Gündem Oy pusulasına boş bir yere yazı yazmam oyu geçersiz kılar mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru bu işte. RTE ye mesaj yazmak istiyorum😊 Güncellemeler+1 yıl Mühür bölümüne yazmayacağım ki boş bir yere niye geçersiz olsun mührü etkilemeyecek Oy pusulasına boş bir yere yazı yazmam oyu geçersiz kılar mı? Cevapla İş Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl rteye basacaksan uzun uzun bir not yaz merak etme sayılır:) 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ona değil ama mühür bölümüne yazmayacağım ki neden geçersiz olsun Yorumla electraheartt +1 yıl sayımı tayyip yapmıyo biliyosun dimi Yorumla Soran +1 yıl Olsun tabiki biliyorum Yorumla electraheartt +1 yıl oy vermediysen ve gerçekse yapma öyle bir şey , geçersiz. Yorumla Soran +1 yıl Hallettim. Ekstra not kağıdı hazırladım evde onu da koydum zarfa 😅 sefam olsun Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl sankı yazdıgın notu kendısıne ıletecekler :) cek bır tıktok vıdeosu vıral olursa kendısıne ıletırler 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ona iletilsin diye değil içimde kalmasın Yorumla devilish_humanity +1 yıl secım oncesı pek dogru bır hareket degıl :) secımlerden sonra sonuca gore hareket edersın Yorumla Soran +1 yıl Neyin hareketi olacak, artık pusula filan olmayacak ortada, arkasına boş yere yazsam bari ama arkasıni kim görecek😏 Yorumla devilish_humanity +1 yıl daha oyumu kullanmadım ama kameralar vardır belkı dıye dusunuyorum Yorumla Soran +1 yıl Perdenin ardında olmaz Yorumla devilish_humanity +1 yıl oyun gecersız sayılabılır sonra belkı gecersız oylardakı mesajları haberlere cıkartabılırler Yorumla Soran +1 yıl Çıksın bu daha iyi, o zaman mesaj yerine ulaşır ama oyu riske edemem bu sıkıntı Yorumla devilish_humanity +1 yıl canın ne ıstıyorsa onu yap Yorumla
AsiBerkay Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Geçersiz kılar hiç bir şey yazma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin ama mühür bölümü filan değil kıyıya köşeye yazsam? Yorumla AsiBerkay +1 yıl Geçersiz olur. Hiç bir şey yazma Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne diyecen küfür mü edecen 😃😃 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçersiz olur diye biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Mühür bölümüne vs değil, kıyıya köşeye bir yere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yınede sanmam geçerli olcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz yaz 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Geçersiz olursa bunu yapamam oy çok önemli bu sefer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya :)) Madem önemli yazmadan oyunu ver. Yazınca ne olcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçinde kalmazsa riske atarsın 🤣geçersiz olur eden bulur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana göre çöp :)). En azından Oğan diyosun Kılıçdaroğlu demıyosun o da iyi :)) Yorumla Soran +1 yıl Sen rte mi dedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fark eder mı Yorumla Soran +1 yıl Çok eder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo :)) niye etsın benım oyumdan sana ne Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kılar öyle bişey yapma 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye? Mühür bölümüne yazmayacağım altta boş bir yere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçersiz kılar diyorum. İstesen de o kadar oyun içinden görüp okumaz kimse onu Erdoğan'a ulaştırmaz boşu boşuna oyunu çöpe atarsın Yorumla Soran +1 yıl Ona ulaşsın diye değil içimde kalmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi içinde kalmasın geçersiz olsun oyun Yorumla Soran +1 yıl Olmamalı arkasına yazsam peki? Ama arkasını kim görecek göze çarpsın istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Canım benim seni anlıyorum ama şunu çok net söyleyebilirim ki o oy geçersiz olur adımdan daha çok eminim buna bizzat saysnlardan biliyorum nokta bile olsa köşede kabul etmiyorlar Yorumla Soran +1 yıl Arkası da mı olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmaz.. Yorumla
Taklamakan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Geçersiz kılar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Günceli okudun mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
rteye basacaksan uzun uzun bir not yaz merak etme sayılır:)
Hayır ona değil ama mühür bölümüne yazmayacağım ki neden geçersiz olsun
sayımı tayyip yapmıyo biliyosun dimi
Olsun tabiki biliyorum
oy vermediysen ve gerçekse yapma öyle bir şey , geçersiz.
Hallettim. Ekstra not kağıdı hazırladım evde onu da koydum zarfa 😅 sefam olsun
sankı yazdıgın notu kendısıne ıletecekler :) cek bır tıktok vıdeosu vıral olursa kendısıne ıletırler
Ona iletilsin diye değil içimde kalmasın
secım oncesı pek dogru bır hareket degıl :) secımlerden sonra sonuca gore hareket edersın
Neyin hareketi olacak, artık pusula filan olmayacak ortada, arkasına boş yere yazsam bari ama arkasıni kim görecek😏
daha oyumu kullanmadım ama kameralar vardır belkı dıye dusunuyorum
Perdenin ardında olmaz
oyun gecersız sayılabılır sonra belkı gecersız oylardakı mesajları haberlere cıkartabılırler
Çıksın bu daha iyi, o zaman mesaj yerine ulaşır ama oyu riske edemem bu sıkıntı
canın ne ıstıyorsa onu yap
Geçersiz kılar hiç bir şey yazma
Emin misin ama mühür bölümü filan değil kıyıya köşeye yazsam?
Geçersiz olur. Hiç bir şey yazma
Ne diyecen küfür mü edecen 😃😃
Hayır.
Geçersiz olur diye biliyorum
Mühür bölümüne vs değil, kıyıya köşeye bir yere
Yınede sanmam geçerli olcak
Yaz yaz 🤣
Geçersiz olursa bunu yapamam oy çok önemli bu sefer
Yok ya :))
Madem önemli yazmadan oyunu ver. Yazınca ne olcak
İçinde kalmazsa riske atarsın 🤣geçersiz olur eden bulur
Sana göre çöp :)).
En azından Oğan diyosun Kılıçdaroğlu demıyosun o da iyi :))
Sen rte mi dedin
Fark eder mı
Çok eder
Yo :)) niye etsın benım oyumdan sana ne
Kılar öyle bişey yapma
Niye? Mühür bölümüne yazmayacağım altta boş bir yere
Geçersiz kılar diyorum. İstesen de o kadar oyun içinden görüp okumaz kimse onu Erdoğan'a ulaştırmaz boşu boşuna oyunu çöpe atarsın
Ona ulaşsın diye değil içimde kalmasın
İyi içinde kalmasın geçersiz olsun oyun
Olmamalı arkasına yazsam peki? Ama arkasını kim görecek göze çarpsın istiyorum
Canım benim seni anlıyorum ama şunu çok net söyleyebilirim ki o oy geçersiz olur adımdan daha çok eminim buna bizzat saysnlardan biliyorum nokta bile olsa köşede kabul etmiyorlar
Arkası da mı olmaz
Olmaz..
Geçersiz kılar
Günceli okudun mu