AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çıkmayacağım ama umarım kazanır chp
Kazanır inşallah dışarı çıkmam ne olacağı malum degim akp kaybederse her türlü pisliği yapacaklarini düşünüyorum
AK Partiyi destekliyorum ancak kazansa da kutlama yapmayacağım. Ülke yönetimi gece klübünde eğlenmek değildir.
Korkuyorum kötü şeyler hissediyorum çıkmayacağım
Hiçbir şey olmaz merak etme yinede evden çıkmayın alırsak sonrasında çok güzel zamanların olurr
Akp kazanamaz gibime geliyor
Evet şampanya patlatıp kutlayacağız 👍🥂
1950den beri kaybeden zayıf iradeli bir partinin kazanma ihtimali zayıftır.
umudum fazla yok ama çıkarım
Kazanamayacak Allahın izni ile.
Dini siyasete bir tutarak kul hakkı yiyerek en çokta size üzülüyorum
ağla sümeyye ninja , başı kapalı köle seni
Kanka öyle denilmez ama bazı şeyleri anlamıyorlar ya
@Maxgurbetci işte demokrasi diyenler işte eşitçilik diyenler işte "🫶🏻" yapanlar. Hepiniz aynisiniz hepiniz böyle islam düşmanısınız. @sonerxytt Elime şehit kanı bulaşmadi soner gönlüm vicdanim rahat. Ülkeme yapilan hizmetlere nankörlük ederek kulp takmiyorum. Mitinginde türk bayraklari insin çagrisi yapanlarla ayni masada ayni yerde değilim. Kimseyi de ayirmiyorum bir tesettürsüze lafimiz olmadi simdiye kadar. Ama kendilerini medeni sanan bu insanlarin zaten kendi baskanlari basortusune bez parçasi demisken seccadeye bilerek basmişken başkani ne ki seçmeni ne olsun? Benim başim dik vicdanim rahat. Bana bu cümleleri kurduğun icin de hakkım sana helal değil @maxgurbetci Bir gün ölüp toprak olucaz o zaman ninjalar mı değerli kafirler mi görürsün.
Arkadaşın üslubu yanlış onu kabul ederim ama sana şunu anlatayım yeşil sol partiyle ittifak yapmaları doğru değil evet şehit kanı bulaşmış eller yeşil sol partililer ancak iktidarın değişmesi lazım hizbullah neyse yeşil sol partide odur hüda parti hiçte masum değil
Hdpnin liderlerinden birinin kendisinin hüdapae hakkinda ki acikalamsini dinledin mi? Bizim düşmanimizdir bize engel oluyor diyor. Ki kendileri bizim hizbullahla bağlantimiz yok dediler ayrica kuruluş tarihleri ile eski de yasanan gaffar okan olaylari da birbirini tutmuyor. Kardesim akil mantik var sen hdp ile nasil bir tutarsin hüdaparı? Hdp açik açik terorun yasal ayağı.. terör ya terör! Basit mi geliyor size? Biz her gün şehit veriyoruz. Selahattin d. İn halki ayaklandirip sokağa dokmesi sonucu şehit olan evinin balkonundan atilan üstünden araba ile gecilen yasin börü yetip artmali vicdani merhameti olan herkese. Bu erdogan meselesi değil ki. Daha iyisi olsun da değişsin yok ki. Hudapar terorist olsa hic cumhurittifakinda olurlar mi? Hdp Şu an olse cumhur ittifaki ile birlesmez mesela. Az akilli olalim. Chpnin Şu an fetöden ilk siralarda suçlu olan kisiyi belediye baskani yapacagindan haberiniz var mi? Sınırda niye asker var diyor KK? Asker olmasin da işgal edilelim rahatça terör girsin. Adam muharrem inceye neler yapti kendi partisinden. Bir cok kisi chpden istifa etti Şu an cunku hdp ile isbirliğini birak onlari alenen destekliyorlar. Ben hastanede yatan adam pkk'li de olsa dhkp-cli de olsa ziyaret ederim diyor. Ypg terör değil efendim! Diyor. Şu cümlelerden sonra yine göz göre göre kk'ya oy vermek vatanseverlik değil vatani satmaktir. Bu anam da olsaydi böyle derdim babam da olsa.
korkudan çıkamam ki
Ben korurum seni
tamam gel gidelim beraber
Eksik bişey var ama
Seçimi alırmıyız
annem partide çalışıyo alırız gibiymiş tabi trafoya kedi kaçmazsa
Bu sene o kediyi elektrik çarpar merak etme
İstanbuldamıs9n
evet
Gizliden çıkarabilcenmi pekii veya istek atsan
attm
Hayır