi gitse daha iyi bir 70 lik içmezsem srfsizim. Normalde içmem ama bunların gitmesinin şerefine içerim 😂
Ben de sevmem ama akşam yaşanacak bazı güzellikler 🤣
Biladet ben hiçbirini sevmiyorum ya 😂 70 yaş üstü gerçekten defolup gitsin 😂
Şampanyalar hazır, adımı unutana kadar içip dans etmek istiyorum
Elbette ki kutlayacağız. Hayırlısıyla bi gitsin şunlarda. Ayrıca bugünü milli bayram ilan etmek gerekir
100'lük viski hazır benimleiçecek kişi de buldum mu tamam 😁
Akşama hazırlıklar şimdiden tamam 😄
inşALLAH kazanır
helal beee
sandıkları koruyalım madem kutlama yapacağına oy verdiğin sandığa git
Hayırlısı olsun derim.
Bu yorum burada kalsın. Akşama görüşelim
ne için görüşcez
Balkondan seslencez sana da ondan :)
E gel akşam bu soruya da gözyaşlarını sileyim 🤣
Hadi bakalım görecez… 😎
iddiasına da girererim yiyorsa miktarı sen belirle 🤣
Miktardan korku değil ama kumara girer dostum ben kumar oynamam 😉
Ha karşılıklı muhabbetim olan bi arkadaş olsaydın yemek vs sınırsız sıkıntı olmazdı da
Korktum desene🤣
Şttt ben seni unutmuşum noldu 😂😂😂 koymamıştır gerçi size yenilgilere alışıksınız
Gidiyorlar sonunda çok şükür