Gündem Sandıkta oy kullanırken 3 kişi hayatını kaybetmiş bir kişi elini kırmış. Her şeyin fazlası zarar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Abartmasalar mı acaba ne olursa olsun insan sağlığından önemli mi yahu 🙄 haberleri şokla izliyorum djdj Sandıkta oy kullanırken 3 kişi hayatını kaybetmiş bir kişi elini kırmış. Her şeyin fazlası zarar mı? Cevapla Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Gündem konusunda 465 cevap paylaştı. Ecel işteEcelin nerede geleceği belli olmaz..Şu seçim sonuçları hayırlısı ile biran önce açıklansa da ülkece rahatlasak.Herkes de bir gerginlik var sanki 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl 3 kişi aynı anda mı kalp krizi geçirdi anlamadım? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafları okursan anlarsın Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Fotoğraf görünmüyor ki bende mobilden girdim. Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl 😂😂 ben de mührü kırıyordum az kalsın sırf sıradakiler duysun diye sıraya vura vura bastım 0 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Akşama kadar bakalım sayı ve olaylar nasıl trajik olacak.. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Oyu elleriyle değil kafa atarak mı veriyorlar yahu bu neyin kafası Allah aşkına! 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kalp krizi geçirenler neden hep Karadeniz bölgesinden acaba? 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay evet o da ilginç Yorumla djfurkan13 +1 yıl Bu ayrıntı nedense bayağı bir dikkatimi çekti. Gerçekten de ilginç. Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Gündem konusunda 333 cevap paylaştı. Kalp krizi geciren AKP'li ise skıntı yok büyük kayıp olmaz skfkgk 1 0 Yorumla
Neyebakacaktimben Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Elini kıran kaşeyi basarken mi kırmış 😂 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 375 cevap paylaştı. Şaka mı bu 😶 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ecel işte
Ecelin nerede geleceği belli olmaz..
Şu seçim sonuçları hayırlısı ile biran önce açıklansa da ülkece rahatlasak.
Herkes de bir gerginlik var sanki
3 kişi aynı anda mı kalp krizi geçirdi anlamadım?
Fotoğrafları okursan anlarsın
Fotoğraf görünmüyor ki bende mobilden girdim.
😂😂 ben de mührü kırıyordum az kalsın sırf sıradakiler duysun diye sıraya vura vura bastım
Akşama kadar bakalım sayı ve olaylar nasıl trajik olacak..
Oyu elleriyle değil kafa atarak mı veriyorlar yahu bu neyin kafası Allah aşkına!
Kalp krizi geçirenler neden hep Karadeniz bölgesinden acaba? 🤔
Ay evet o da ilginç
Bu ayrıntı nedense bayağı bir dikkatimi çekti. Gerçekten de ilginç.
Kalp krizi geciren AKP'li ise skıntı yok büyük kayıp olmaz skfkgk
Kaptırmamak lazım fazla..
Elini kıran kaşeyi basarken mi kırmış 😂
Evet öyle
Noluyo böyle
heyecandan oluyo bende de oldu heyecan
Şaka mı bu 😶
Zarar