CHP
İyi parti
Memleket partisi
Bu üçü arasında kaldım hangisi iyidir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer CHP
İyi parti
Memleket partisi
Bu üçü arasında kaldım hangisi iyidir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oy kullanma işlemi devam ederken bu tür sorular ve yorumlar yasak aslında. O yüzden cevap vermeyi uygun bulmuyorum. Sadece şunu söyleyim, her şey çok güzel olacak :)
İnşallah bacikommmm
İyi parti'nin milletvekili kadrosu sağlam, oyumu kullandım geldim
Her şehirden her parti aday çıkarmıyor diye biliyorum bunu nasıl öğrenebilirim nasıl öğreneceğiz bunu
İktidara vermeyeceğim O kesin de
Cumhur için reis. Milletvekili için refaha verdim
Zafere vericem. Bizde iyi parti adayı eski akpli. Chpliyi de sevmiyorum. Zafer en azından barajı geçip meclise girer. Cb ise kilicdar
mhp tabiki solcu islam karsitlarina oy veren hesabini da verir
CHP ye ver kadroları çok iyi
Hepsinde chpye verdim
CHP milletvekilinde iyi değil diyenler var �yi parti veya memleket partisine mi atsam emin değilim fikir verir misin
Bütün partiler milletvekilinde iyi değil akpnin çoğunluğu almasını istemediğim için CB ve MV de chpye oy verdim
Cumhurbaşkanı Bay Kemal olup vekillerde çoğunluk akpde olursa istikrar olmaz koalisyon benzeri bişey olur kısa süre sonra tekrar seçime gidilir akp avanelerininde yediği haltlar ortada ve bu dikte kaos düzeninin kırılması lazım
Ha bire seçimlerle uğraşıp zaman kaybetmek ülkenin gelişmesine büyük engel olur piyasalar zaten karışık daha karışır içinden çıkılamaz bir hâl alır 90lı yıllarda olduğu gibi iki ayda bir kabine ve lider değişir sonra uğraş uğraş dur bir adım yol gidilemez
Hem CB hem MV CHP'ye oy verdim
Yeniden Refah
Mhp 🐺
Bozkurt mu kaldı olm akpnin köpeği oldunuz
Chpliler gibi laiklik kemalizm diye zırlamıyoruz kullandığın kelimelere dikkat et
Tayip erd
Dedeme
Helal olsun 💪💪💪