İşte sen yalnız git ben yalnız gidiyim niye ben dulmuyum dedim işte benim istediğim yere oy vermiyorsun ozaman benim pisirdigim yemegide yemezsin ozaman dedim fikirler ayrı olabilir dedim ben aynı yolda yürümucem ya demesi normal mi sizce ben kendimde giderim sorun değil ama sonra aynı yolda bende yurumem...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen hangi parti o hangi parti ve aynı şekilde cb de durum ne
Tahmin et bakalım bu görüşlere göre kim nasıl davranmış kendine yakışanı yapmış bu zor olmamalı inan
Tahminim var da duymak istedim🤣
Varda yapmadın ama şifreli yapabilirsin
Sen iyi parti veya CHP o akp sen kilicdaroglu o rte dir
Kutlarim tebrikler nasıl bildiniz efendim çok zor olmasa gerek.
🤣🤣 Allah sabır versin
Yorum yok taş olsa çatlar yani
Sende psikolojik şiddet ve yasaklar uygula oy verirsen yemek+cinsellik unut diye 😁
Banane kime verirse versin ben onun seviyesine duşmem
Belki empati yapar
Empatimi omu 🙂 ben yeni bir söz keşfettim bu arada adı değil alnı ak olacak bir insanın doğru söze ne hacet.
😉
👍 Doğru güzel söz
ya oy verirken birlikte mi olcaksınız söylediğine tamam de oyu verirken istediğine verirsin çok kasıyorsunuz
Tamam dedim videoya cekcekmisim ya da benumle gekmiycekmis gelmesin yarası olan gocunur
telefonla girmek yasak biriyle de girmek yasak
Yani aptalligi diz boyu yüz verilecek biri değil ben demiyorumki neyin kanıtını istiyor herkes kendinden sorumlu
bu olayda bile aptal falan diyebiliyorsan ilişki bitmiş demek
Ama yani onun demesiyle vermem haklı bile olsa tavrı yanlış
bence onu haklı bulup sadece tavırı yüzünden diretiyorsun
Bak şimdi haklı bulmadigim yönleri var evt haklı bulsamda vermem tavrı yüzünden
Şu seçimi ilişkinize karıştırmayaydınız keşke
Ben demiyorum sürekli bı baskı bı siyaset evin içinde tamam veriyim diyorum maksuz ileri gidiyir videoya cekicekmisim ya sen kimsin neyi ögrenmeye calisiyorsun benim ekmeğimi yiyorsun diyor benim zekamla dönüyor iş sende benim ekmeğimi yiyiyirsun kendimi niye satiyim canım beş para etmez insana.
Oda çok abartmış yani oney öyle ya düşmanın gibi saçmalamış gerçekten
Yani ay çekilecek dert değil huyu çık kötü keske boşasa Allahım Kurtuluşum olur.
Nerden buldun sen bunu cidden bi ömür geçmez böyle küserde bu şimdi valla işin zor gerçekten
Çok zor çok oy kullnmaktan bile zor takmam yani kim kazanırsa kazansın zaten o partiye sogugum heleki böyle bir seçmeni olduğu için hak vermiyor değilim kendime o benim kocam işte
Dur bi sakinleş yedin bitirdin kendini sinirden. Saçmalamış o belli zaten. Eline ne geçti şimdi soğukluk girdi araya bilemem sonrasında barışırmısınızda böyle şeyler yüzündende bi kadının kalbi kırılıp olmayacak şeyler söylenmez gerçekten.
Küs değiliz daha öncede verdim cunki ben o gelmemişti
Tuhaf gerçekten umarım aranızdaki buzlar çözülür
Buz değil bu başka bir şey insan kendine çeki düzen verir ve saygı duyar hanzoluga gerek var mı
Cahillikten hep karşımızdakinin duygu ve düşüncelerine saygı duymak ilkemiz olmalı ne yazık ki senin kocan gibi toplumumuzda çok var hep kendi isteklri olsun
Bitirdiler toplumu haklı da olabilirsin neyin korkusu bu kendinden emin insan hiç bir şekilde korkmaz çalip cirpmadiysa adı değil alnı ak olacak insanin
Çok haklısın ahlak yapısı ve düzen çok bozuldu sen kendini bildikten sonra başkasının olumsuz düşüncelerinin pekte önemi yok korkaklık en büyük acizliktir
Benide sürükleyemez yani ha belki hata da yapıyor olabilirim acmasiz ol senden büyük Allah var mesela
Onu bilemezsin hata yaptığını o ilerde belli olur senin miyetin hata yapsın diye vermiyorsun ki oyunu sonuçta
Yanlişsin diyorda senin doğrulugun kaç kuruşluk yapar
Onun ki çok mu doğruymuş tamam sen ona ver sende beğendiğine diyip kalp kırmadan hallolurdu mesele. Eğlenceli halede getirile bilirdi seninki kazanırsa yemeğe çıkarıcam benimki kazanırsa ne bilim sevdiği yemeği yaparsın diyede bilirdi
Yapıcı degilki yıkıcı burdan bil ne olduğunu her konuda
Normal evliliğinizde sıkıntılı o zaman sizin sürekli bi tartışma kol gezmekte evde sanırım
Eskidendi baktım olmiycak muhabbeti kestim tartışma yok nerde nasıl davranacağını kestirebiliyorum ama bu demek degilki kendimden odun veriyim tamam senin degine veriyim diyirum Allah sakıt de diyor sen kimsin dedim gözune görünecek var bence daha ince cunki haksız duruma düştü bir kaç kez affettim
Allah şahit de diye yemin et diyor
Gerçekten anladığım kadarıyla kusura bakma da tam bi öküz. Haddinide bilmiyo
Evet haddini bilmiyor benim gibi otoriter bir kadın karşında hele hiç bilmiyor
Nerden buldun sen bunu evlenmek için evlendin sanırım
Yo beni biliyordu ben bilmiyordum bu kadar olduğunu birakmadi anlar gibi oldum biraz görmezden gelmedim bazı hareketlerini bile çeki düzen veriyordu şimdi saliverdi bana olmaz ben erkeğim düşüncesinde de beni üzen hala beni tanımaması
Şurda iki muhabbet ettik nasıl biri olduğunu azçok anladım aynı evde yaşayıp evli olup seni tanımaması yanlış anlama da bencillik ya gerçekten üzüldüm haline
Bakalım ne kadar sürecek
Hayırlısı saçma olanda bu ya hep bekliyoruz acaba düzelir mi diye
Boşanmaya kadar gider bu yol 😂
Sorun değil dedim zaten aayrilbilirsin diye
Oyunu görmüyecek nasılsa tamam de geç