2001 ve sonrası doğanlar bu seçim ilkkez oy kullanacak. Oy kullanmayı biliyor musunuz?
Kararsızım
Boş oy atacağım
Çoktan eminim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
2001 ve sonrası doğanlar bu seçim ilkkez oy kullanacak. Oy kullanmayı biliyor musunuz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ülkenin gerçeklerine gözüm kapalı değil çok şükür. Oyum kılıçdaroğlu'na
İlk kez oy verecek değilsin demi?
Hayir
Hayırlısı olsun
Kudurmayin Kılıçdaroğlu kazanacak
Bu basıp kafa yahu.. Ben biri kazanacak dedim mi? Soru ortada. Embesil misin
Doğru konuş lan sana mı dedim ben bu sözü terbiyesizlik yapma
Vereceğim oyu yediremiyorsan efendi gibi saygı duyacaksın
Ulan soru benim, gelmiş bana cevap veriyorsun. Şimdi senin oyunla benim ki nasıl bir?
Ya kardeşim el insaf mantıklı ol biraz. burada bana karşıt olanlara yazdım ben. Senin sorun olabilir nolmuş? Sen Akapesin diye yazmayım mı ne bu çirkeflik.
Sana karşıt olan bu soruda kim var göstersene 😄
Yav kardeşim bana karşıt olan yazmayadabilir değil mi? Ben görsünler diye yazdım. Senin kaşınman var belli ki, keşke yakınımda olsan da kaşısam seni ☺️
Beni görsünler diye değil aslında bizi görsünler diye*
Gel kaşı aslanım. Maraştayım.
Maraştasın ve körsün Allah seni Islah etsin. Çok uzağım sana keşke kaşıyabilsem. Sen merak etme oyunu ver rezil kepaze yaşa.
Sen ve senin gibi avaneler twitterdan takip ediyor, biz bizzat burada olup biteni yaşadığımız için haklı bir tercih yapacağız. Ufak bir beynin yoksa eğer bunu anlarsın.
Burada devlet millet ele ele yardımlaştık. Çok acılar çektik, büyük felaket yaşadık fakat ilk günden itibaren devletimizin gücünü ve büyüklüğünü gördük.
Bu yüzden insanların demokratik tercihleri daha makul ve tutarlı olacak.
Ancak hakaret ve aşağılama yoluna başvuran senin gibi embesil ve tahammülsüzler oturduğunuz yerden laf edersiniz sadece.
Kararlıyım