AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rte alır keza alamazsa muhafazakarlar olarak çok üzülürüz ama alırsa şeriat gelecektir
tayyip baban gol gibi gircek
Allah Allah
Kemal Kılıçdaroğlu
rte 💡
siz kime oy vericeksiniz
erdoğan
yanlış anlamayın ama hüdapar terörist yani teröristlerle işbirliği içinde olan bir partiye neden oy veriyorsunuz?
hdp de terörist ve kendi ağzıyla selo ve apoyu dışarı çıkaracağım diyen bir adama neden oy vereyim vaadleri gerçekçi gelmeyen 20 yıldır yenilen ve siyasetin S sinden anlamayan dış ülkelerin maşası olan bir adam mı ümit vadediyor? hüdapar bunların yanında çok masum kalıyor zannımca..
aynı zamanda bu seçim hüdapar vb kişilerin ölçütü olmamalı beka sorunu güvenlik sorunu geniş düşünerek oy vermek gerekiyor yarın bu kişiler hapisten çıktığında ülkenin alacağı hal ve durum doğuda Kürt devleti kurma çabaları Ege adalarında Amerika silahlanması ile birlikte ve daha şimdiden başkan olmayan birinin rusyaya atıflarda bulunması bu ülkeye hayır değil zarar getireceğini çok açık gösteriyor. bu yüzden rte 💡
Ancak eğer sizin savunduğunuz kişi seçilirse, ülkemizin adeta bir teokrasi yönetiminde olacağının farkında mısınız?
öyle bir şey yok hepsi formalite ülkeyi rte kaldığı yerden yönetmeye devam edecek..
ve şu noktada çok özgür bir ülkede zaten yaşıyoruz.
Selahattin Demirtaş'ın yasal olarak hapiste tutulması doğru değil. İnsan Hakları Mahkemesi bu yüzden ülkemize bir dilekçe bile göndermiştir. Erdoğan sırf kendi hırsları için, ilk seçildiği zaman tek yönetimi HDP yüzünden sağlayamadığı için Demirtaş'ı hapse artırmıştır. CHP ve HDP'nin de herhangi bir işbirliği yoktur. Yalnızca HDP ikinci tura gelirse CHP'yi destekleyeceğini söylemiştir.
Demirtaş bir terörist ve katil olduğu için hapistedir okey iyi akşamlar
Peki ekonomi?
Hayır, bu konuyla alakalı hiçbir kanıt yok
fazlasıyla kanıt var bana teröristi savunacaksan iyi akşamlar diliyorum yarın tv yi iyi izle.
Umarım içiniz rahat uyursunuz beyefendi iyi akşamlar
hanımefendi diyecektin.
Pardon.
Umarım içiniz rahat uyursunuz hanımefendi iyi akşamlar
Gözünüzü seveyim araştırim HDP millet ittifakında bile değildir sadece yeşil sol aday çıkarmadı ama Cumhur ittifakında türk bayrağını indirmek isteyen bir hür dava var bu Erdoğan da zamanında fetö ile el sıkışmadı mı bir Ermeni kökenli fetocu varsa Erdoğan
Hdp el altından ittifak neden aday cıkarmadıklarını açıkla neden oy istediklerini açıkla neden mitinglerinde kk yanlısı açıklamalar yaptıklarını açıkla belediye seçimlerinde hdp olmasa kazanamazlardı kaldı ki bir daha kazanamayacaklar 365 günün 5 günü adam belediye işi yapıyor.. hdp ile açık açık ittifaklarını açıklayacak değiller görünen köy de kılavuz istemiyor sizin gibi cahiller böyle kendini kandırır yazık acıyorum evlerinizin önünde bombaların patlamasını hak ediyorsunuz aslında..
Yav tamam boş yapma cahil sen git Hizbullah'ın adamlarına oy ver kadınları kapatsınlar !!!
ülkede demokrasi var Erdoğan içinde seriat getirecekti diyordunuz ne oldu hiç olmadığımız kadar açıklığı yaşıyoruz kusura bakmayın asıl cahil sizsiniz hüdapar ak partinin hayır dediği bir şeyi yaptıramaz ak partide böyle bir şeyi onaylayacak değil ülkede karışıklık çıkacağını bilir. boş yapıyorsunuz kendi ayağınıza sıkıyorsunuz anketlerde Twitter da kazanıyoruz naraları atıyorsunuz ama çoluk çocuktan başka bir şey göremiyorum ortada cahil bir gençlik.. maalesef bugün de rehavete katılıyorsunuz sosyal medya kullanmayan anketlere katılmayan milyon akpli var iyi günler tv yi iyi izleyin bugün.
Göreceğiz ilk turda bitiriyoruz
bb