Gündem Arkadaşlar benim oyum geçersiz sayılacak? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kemal basacaktim bakmadan basınca Muharrem basmissim Arkadaşlar benim oyum geçersiz sayılacak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Muharrem İnceye yazılır oyun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kemalede bastim
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Muharrem İnce'ye yazılır oyunuz. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sayılsa ne olacak adam yokki zaen komple geçersiz olsun diye kemalede bastim Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Siz bilirsiniz. Yorumla Soran +1 yıl Kemal dede seçilemez galiba Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Bence favori ama ikinci tura da kalabilir. Yorumla Soran +1 yıl Kalır gercekten Yorumla Soran +1 yıl Kalır mi Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl Bana öyle geliyor ama kısmet. Yorumla
Starlordd_ Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Keske bana bassaydin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olur nerene damgalayim Yorumla Starlordd_ +1 yıl Gtume Yorumla Soran +1 yıl Getirin damgayı vuralım milletce Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl neden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanlışlıkla Muharrem basacktim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Muharrem İnceye yazılır oyun
Kemalede bastim
Muharrem İnce'ye yazılır oyunuz.
Sayılsa ne olacak adam yokki zaen komple geçersiz olsun diye kemalede bastim
Siz bilirsiniz.
Kemal dede seçilemez galiba
Bence favori ama ikinci tura da kalabilir.
Kalır gercekten
Kalır mi
Bana öyle geliyor ama kısmet.
Keske bana bassaydin
Olur nerene damgalayim
Gtume
Getirin damgayı vuralım milletce
neden
Yanlışlıkla Muharrem basacktim
neden
Olsun djjff