Akşamleyin seçim sonuçlarını açıklanmaya başlar. Sonuçları en erken nereden öğrenmeye başlayabiliriz? Bildiğiniz veya önerebiliceğiniz platformlar var mı?
Bizlere seçimi bu kafa kaybettiriyor aynı düşüncede olmadığımız insanları düşman görmek ve küçümsemek. İnsanlardan öyle bir nefret uyandırdırdınız o taraftan hiç kimse bize inanmıyor ne yaparsak yapalım içimizde ki kötülük dışa vuruyor.
Seçim sonuçları resmi olarak Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanır. Seçim günü sandıkların kapanmasının ardından YSK'nin resmi internet sitesinde bir seçim sonuçları sayfası açılır ve sonuçlar burada güncellenir. Ancak, sandık başkanları oyları sayarken sonuçları elde edip sosyal medya gibi platformlarda paylaşabilirler. Ancak, bu sonuçlar resmi olmadığından ve değişebileceğinden, yalnızca YSK tarafından açıklanan sonuçlar güvenilir olarak kabul edilmelidir.
ATV ve A haber e bakma fox tv ye bak seçim yasağı kalkar kalkmaz önce akp nin önde olduğu sandıklar lanse edilir , yavaş yavaş oylar denk seviyeye gelir , daha sonra yeni reisimiz Kılıçdaroğlu olur , malum şahsın balkon konuşmasını izlemek için can atıyorum
@Seyyah_Derviş fox haber herkesi eleştiriyor , ama akp yi eleştirmek herkesin gözüne batıyor .. izlenecek bi kanal varsa o da fox tv dir evet fox tv izlenir aldın mı cevabını
@Seyyah_Derviş Atatürkçü olduğumu kim söyledi? At gözlüğü takan körü körüne her hangi bir siyasi partiye üye olan insanlardır.. ben herkesi eleştiririm at gözlüğü takıp ot yiyen insanların beni eleştirmesine şaşırmıyorum..
Ben habertürk ve cnn izliyorum. Seçim bitsin de ondan sonra da fox tv yi izleyip moraran tiplerini göreceğim. Ama şimdilik cnn izliyorum, fox izleyeceğim zaman da uzak değil :)